Scooter Haberleri

Scooter Haberleri

Elektrikli Scooter’lar Hor Kullanılıyor

Fethiye’de vatandaşlar Martı Scooter’ları hor kullanmaya devam ediyor. Hatalı parktan dolayı zabıtaların sık sık denetlediği scooterlar, sokak aralarında kırılmış ve yere atılmış şekilde görüldü.

Uygunsuz park edilen scooterlar toplandı

Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yeşil alan, yürüyüş ve bisiklet yoluna park etmiş scooterlar toplandı.

Martı Scooter'ı Çöpe Attılar…

Fethiye’de bir çöp konteynerinde Martı Scooter görüntülendi.

UYGUNSUZ PARK EDİLEN SCOOTER,  VATANDAŞTAN TEPKİ ALDI 

Elektirikli scooterlar’ın yönetmeliğe uygun olmayan şekilde kullanılması ve park edilmesi, vatandaştan tepki alıyor 

MARMARİS'TE TRAFİK KAZASI: 1 AĞIR YARALI 

Muğla'nın Marmaris ilçesinde otomobille elektrikli scooterın çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi ağır şekilde yaralandı. 

ELEKTRİKLİ SCOOTER İLE OTOBÜS DURAĞINA ÇARPTI: 1 YARALI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde elektrikli scooterını çalıştırmak isteyen bir sürücü, scooterın aniden hareket etmesi ile birlikte kaldırımda bulunan otobüs durağına çarptı. Meydana gelen kazada scooter sürücüsü yaralandı.

FETHİYE’DE ELEKTRİKLİ SCOOTER DENETİMİ ARTTI

Son zamanlarda birçok kişinin vazgeçilmezi haline gelen Elektrikli Scooterlar Fethiye Trafik Büro Amirliği resmi ekipleri ve Sivil Trafik Ekipleri tarafından denetleniyor. 

Fethiye’de yeni ulaşım tarzı; Martı Scooter

Büyükşehirlerde kullanılan Martı Scooter Fethiye sokaklarında yerini aldı. Kısa mesafeli ulaşımda çevreci ve güvenli ulaşımın sağlanması için Martı Scooter artık Fethiye sokaklarında hizmete başladı.