Plaket Haberleri

Plaket Haberleri

Başkan Akdenizli: “Biz her zaman yine birlikteyiz”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, birlikte görev yaptığı belediye meclis üyeleri için yemek düzenleyip, teşekkür plaketi sundu.

Vergi Rekortmeni Olan Başkan Akdenizli'ye Teşekkür Plaketi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, 2022'de vergi rekortmeni sıralamasına giren Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye teşekkür plaketi takdim etti.

Marmaris’te Yeşilçam rüzgarı esti

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Belkıs Özener ve Çiğdem Gürdal’ın konuk sanatçı olduğu ‘Unutulmaz Yeşilçam Şarkıları’ konseri izleyenleri mest etti.

FTSO’dan Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’ne anlamlı plaket

Fethiye’de kurumlar arasında ikinci sırayı alarak vergi rekortmeni olan Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından plaketle ödüllendirildi.

Eğitim yöneticileri bir araya geldi

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, 2023-2024 eğitim öğretim yılı eğitim öğretim faaliyetlerini değerlendirmek üzere il milli eğitim müdür yardımcıları ve ilçe milli eğitim müdürleriyle Köyceğiz’de bir araya geldi.

Müdür Dadaşoğlu'na plaket takdim edildi

Türkiye Bisiklet Federasyonu, 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2023) Fethiye-Marmaris etabı öncesi emeklerinden dolayı Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti.

Öğrencilerden anlamlı davranış

Muğla’nın Marmaris ilçesi Evren Paşa İlköğretim okulu öğrencileri orman yangınlarında havadan müdahale eden pilotlara ve karada mücadele eden orman şeflerine yazdıkları teşekkür mektubunu okuyup, plaket sundu.

Başkan Oktay’a plaket

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ı makamında ziyaret eden Marmarisli genç iş adamları plaket takdim etti.

İyi örnekler yarışması değerlendirme süreci sonuçlandı

 Muğla Eğitimde İyi Örnekler Yarışmasında, saha değerlendirmesine hak kazanan okullar belli oldu.

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi’ne Plaket

Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Fethiye Spor Oyunları Festivali'nde yaptığı katkılardan dolayı Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatif Başkanı Muhammet Kökten'e plaket verdi.

"Seydikemer'de birlik ve beraberliği devam ettireceğiz

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede görev yapan Kurum Müdürleri, STK temsilcileri, daire amirleri, belediye birim müdürleri ve aileleriyle iftar sofrasında bir araya geldi.

Emniyet Müdürü'nden Nacit Çatal’a plaket

Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, başarılı iş insanı Nacit Çatal’a Emniyet teşkilatına yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi. Fethiyeli iş insanı Çatal, Emniyet Müdürü Dadaşoğlu’na teşekkür etti.

MUSTAFA ALİ TÜRKAN EMEKLİ OLDU

Seydikemer Belediye Başkanlığından istifa eden Yakup Otgöz, uzun yıllar beraber çalıştığı Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Türkan’ın emekliliğe ayrılmasından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

OKUMA YAZMA BİLMİYOR AMA İSTİKLAL MARŞI'NIN 10 KITASINI EZBERE OKUYOR

Muğla'da henüz okuma yazma bilmeyen ve İstiklal Marşı'nın on kıtasını ezbere okuyan 6 yaşındaki Ada Türk, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından plaket ile ödüllendirildi.

11 KİŞİYİ ENKAZDAN ÇIKARAN YK ENERJİ ARAMA KURTARMA EKİBİNE PLAKET

Kahramanmaraş merkezli depremlerin hemen ardından bölgeye giden YK Enerji’nin uzman arama kurtarma ekibi 11 kişiyi enkaz altından çıkardı. Çok sayıda iş makinesi ve temel ihtiyaç malzemelerini de bölgeye taşıyan YK Enerji çalışanları, riskli binalara girerek insanları yeniden hayata döndürdü. YK Enerji Genel Müdürü M. Serhat Dinç, bölgeden dönen 37 kişilik arama kurtarma ekibine gösterdikleri fedakârlık nedeniyle teşekkür plaketi verdi.

MEHMET SOYDEMİR, ENVER YALÇIN’I PLAKETLE ÖDÜLLENDİRDİ  

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız sayın Mehmet SOYDEMİR 2005 yılında Türkiye’de ilk özel yörük müzesini Kargı Mahallesi’nde kuran esnaflardan Enver Yalçın’ı plaketle ödüllendirdi.

