Selçuk Selvi Haberleri

Selçuk Selvi Haberleri

Selçuk Selvi, Vatan Partisi Başkan Adayı

Yerel seçimlere sayılı günler kalırken, partiler adaylarını açıklamayı sürdürüyor. Vatan Partisi Fethiye Belediye Başkan Adaylığı için Selçuk Selvi’nin ismi açıklandı. 

Selvi, “HDP’nin şamar oğlanı TİP!”

Vatan Partisi Muğla Milletvekili Adayı Selçuk Selvi, Türkiye İşçi Partisi hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Selçuk Selvi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı yayınladı

Vatan Partisi Muğla Milletvekili adayı Selçuk Selvi mesajında şu bilgilere yer verdi.

Pozitif Düşünce'de bu hafta gündem konuşuldu

FRT Televizyonu'nda yayınlanan, Erdoğan Cankuş'un hazırlayıp sunduğu Pozitif Düşünce programının bu haftaki konukları Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu Üyesi Selçuk Selvi, Muğla Tabipler Odası Başkanı Cafer Şahin ile Hukukçu, AK Parti Disiplin Kurulu Üyesi Ramazan Yıldırım oldu. Muğla Tabipler Odası Başkanı Cafer Şahin pozitif düşünce programına Skype bağlantısı ile katılım sağladı. Konuklar ülke ve dış gündem hakkında değerlendirmelerde bulundular. 

Selvi, Ermeni soykırımı yalanını tarihe gömdük

Vatan Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden’ın açıklamalarına tepki gösterdi. Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu Üyesi Selçuk Selvi açıklamasında, “Türkiye’ye yönelik emperyalist saldırı aracı olan Ermeni Soykırımı yalanlarını, AİHM’de görülen Perinçek-İsviçre ve Ali Mercan-İsviçre davalarında alınan kararlarla hukuk düzleminde bitirdik” dedi. 

Vatan Partisi Fethiye, “Milletimizin başı sağolsun”

Fethiye Vatan Partisi, Gara’da şehit edilen 13 vatan evladı için basın açıklamasında bulundu.  Fethiye Vatan Partisi, HDP’nin mecliste yerinin olmadığını, parti olarak PKK’nın siyasi ayağı olmaktan ileriye gidemeyeceğini belirterek, biran önce HPD’nin kapatılması gerektiğini ifade etti. 

Selvi, 'ABD'nin geldiği noktayı daha önce tespit etmiştik'

FRT Televizyonu’nda yayınlanan, Erdoğan Cankuş’un hazırlayıp sunduğu Pozitif Düşünce programının bu haftaki konuğu Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu Üyesi Selçuk Selvi oldu. Ülke ve dış gündem ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Selvi, “Amerika Birleşik Devletleri’nin geldiği bugünkü noktayı daha önceden tespit etmiştik, öngörmüştük. Geçtiğimiz yıllarda Irak, Suriye, Libya ve dünyanın birçok yerinde neler yaptığını biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Selvi "7/24 çalışacağım"

Vatan Partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Selçuk Selvi, yerel seçime sayılı günler kala çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bugünde Çalış esnafını ziyaret eden Selvi'ye esnafın ilgisi yoğundu. Ekonomik krizi, işlerin kötü gidişatını sık sık dile getiren Fethiye esnafına Vatan Partisi’nin "Milli, Üreten ve Halkçı Belediye" programını anlattı.

Esnaflardan Selçuk Selvi’ye tam destek

Vatan Partisi Belediye Başkan Adayı Selçuk Selvi’den esnaf ziyaretleri devam ediyor. Seçime az bir süre kala çalışmalarına hız veren Vatan Partisi heyeti tek tek esnafları ziyaret ederek sohbet etti.

Projelerini tek tek anlattı

Vatan Partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Selçuk Selvi projelerini açıkladı. Vatan partisi Fethiye ilçe başkanlığında düzenlenen proje tanıtım etkinliğine partililer ve vatandaşlar katıldı.

Selçuk Selvi; “Bir başkadır Fethiye”

Fethiye’de 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte Vatan Partisi Belediye Başkan Adayı Selçuk Selvi ve Belediye Meclis Üyesi Adayları katılım sağladı.

