Saldırı Haberleri

Saldırı Haberleri

Karaca “Belgelerle Seçimi Kazanacağımı Bilsem Yine Kirli Siyaset Yapmam”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, afiş ve posterlerine yapılan saldırıları kirli siyaset olarak yorumlayarak, “31 Mart’ da Beşkaza Meydan’ında bir teşekkür konuşması yapacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Milas'taki Cinayetin Zanlısı 12 Gün Sonra Teslim Oldu

Muğla'nın Milas ilçesinde sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan ve hayatını kaybeden Alican Kırca cinayetinin zanlısı, 12 gün sonra polise teslim oldu.

Milas’ta silahlı saldırı: 1 ölü

Muğla’nın Milas ilçesinde bir kişi sokakta yürüdüğü sırada silahla vurularak öldürüldü.

Muğla’dan Gazze’ye Yardım Eli

Muğla Olgunlaşma Enstitüsü, Menteşe Halk Eğitimi Merkezi ve Marmaris Halk Eğitimi Merkezi usta öğretici ve kursiyerleri tarafından İsrail saldırılarının hedefi olan Gazze’deki kadın ve çocuklar için havlu, atkı ve bere üretimi yapılıyor.

Marmaris’te İşyerini Silahla Basan İki Şüpheli Tutuklandı

Muğla’nın Marmaris ilçesi Taşhan Sanayi Sitesi'nde dün akşam saatlerinde bir işyerine silahla saldırıda bulunulmasının ardından yapılan çalışmalarda jandarma ekipleri iki şüpheliyi yakaladı.

Vali Akbıyık Yaralı Üsteğmen’i Ziyaret Etti

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak ile Pençe-Kilit Harekât bölgesinde hain terör örgütü saldırısında yaralanan, tedavisinin ardından Köyceğiz'e ailesinin yanında dönen Üsteğmen Mutlu Duran'a ve Irak Hakurt bölgesinde görevdeyken patlayıcı madde kazası nedeniyle yaralan ve tedavisinin ardından ailesinin yanına dönen İstihkam Astsubay Kıdemli Çavuş Hasan Acar'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Seydikemer, Şehitlerimiz İçin Tek Yürek

Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde hain terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan kahraman askerlerimiz için Seydikemer’de saygı programı gerçekleştirildi.

Milaslı vatandaş şehitler için lokma hayrı yaptı

Muğla’nın Milas ilçesinde bir vatandaş terör saldırısı sonucu şehit düşen Mehmetçikler için lokma hayrı gerçekleştirdi.

CHP Muğla İl Başkanlığı ' Artık Yeter'

Pençe Kilit Harekat bölgesinde bölücü terör örgütünün hain saldırılarında 12 asker şehit düştü. CHP Muğla İl Başkanlığı konuyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Mustafa Koyuncu, 'Acımız büyük'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, 12 askerimizin şehit olduğu saldırılar ile ilgili basın açıklaması yaptı. İlçe Başkanı Koyuncu, “12 vatan evladımızı bölücü terör örgütünün hain saldırılarında şehit verdik. Yüreğimiz yandı, bağrımıza taş oturdu. Acımız büyük” ifadelerini kullandı.

Bodrum’da İsrail Protestosu

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları, Muğla’nın Bodrum ilçesinde yürüyüşle protesto edildi. Yürüyüş sonunda dualar okundu, basın açıklaması yapıldı.

Milas'taki silahlı saldırıda iki şüpheli tutuklandı

Muğla'nın Milas ilçesinde bir kişinin silahla yaralanması olayında yakalanarak gözaltına alınan 4 şüpheliden ikisi tutuklandı.

Boğanın saldırısı sonucu yaşlı adam hayatını kaybetti

 Muğla'nın Milas ilçesinde boğanın saldırısına uğrayan yaşlı adam, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaşlı adımın eşinin de 10 yıl önce yine bir boğanın saldırısı sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Başkan Kaytan, saldırının takipçisi olacağını belirtti

Ege Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Cem Kaytan, Fethiye Belediyesi tarafından 12 Kasım 2023 tarihinde düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerinde www.gercekfethiye.com sitesinin Yazı İşleri Müdürü Emrullah Gök'e yapılan saldırının takipçisi olacağını belirtti.

Ege Gazeteciler Federasyonu, “Gazetecilik Suç Değildir!”