ŞAMPİYON ALCU, “HER ZAMAN YANIMDAYDI”

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i ziyaret ederek plaket taktim etti.

GAZİLER DERNEĞİ’NDEN İŞ İNSANI DEMİR’E PLAKET

İş İnsanı Mert Demir, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. 

İLHAM GENCER'E TÜRK FİLMLERİ HAFTASI'NDA PLAKET

Uzun süre rahatsızlığı nedeniyle Muğla'nın Bodrum ilçesinde hastanede yatan ünlü sanatçı İlham Gencer, Bodrum Türk Filmleri Haftası'na katıldı. Programa müzisyen oğlu Bora Gencer tarafından getirilen sanatçı, plaket alırken gözyaşlarını tutamadı.

Marmaris Kaymakamı Aksoy’dan gazilere plaket

MUĞLA (İHA) – 19 Eylül Gaziler günü vesilesi ile Marmaris Kaymakamlığının düzenlediği yemeğe gaziler ve ebediyete intikal etmiş gazilerin yakınları katıldı. Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy, gazi ve gazi yakınlarına şükran plaketi sundu.

FTSO MECLİS ÜYESİ VE MESLEK KOMİTESİ BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Eylül Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda 2018-2022 döneminin son toplantısı olan oturumun sonunda, meclis üyeleri ve meslek komitesi başkanlarına teşekkür plaketi verildi.

ALZHEİMER DERNEĞİ’NDEN TEŞEKKÜR PLAKETLERİ

Fethiye Alzheimer Derneği Yönetimi tarafından derneğe katkılarından dolayı Eski Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve Ak Parti Muğla eski Milletvekili Hasan Özyer’e plaket taktim edildi.

ALZHEİMER DERNEĞİNDEN İŞ İNSANI AKDAĞ’A PLAKET

Alzheimer Derneği tarafından İş İnsanı Sedat Akdağ’a, inşaatı devam eden Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezine verdiği desteklerden dolayı plaket taktim edildi.

ALZHEİMER DERNEĞİ’NDEN KARACA’YA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Fethiye Alzheimer Derneği Yönetim Kurulu, Fethiye Belediyesi’nin Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi oluşturulması için, derneğimize tahsis ettiği park alanı ve inşaat sırasında yapmış olduğu katkılardan dolayı Belediye Başkanı Alim Karaca ve Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli’ye teşekkür plaketi takdim etti.

Protokol gazilerle bayramlaştı

Fethiye Kaymakamlığı Bayramlaşma Töreni çerçevesinde Fethiye Protokolü Muharip Gaziler Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek bayramlaştı. Bayramlaşma Töreni sırasında Fethiye Kaymakamı Alper Bacı’ya, Nuri Kıvrak’a ve Anadolu Aslanları Fethiye Şube Başkanı Efnan Meriç’e Muharip Gaziler Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından plaket verildi.

FTSO’dan rekortmen firmaya plaket

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Fethiye’de 2020 yılında kurumlar vergisi rekortmeni olan aynı zamanda en fazla istihdam sağlayan işletmeler arasında 3’üncü sırada yer alan ‘Doğantur Turizm, Emlak, İnşaat Taahhüt, Nakliye, Akaryakıt, LPG, Otogaz, İthalat ve İhracat, Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Doğan’a plaket verdi. Doğan ve birlikte çalıştığı tüm şirket yetkililerini tebrik eden Başkan Çıralı, “Bu vesileyle ödedikleri vergiler, sağladıkları istihdam, ihracat ve turizm girdileriyle bölge ve ülke ekonomimize değer katan, tüm FTSO üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Otgöz'den SGK İlçe Müdürü Tosun'a teşekkür plaketi

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Sosyal Güvenlik Merkezi İlçe Müdürlüğünden Konya’nın Yunak İlçesine atanan Durdu Tosun’a teşekkür plaketi teslim etti.

Gaziler Derneği’nden Emrah Doğu’ya Plaket

Muharip Gaziler Şehit Aileleri, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal tarafından İş İnsanı Emrah Doğu’ya derneğe yaptığı katkılardan dolayı plaket verildi.

Başkan Çıralı’ya Spora Yaptığı Katkılardan Dolayı Plaket Verildi

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret ederek, kuruma ve ilçe sporuna yaptığı katkılardan dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’ya teşekkür plaketi verdi.

Cami Mahallesi’nden Karaca’ya teşekkür ziyareti

Cami Mahallesi Muhtarı Gürol Kavak ve mahalle sakinleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler.