Ruhsatsız Tabanca Haberleri

Ruhsatsız Tabanca Haberleri

Köyceğiz’de çok sayıda silah ve mermi ele geçirildi

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Köyceğiz İlçesi Pınar Mahallesinde ikamet eden H.Ç. isimli şahsın ikametinde ruhsatsız tabanca, av tüfeği ve fişek bulundurduğu bilgisinin alındı.

Muğla polisinden Marmaris ve İzmir’de uyuşturucu operasyonu

 Muğla polisi tarafından Marmaris ve İzmir’de 15 adrese düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alınırken, ruhsatsız tabanca, tüfek ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Uyuşturucu Ve Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi

Muğla Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından KOM Şube ve NARKO ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda uyuşturucu ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

TEYP İÇERİSİNDE 3 TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir otomobilde yapılan arabada teyp içerisinde zulalanmış 3 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

RUHSATSIZ TABANCA VE UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmada, ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu ele geçirildi.

OTOMOBİLİN GİZLİ BÖLMESİNDEN RUHSATSIZ TABANCA İLE YÜKLÜ MİKTARDA DÖVİZ ÇIKTI

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğinin şüphe üzerine durdurduğu otomobilde zulalanmış halde 2 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda fişek ve yüklü miktarda döviz ele geçirildi.

Otel odasında 4.2 kilogram uyuşturucu yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 4.2 kilogram uyuşturucu ile bir adet ruhsatsız tabancanın ele geçirildiği operasyonda 1 kişi tutuklandı.

Uyuşturucu operasyonları hız kesmiyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda ruhsatsız tabanca ve çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Şok uygulamada esrar ve silah ele geçirildi

Milas Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen şok uygulamada esrar ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Fethiye’de 5 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi!

Muğla’da emniyet tarafından düzenlenen operasyonda, Fethiye’de 5 bin litre kaçak akaryakıt, Marmaris’te 1869 gümrük kaçağı kol saati, olmak üzere 44 tarihi eser niteliğindeki sikke ve obje, dedektör, 311 mermi, ruhsatsız tabanca ve 27 senet ele geçirildi. Gözaltına alınan 6 kişiden 1’i tutuklandı.

MUĞLA’DA RUHSATSIZ TABANCALAR ELE GEÇİRİLDİ

Muğla Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ve grup amirliği ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonrası çok sayıda ruhsatsız tabanca ve kaçak içki ele geçirildi.