Seçmen Haberleri

Seçmen Haberleri

Fethiye Yerel Seçime Hazır

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, 31 Mart yerel seçimlere 1 gün kala oylarını kullanılacağı okullara sandıklar kuruldu. Sınıflara paravan kurulurken, seçmenlerin oylarını kullanılacağı sandıklar ve oy kabinleri de sınıflara yerleştirildi.

Karaca'dan, Geleceğinize Sahip Çıkın Çağrısı

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, seçmenlerden sandığa giderek geleceğe sahip çıkmaları çağrısında bulundu.

Seydikemer’de Fark Daha Da Açılıyor

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli’nin rakip belediye başkan adayları ile arasındaki oy farkı günden güne açılıyor. Her gittiği mahallede partili partisiz herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Akdenizli, Eşen Mahallesi’nde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada; “2 aydır çok güzel teveccühle karşılaşıyoruz. İnşallah yarından sonra bunu da sandıklarda hep birlikte göreceğiz” dedi.

Dikmen ve Yiğit, 3’lü Masanın Konuğu Oldu

Zafer Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Müjgan Dikmen ile Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, 3’lü Masa programına konuk oldu. Dikmen, “Halkın taleplerini dinleyip, birebir notlar alıyorum” derken; Yiğit de “Bu dönem seçmen değişimden yana tavır alacaktır” ifadelerini kullandı.

Kökten Emaneti Geri Alacağız

MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, MHP MYK Üyesi Bahadır Alperen, MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'i Seçmen İletişim Merkezinde ziyaret ettiler.

Başkan Adayı Kökten Müjdelerle Döndü

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. MHP Genel Merkezi’nde, Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret eden Başkan Adayı Kökten; 100. Yılda 100 İl projesi kapsamında hazırlanmış olan raporu da takdim etti.

Saatcı, “Kararsız Seçmene Yol Gösterdik”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 3’lü Masa programına konuk oldu. 1999-2014 yılları arasında Fethiye Belediye Başkanlığı görevinde de bulunan Saatcı, “Fethiye Belediye başkan adaylığım tamamıyla zorunluluk ve sorumluluk” ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı, Akdenizli Başkanlığında Toplandı

Seydikemer’de Cumhur İttifakı Teşkilatı, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Seydikemer Cumhur İttifakı Seçmen İletişim Merkezinde yoğun katılım ile toplantılar düzenliyor.

Belediye Meclis Üyeleri Tanıtıldı

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, projelerini ve belediye meclis üyelerini, seçmen iletişim merkezinde düzenlenen program ile tanıttı. Başkan Adayı Kökten, “Fethiye’nin kronikleşen sorunlarını iktidar gücüyle çözeceğiz” şeklinde ifadeler kullandı. 

Başkan Adayı Saatcı, “Bana Serttir Diyorlar Ama Sokakta Adam Kovalamıyorum”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’nın seçmen iletişim merkezi törenle açıldı. Törende konuşan Saatcı, “Bu seçim bizi belediye başkanı yapma seçimi değildir, Fethiye’yi kurtarma seçimidir” dedi. 

Seçmen İletişim Merkezi Törenle Açıldı

Seydikemer Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhur İttifakı AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Adayı Önder Akdenizli’nin seçmen iletişim merkezi törenle açıldı. Yoğun bir katılımın olduğu programda yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi. 

Seçmen İletişim Merkezi Törenle Açıldı

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’in seçim iletişim merkezinin açılışı törenle yapıldı. Programa yoğun katılım oldu.

Muğla’da 7 Ayda Seçmen Sayısı 685 Kişi Azaldı

Muğla’da 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde oy kullanacak seçmen sayısı 5 yıl önce yapılan yerel seçimlerdeki seçmen sayısına göre 79 bin 260 seçmen artış gösterirken, 2023 genel seçimlerinden bugüne kadar geçen 7 ayda 685 seçmen sayısı azaldı.

Fethiye’de 371 Sandıkta 129 Bin 565 Seçmen Oy Kullanacak

Fethiye’de seçmen listeleri muhtarlıklarda askıya çıkarıldı. Toplam 371 sandıkta 129 bin 565 seçmenin oy kullanacağı belirtildi.

Aday Adayı Kökten’e Sevgi Seli

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, kendi partisinin yanında diğer seçmenlerde de büyük ilgi görüyor.

