Rıza Karakaya Haberleri

Rıza Karakaya Haberleri

Bodrumspor Başkanı Karakaya görevine veda etti

Bodrumspor’un 13 yıldır başkanlığını yapan Rıza Karakaya bugün görevinden istifa ettiğini duyurdu. Karakaya, “Bodrumspor benim çocuğum gibi ve bu yüzden bir partide aktif görev alan siyasetçinin başkanlığını yakıştıramıyorum. Yönetimde siyasiler olabilir ama Bodrumspor başkanı bence siyasi olmamalıdır, tarafsız olmalıdır” dedi.

Başkan Karakaya: "Dokunulmaz hisse yapılmalıydı"

Bodrumspor A.Ş. hisseleri ile ilgili konuşan Bodrum Belediye Bodrumspor Spor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya, “1931 yılından beri kulübe hizmet edenler var, bizler yıllardır hizmet ediyoruz. Bizlerin bu emeğinin karşılığında da aslında hissedarlar diyebilirdi, kulübü bugünlere getirenlerin emeği karşılığında dokunulmaz hisse yapılmalıydı. Bodrum Belediyesi veya derneği bu projeden çıkarıldığı zaman proje çöker” dedi.

Bodrumspor’da yeni başkan belli oldu

Rıza Karakaya’nın başkanlıktan istifa etmesinin ardından Bodrumspor'un yeni başkanı, hisselerin yüzde 80’ini elinde bulunduran iş insanı Fikret Öztürk oldu. 3 yıldan beri hisselerin çoğunluğunu elinde bulunduran Öztürk, 3 yıldan bu yana 16 milyon Euro para harcandığını dile getirdi.

BODRUMSPOR BAŞKANI KARAKAYA: “BİZ TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ”

Lig'in 11. haftasında evinde Boluspor ile karşılaşacak olan Bodrumspor'da Başkanı Rıza Karakaya, “Biz takımımıza güveniyoruz. Bodrum'u en iyi şekilde temsil etmek ve bu ligde kalıcı olmak, iyi futbol izletmek gibi amaçlarımız aynı şekilde devam ediyor” dedi.

Bodrumspor’da Rıza Karakaya 6. kez başkan oldu

Bodrum Belediyesi Bodrumspor'da 6'ncı kez başkan seçilen Rıza Karakaya, 'Nasıl turizmin şampiyonlar liginde Bodrum varsa inşallah futbolun önce Süper Ligi'nde arkasından Avrupa kupalarında Bodrumsporumuz olacak' dedi.