Safari Haberleri

Safari Haberleri

Tur Minibüslerine Yapılan Denetimde Bir Sürücü Alkollü Çıktı

Marmaris Bölge Trafik Denetleme İstasyonu ekipleri tarafından kırsal mahallelerde bulunan tekne turları, at safari ve ATV turları için yolcu taşıyan minibüslere yönelik yapılan denetimlerde bir sürücü alkollü çıktı.

Jeep Safarilerine Sıkı Denetime Alındı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde kırsal mahallelerde jeep safarilerin denetimlerine ara vermeden devam ediliyor. Marmaris Bölge Trafik istasyonu ekipleri ile ilçe jandarma trafik ekipleri yaptıkları şok uygulamalarda emniyet kemeri, belge kontrolü yapıp şoförlere alkol testinden geçiriyor. yapılan denetimlerde 1 jeep şoförünün alkollü vaziyette direksiyon başına geçtiği belirlendi. Ekipler tarafından şoförun ehliyetine el konulup idari para cezası yazıldı.

Safari Araç Denetimleri Devam Ediyor

Fethiye Trafik Büro Amirliği ekipleri Fethiye Seydikemer arasında faaliyet Gösteren Safari araçları üzerinde denetimlerde bulundu. Eksiği olan 5 araca 2180 TL cezai işlem uygulandı.

Fethiye’de safari araçları denetlendi

Fethiye’de safari turları yapan araçlar Fethiye trafik büro amirliği ekipleri tarafından denetlendi.

Cip Safari Araçlarına Yönelik Uygulamalar Devam Ediyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinin kırsal mahallelerinde tur düzenleyen Cip safari araçlarına yönelik uygulamalara devam ediyor.

Safari turları turizme hareketlilik kazandırdı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde turizm sezonu erken başladı. Özellikle Avrupa ve Arap ülkelerinden gelen turistlerin en fazla tercih ettiği jeep safari turları ile Bodrum'da turizm hareketliliği erken başladı.

Safari jeeplerine sıkı trafik denetimleri devam ediyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde turistik kırsal mahallelerinde safari adı ile tur yapan jeeplere trafik ekipleri tarafından her gün sıkı denetim uygulanırken, yapılan uygulamalara rağmen kurallara uymayan sürücülere ceza yağdı.

Safari turları ne kadar güvenli, şoförler konuştu

Dünyaca ünlü turizm kenti Muğla'nın Marmaris ilçesinde geçtiğimiz hafta yaşanan ve 5 Iraklı turistin ölümü ile sonuçlanan kaza sonrası gözler cip safarilere çevrildi. Turistik ilçenin kırsal mahalleleri, eşsiz manzaralarını ve ören yerlerini göstermek için yapılan cip safari turları alternatif eğlence ve sportif faaliyet olarak geçiyor. Cip şoförleri, acente sahibi ve TÜRSAB BTK üyesi Şenay Tokmak turlar ve yaşanan kaza ile ilgili konuştular.

5 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ SAFARİ KAZASINDA CİP ŞOFÖRÜ TUTUKLANDI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 24 Ağustos günü meydana gelen ve 5 Iraklı turistin hayatını kaybettiği kazada cip şoförü tutuklandı.

5 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ SAFARİ KAZASINDA CİP ŞOFÖRÜ TUTUKLANDI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 24 Ağustos günü meydana gelen ve 5 Iraklı turistin hayatını kaybettiği kazada cip şoförü tutuklandı.

ÖLÜME BÖYLE EL SALLADILAR

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 3 gün önce meydana gelen cip turu kazasında hayatını kaybeden turistlerin ölmeden önce verdikleri son poz ve tur firması yetkililerinin tura katılan turistlere bulundukları uyarıların görüntüsü ortaya çıktı.

MARMARİS’TEKİ SAFARİ FACİASINDA GÖZALTINA ALINAN 3 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 3 gün önce meydana gelen safari kazasında gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Marmaris’te safari faciası: 5 ölü, 6 yaralı

Marmaris'te cip ile safariye çıkan turistlerin bindiği cipin devrilmesi sonucu 5 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Arslan, “Amacımız turizme katkı olması yönünde”

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat ve Muğla İl Kültür Turizm Müdürü Zekeriya Bingöl Muğla valiliği adına UNESCO TOURISTICA Photo Safari etkinliği kapsamında akşam yemeği düzenlendi. Etkinlik teleferik önünde buluşmanın ardından akşam yemeği ile son buldu.

30 Ağustos Zafer Konvoyuna Coşkulu Katılım

30 Ağustos Zafer Bayramının 99. Yıl dönümü nedeniyle Fethiye Belediyesinin öncülüğünde gerçekleştirilen Zafer Kortejine yoğun katılım oldu. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın yanı sıra Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir’in de bir safari jeepi üzerinde katıldığı korteje yüzlerce araç katıldı.

Kayaköy, deve sırtında keşfediliyor

Her yıl yaz döneminde Fethiye Kayaköy’de düzenlenen deve turları bu yıl sezonun geç açılmasından dolayı yeni başladı. Deve safari turlarına katılan yerli ve yabancı turistler, tarihi Kayaköy'ü gezip ormandaki patika yollarda Ölüdeniz'in doğal güzelliklerini seyrediyor. Kayaköy’de deve turları yapan Tuncay Özbey, “Her sezon deve turları için Aydın’dan, Kayaköy’e geliyoruz” dedi.

KAYAKÖY’DE FAYTON VE DEVE İLE SAFARİ…

Kayaköy'de turistlerin yoğun ilgi gösterdiği fayton ve deve safari turları bu yılda renkli görüntülere sahne oluyor. Kayaköy’e gelen yerli ve yabancı turistler fayton ve deve ile Kayaköy’ü gezerken, tur esnasında cep telefonları ile selfi de çekerek renkli görüntüler oluşturuyor.

Fethiye Alternatif Turizm Merkezi Olacak

Ankaralıların yoğun ilgi gösterdiği Travel EXPO Ankara fuarında Fethiye standında Babadağ Hava Sporları Merkezi başta olmak üzere jeep safari, trekking gibi alternatif turizm çeşitleri tanıtıldı.

Sportif Faaliyet İstatistiklerinde Düşüş Var

Fethiye Kaymakamlığından edinilen bilgiye göre 2016 yılı Turizm Amaçlı Sportif Faaliyetler İstatistiğinde sadece Jeep Safari de artış oldu.