Ege Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu, Fethiye ve Nazilli’de basın mensuplarına yapılan saldırıları kınayan yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Muğla'da İsrail'in Gazze'ye saldırıları protesto edildi

Muğla'da Anadolu Gençlik Derneği (AGD) üyesi bir grup, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek için toplandı.

Gökyüzünde bayrak açıp Filistin'e destek verdiler

Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen festivale katılan bir grup paraşütçü, İsrail'in Gazze'de 500 kişinin ölümüyle sonuçlanan hastaneye bombalı saldırısına gökyüzünde Filistin bayrakları açarak tepki gösterdi.

Halk ozanı Filistinliler için türkü besteledi

Muğla’da yaşayan halk ozanı Abbas Balcı, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını kınamak için türkü besteledi.

Vatandaşın ulusal yas ile lgili açıklaması

“Filistin, depremlerimiz kadar konuşulmadı” Türkiye'de, İsrail'in Gazze'deki hastaneye yönelik saldırısında yaşamını yitirenler için 3 günlük ulusal yas ilan edildi. Fethiye’de yaşayan Ahmet Bey, mikrofonlarımıza yaptığı açıklamada “Filistin, depremlerimiz kadar konuşulmadı” ifadelerini kullandı.

Marmaris’te İsrail protesto edildi

 Muğla’nın Marmaris ilçesinde İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırılar protesto edildi.

ENABİRDER, İsrail'i kınadı

Marmaris Engelli ve Aileleri Birliği Derneği, İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırıları kınadıklarını belirtti. Dernek Başkanı Tulgay Hasar ‘’ Savaşa ve teröre hayır’ dedi.

Solo Türk Gösteri Uçuşları İptal Edildi

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle, İsrail'in Gazze'de sivillere yönelik saldırıları dolayısıyla "3 günlük milli yas" ilan edilmesinin ardından Türkiye'de birçok etkinlik iptal edildi.

Hayatını kaybeden Filistinliler için Muğla’da gıyabi cenaze namazı kılındı

Filistin’de düzenlenen hastane saldırısı sonrası hayatını kaybeden Filistinliler için Muğla’da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Başkan Karaca’dan Taziye Mesajı

İsrail'in hava saldırısı düzenlediği Gazze’deki el-Ehli Baptist Hastanesi'nde yaralı ve hastaların yanı sıra kalan binlerce yerinden edilmiş insandan en az 500'ünün öldüğü, binlere varan yaralı olduğu açıklandı

Dolar 28 lirayı aştı

Dün gece Gazze’de bir hastaneye düzenlenen saldırıda 500 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından Türkiye’de döviz kuru hareketlenmeye başladı. Dolar/TL bugün sabah saatlerinde 28,005 seviyesini gördü. Euro/TL de 29,663 seviyesinde işlem gördü.

Komşusunu bıçaklayıp, arabaları çizdi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan bir sitede akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen bir kişi site sakinlerine zorluk çıkarırken, şahsın son olarak komşusunu bıçaklayıp arabaları çizdiği öğrenildi. Adeta diken üzerinde yaşadıklarını belirten site yöneticisi ve sakinleri yetkililerden yardım istedi.

FRT TV Facebook Sayfası Kurtarıldı

Yaklaşık 1 aydan bu yana siber saldırı altındaki SED Medya bünyesinde bulunan Fethiye'nin tek televizyonu FRT TV'nin Facebook sosyal medya hesabı yapılan çalışmalar sonucunda yeniden kullanımda.

Milas'ta, hayatını kaybeden Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı

Muğla'nın Milas ilçesinde İsrail’in Gazze’ye saldırısı sonrası hayatını kaybeden Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Başkan Karaca’dan 10 Ekim Saldırısı Anma Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 10 Ekim 2015'te Ankara Garı kavşağında düzenlenen bombalı intihar saldırısı ile ilgili sosyal medya hesaplarından anma mesajı yayınladı.

Denizlispor taraftar otobüsüne tüfekli saldırı

Dün akşam Fethiyespor- Denizlispor karşılaşması için Fethiye’ye giden Denizlispor taraftar grubu otobüsü, Burdur’un Çavdır ilçesinde girdiği benzin istasyonunda çıkan kavga sonrası silahlı saldırıya uğradı. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.