Adaylar projeleriyle yarışacak

Vatan Partisi Belediye Başkanı adayı Selçuk Selvi ve İlçe Yöneticileri, CHP Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı seçim ofisinde ziyaret ederek başarılar dilediler. Yaklaşan yerel seçim için gerek siyasi parti yöneticileri, gerekse adayların gerilimden uzak, birbirine karşı dostane tavırları “İşte Fethiye’nin yıllardır özlemini çektiği tablo bu” dedirtiyor

Vatan Partisi’nin adayı Selçuk Selvi

Vatan Partisi Fethiye Belediye başkan adayını ilan etti. Vatan Partisi Fethiye İlçe başkanı Selçuk Selvi Fethiye belediye başkan adayı oldu. Fethiye’nin başarılı siyasetçilerinden Selçuk Selvi; Vatan partisi Fethiye ilçe merkezinde düzenlenen aday tanıtım etkinliğinde adaylığını ilan etti. Aday tanıtım etkinliğine Vatan Partisi Muğla İl Başkanı Günal Dal, İl sekreteri Doğan Özkan, Fethiye ilçe yönetimi ve partililer katıldılar.

“HDP İle Kesinlikle Bir Araya Gelinmeyecektir…”

27 Ekim tarihinde Ankara'da düzenlenen genel merkez toplantısından dönen Vatan Partisi MKK Üyesi ve Fethiye İlçe Başkanı Selçuk Selvi; toplantıda alınan kararları kamuoyu ile paylaştı.

2.TURA KALIRSA DESTEKLEMEM GİBİ BİR SÖZÜ BULUNMAMAKTADIR

Vatan Partisi MKK üyesi ve Fethiye İlçe Başkanı Selçuk Selvi kamuoyuna duyurulmak üzere yapmış olduğu açıklamada “Genel Başkanımız Sayın Dr. Doğu Perinçek'in yapmış olduğu açıklama; ulusal bir gazetede çarpıtarak başlık atılması sonucunda kamuoyunda tepkiye yol açmıştır.

23 NİSAN KUTLAMALARI TÖRENLE BAŞLADI

Fethiye’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98’inci yılı büyük bir coşku ve gururla kutlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Beşkaza Meydanında düzenlenen törenle başladı. Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene; Fethiye Garnizon Komutanı ve Fethiye Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Sedat Karabay, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, CHP İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, MHP İlçe Başkanı Cengiz Çay, İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Suat Aybek, Vatan partisi ilçe başkanı Selçuk Selvi, BTP ilçe başkanı Perihan Kaplan, Sivil Toplum Kuruluşu başkanları, öğretmenler, öğrenciler, yabancı öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

VATAN PARTİSİNDEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Vatan Partisi Fethiye İlçe Başkanı ve MKK Üyesi Selçuk Selvi parti merkezinde basın mensupları ile bir araya gelerek siyasi gündemi değerlendirdi. Parti yönetimi kurulu üyeleri ile partililerin katıldığı basın toplantısında Selçuk Selvi çarpıcı açıklamalarda bulundu. İç cepheyi birleştiremeyenler vatan savaşını kazanamaz diyen Selvi açıklamasında hükümeti eleştirerek “Türk ismini hiçbir yerden sildiremeyecek” dedi.

VATAN PARTİSİ “AFRİN OPERASYONUNU DESTEKLİYORUZ”

Vatan Partisi Fethiye İlçe Başkanı Selçuk Selvi açıklamasında “Kahraman Türk Ordumuzun Afrin’de başlattığı Zeytin Dalı operasyonunun 4. günündeyiz. Öncelikle Mehmetçiğimize başarılar diliyoruz. Muzaffer olacaklarına eminiz. Sonuna kadar yanlarındayız, destekliyoruz, dualarımız ordumuzla, Mehmetçiğimizle.

VATAN PARTİSİNDEN CHP’YE BÜYÜK TEPKİ

Vatan Partisi Fethiye ilçe başkanlığı yönetimi; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı “Adalet Yürüyüşünün” 19.gününde yürüyüşe HDP’lilerin de katılmasına büyük tepki verdi. Vatan Partisi Fethiye ilçe başkanlığı yönetimi yapmış olduğu açıklamada HDP Kandıra’dan yürüyüşe dahil oldu ve Kılıçdaroğlu ile kol kola girerek yürüdü. Bu durum toplum vicdanını yaralamıştır” dedi. Vatan Partisi Fethiye İlçe başkanı Selçuk Selvi parti binasında yapmış olduğu açıklamada “Bu yürüyüş, CHP’nin bonzai’si dir. Tarih böyle yazacaktır. Bir an önce CHP’li yurtsever dostlarımızın bu uyuşturucu etkisinden çıkmasını diliyoruz” dedi…

“GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN HAYIR’DA BİRLEŞECEĞİZ”

Vatan Partisi Fethiye İlçe Başkanlığında bayrak değişikliği yapıldı. Mevcut ilçe başkanı Kemal Özkara sağlık sorunları nedeni ile ilçe başkanlığını kurucu başkan Selçuk Selvi’ye bıraktı. Devir teslim töreninde parti üyeleri de yoğun ilgi gösterirken 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum seçimlerinde Vatan partisi olarak “Hayır” oyu kullanılacağı açıklandı.