İçmeler’de belediyenin projesi için halk oylaması başladı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde belediyenin hayata geçireceği projelerden biri olan İçmeler Mahallesi çok amaçlı salon projesi için halk oylaması başladı. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay bu sabah başlayan referandum ile ilgili yaptığı basın açıklamasında 'Sandıktan ne çıkarsa sonuç ona göre yapılacak '' dedi. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan genel seçimlerde seçmen kayıtlarında bulunan 4 bin 823 kişi oy kullanarak projeyi onaylayıp onaylamadıklarına karar verecek.

Muğla'da kaç seçmen sandığa gitmedi?

28 Mayıs’ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimlerinde Muğla’da oy kullanmayanların sayısında artış oldu. 

Muğla’da toplam 806.290 seçmen açıklandı

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde YSK, Muğla’da toplam 806.290 seçmen açıkladı.

Sandık merkezlerine giderek oylarını kullanıyorlar

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için oy verme işlemi başladı. Fethiye’de sabah saatlerinden itibaren seçmenler, sandık merkezlerine giderek oylarını kullanıyorlar. 

Seçim günü hava nasıl olacak?

Türkiye, 28 Mayıs’ta 13.Cumhurbaşkanını seçmek için ikinci kez sandığa gidiyor. Fethiye’de 129 bin 515 seçmen ikinci seçimde tekrar oy kullanmak için sandığa gideceği Pazar gününde hava durumu nasıl olacak?

Cumhur İttifakı Başkanlarından seçmene sandık çağrısı yapıldı

Cumhur İttifakı Muğla İl Başkanları, seçmenlere çağrıda bulunarak 28 Mayıs’ta sandıklara giderek oylarını kullanmalarını istediler.

Seçmen Kâğıtlarını Muhtarlıklardan Temin Edebilecekler

Cumhurbaşkanı 2. tur seçimi için geri sayım sürüyor.

İkinci Turda 50 Bin Yeni Seçmen Oy Kullanacak

14 Mayıs seçimlerinde yaklaşık 6 milyon genç ilk kez oy kullandı. Seçimin ikinci tura kalmasıyla 28 Mayıs’a kadar 18 yaşına girecek yaklaşık 50 bin genç seçmen ilk defa sandık başına gidecek.

Muğla'nın Vekilleri Belli Oldu

14 Mayıs pazar günü gerçekleştirilen 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Muğla'da toplam 2 bin 435 sandıkta 805 bin 526 seçmen oy kullandı. Kullanılan oyların sonucunda Muğla’dan AK Parti 2 vekil, CHP 4 vekil, İYİ Parti ise 1 vekil çıkardı.

Fethiye’de Tek Oy Pusulası Skandalı

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Fethiye’de de saat 08.00’da oy kullanma işlemi başladı. Oylarını kullanmak için Özel Hatem İlkokulana giden seçmenler 1014 nolu sandıkta bir skandalla karşı karşıya kaldı. 

Zafer Partisi ve Sinan Oğan bütün oyunları bozarak geliyor

Zafer Partisi Kurucu İl Başkanı ve Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Ünal Yiğit, Zafer Partisi’nin ve Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Sinan Oğan’ın Türk milletinin ve seçmeninin önüne doğru bir alternatif olarak çıktığını söyledi. 

Seçmen kâğıtları nereden alınır?

Türkiye'nin Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için sandık başına gideceği 14 Mayıs öncesi, nerede ve hangi sandıkta oy kullanılacağını gösteren seçmen kâğıtları dağıtılacak. Seçmen kâğıtları nereden alınır, ne zaman dağıtılacak? 

Muhtar Emray Yetim, “Babataşı Muhtarlığı saat 20.00’a kadar açık”

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Muğla bir gün arayla 3 lideri ağırlayacak

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kaldı. Milyonlarca seçmen sandık başına giderek Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili tercihini yapacak.

‘Millet İttifakı konuşuyor, biz eser siyaseti yapıyoruz’

AK Parti Muğla 2. Sıra Milletvekili adayı Yakup Otgöz seçim çalışmalarına devam ediyor. Milletvekili adayı Yakup Otgöz, Teşkilatlarla bayramlaşma programlarına katıldı. Esnaf ziyareti yaparak, seçmenlerden destek istedi. Yoğun bir sevgi seli ile karşılanan Otgöz, gördüğü ilgiden memnun kaldı.