Selvi Ilyasoğlu Haberleri

Selvi Ilyasoğlu Haberleri

Avrupa üçüncüsü olan İlyasoğlu, çiçeklerle karşılandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yaşayan milli güreşçi Selvi İlyasoğlu, İspanya’dan bronz madalyayla yurda dönerken Köyceğiz'de çiçeklerle karşılandı.

KÖYCEĞİZLİ İLYASOĞLU 62 KG’DA TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Köyceğiz Belediyespor Bayan Güreş Takımı Sporcusu Selvi İlyasoğlu 62 kg'da güreşerek Türkiye şampiyonu oldu.

KÖYCEĞİZ’DE MİLLİ GÜREŞÇİ İLYASOĞLU SÖZLEŞME İMZALADI

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde antrenör Elis Yıldız'ın çalıştırdığı, bir çok başarılara imza atan Milli Güreşçi Selvi İlyasoğlu Köyceğiz Belediyespor ile sözleşme imzaladı.

Selvi İlyasoğlu Türkiye’ye ilk altın madalyayı kazandırdı

Macaristan'da düzenlenen Dünya Yıldızlar Güreş Şampiyonası'nda Türkiye'ye ilk altın madalyayı getiren 16 yaşındaki Selvi İlyasoğlu, Dünya Güreş Federasyonu'nun internet sitesinde manşet oldu. UWW, Türkiye İlk Şampiyonluğunu Aldı başlığı ile verdiği haberde, Selvi'nin Türkiye adına ilk kez altın madalya kazandığının altı çizildi.

Selvi Dünya Şampiyonası’nda finalde

Bu sene güreşteki başarısı ile adından söz ettiren Köyceğiz Bayan Güreş Takımı sporcusu 16 yaşındaki Selvi İlyasoğlu, Macaristan'daki Dünya Yıldızlar Güreş Şampiyonası'nda 57 kiloda finale yükseldi.

16 yaşındaki güreşçi İlyasoğlu, Dünya Şampiyonası’nda mindere çıkacak

Milli forma ile Avrupa 5'incisi olan Köyceğiz Bayan Güreş Takımı sporcusu Selvi İlyasoğlu, Çarşamba günü Dünya Şampiyonası'nda mindere çıkacak.

Muğla'nın gururu Selvi İlyasoğlu altın madalyayı kazandı

Selvi İlyasoğlu, 23'üncü Uluslararası Genç Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlar da 59 kilogramla altın madalyanın sahibi oldu.