Pazarspor Haberleri

Pazarspor Haberleri

Fethiyespor’un Pazarspor maçın ilk 11 kadrosu açıklandı

Fethiyespor’un TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta deplasmanda Pazarspor ile bugün oyayacağı maçın  ilk 11 kadrosu açıklandı. 

Pazarspor düşmeye yakın

Pazarspor adına hayati önem taşıyan maç 30 Nisan Pazar günü 15.00’de Pazar İlçe Stadyumu’nda oynanacak.

Fethiyespor Pazarspor’a konuk olacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 35.hafta mücadelesinde Pazaspor'a konuk olacak.

Pazarspor maçı hazırlıkları başladı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 35. haftasında deplasmanda oynayacağı Pazarspor karşılaşmasının hazırlıklarına teknik direktör Erhan Altın öncülüğünde başladı.

Şimşekler Pazar deplasmanına gidiyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 35.hafta karşılaşmasında Fethiyespor, 30 Nisan Pazar günü Pazar İlçe Stadyumu’nda Pazarspor ile karşılaşacak.

Fethiyespor’un kalan maçları

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor; Pazarspor, Kırıklarelispor ve 1461 Trabzon FK karşılaşmalarının ardından ligi, düşme riski olmadan bitirecek.

ALTIN, “ÇOK ZOR BİR MAÇ KAZANDIK”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 16’ncı maçında evinde Pazarspor’u konuk etti. Fethiyespor evinde oynadığı bu zorlu mücadele de attığı 1 golle 3 puanı aldı. Fethiyespor’da ilk maçına çıkan Teknik Direktör Erhan Altın, “Öncelikle çocuklarıma saha içerisinde gösterdikleri istek, arzu ve performans için çok teşekkür ediyorum. Ufak tefek eksiklerimiz var. Onlar için de notlarımızı aldık. Çalışarak onları da gidereceğiz” dedi. 

ÇATAL, “DEVRE ARASINDA GEREKLİ TAKVİYELERİ YAPACAĞIZ”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, evinde konuk ettiği Pazarspor’u yenerek 3 puan aldı. Maçı değerlendiren Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, “Takımı toparlamak için uğraşıyoruz. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Önümüzdeki hafta yine evimizde oynayacağız. Ondan sonra deplasmana gidip sonra tekrar evimizde oynayacağız” şeklinde konuştu. 

BAŞKAN BAKIRCI, “YENİ BİR SAYFA AÇTIK“

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 16’ncı maçında evinde Pazarspor’u konuk etti. Fethiyespor evinde oynadığı bu zorlu mücadele de attığı 1 golle 3 puanı aldı. Maç sonu Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı değerlendirmelerde bulundu. 

FETHİYESPOR ZORLU MÜCADELEDEN 3 PUAN ÇIKARDI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 16’ncı maçında evinde Pazarspor’u konuk etti. Fethiyespor evinde oynadığı bu zorlu mücadele de attığı 1 golle 3 puanı aldı.

FETHİYESPOR EVİNDEN 3 PUAN ÇIKARDI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 16’ncı maçında evinde Pazarspor’u konuk etti. Fethiyespor evinde oynadığı bu zorlu mücadele de attığı 1 golle 3 puanı aldı. 

ERHAN ALTIN ÖNDERLİĞİNDE HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Fethiyespor, hafta sonu seyircisi önünde oynayacağı Pazarspor maçının hazırlıklarına Erhan Altın önderliğinde başladı.