Ses Haberleri

Ses Haberleri

Günhan, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Türk halk müziğinin sevilen sesi, TRT'nin ünlü sanatçılarından Şakir Öner Günhan(82), Muğla'nın Bodrum ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Türk Halk Müziği'nin sevilen sesi Günhan hayatını kaybetti

Türk halk müziğinin sevilen sesi Şakir Öner Günhan (82), Muğla’nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede yaşama veda etti.

Fethiye İnlice Plajı hizmete başladı Plaja giriş ne kadar? yiyecek ve içecek fiyatları

Türkiye’nin turizm merkezlerinden biri olan Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde bulunan İnlice Plajı, Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hizmet verilmeye başlandı. Plajda satışı yapılan bazı ürünlerin fiyatlarını sizler için derledik.

Fen Lisesi öğrencileri Avrupa'dan birincilikle döndü

Fethiye Belediye Fen Lisesi'nin AREON ekibi, 2024 HISTOLAB Proje Yarışması Tarih Eğitiminde Yenilikçi Projeler kategorisinde birinci oldu.

Saatcı: Yapay Zeka Ürünü Sahte Ses Kayıtlarına Tevessül Edenleri Lanetliyorum

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, kendisi ile ilgili sosyal medyada dolaşıma sokulan yapay zeka ürünü ses kayıtları ile ilgili açıklama yaptı. Hukukçu kurmaylarının konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduğunu söyleyen Saatcı, “Bunun adı yapay zeka değil, yapay alçaklıktır. Buna tevessül edenleri lanetliyorum.” dedi.

Menteşe Spor Lisesi hokeyde durdulamıyor

Konya Hokey Sahası'nda 22-26 Mart 2024 tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları Hokey Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakalarında Menteşe Spor Lisesi 2’de 2 yaparak puanını 6’ya çıkardı.

Erasmus Projesi kapsamında Belediye’ye ziyaret

Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesi ile Hollanda Luca Praktijschool Lisesi arasında yürütülen “Küresel Isınmanın Yöremizdeki Etkileri” konulu erasmus projesi kapsamında Fethiye Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirildi.

Alim Karaca Çiftlik'ten Seslendi : 10 Bin Farkla Öndeyiz

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Çiftlik mahallesinde vatandaşlarla biraraya geldi.

Köyceğiz’de köprüüstü simülasyon eğitimde kullanılıyor

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Şehit Ömer Halis Demir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde köprüüstü simülasyonu eğitim amaçlı kullanılıyor.

İnlice Plajı’nın İşletmesi Meslek Lisesine Devredildi

İnlice Plajının İşletmesi Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine devredildi

İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yıldönümü oratoryo ile anlatıldı

Vatan şairi Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılan ve 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edilen İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy, Fethiye'de de oratoryo ile anlatıldı.

Köyceğiz’de İstiklal Marşı’nın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı Gerçekleştirildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Şehit Seyhan Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı programla kutlandı.

Belediye Fen Lisesi öğrencileri, Fransa yolcusu

Fethiye Belediye Fen Lisesi bu yıl 55.'si düzenlenen Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda bölge finallerine katılmaya hak kazanırken, Tarih Eğitiminde Yenilikçi Okul Projeleri 2024 HİSTOLAB ödül başvuruları için hazırladıkları proje ile Fransa’nın Strazburg kentinde düzenlenecek olan ödül törenine katılmaya davet edildi.

Kökten, “Projemizi Esnaflarımız Olumlu Karşıladı”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, ekibi ile birlikte Fethiye Sanayi Sitesi esnafı ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Adayı Kökten, “Yeni sanayi sitesi projemizin ses getirdiğini gördük. Ne kadar doğru bir proje olduğunu, esnafımızla konuştuğumuz zaman daha iyi anladık” dedi.

Nikâh Salonlarında 29 Şubat Sessizliği

Takvimlerin 4 yılda bir denk geldiği 29 Şubat, Fethiye'de dünya evine girecek çiftlerin tercih etmediği bir gün oldu. 29 Şubat 2024 tarihi için sadece 6 çift nikâh başvurusu yaptı.

Yöremiz Yörük Geceleri Programı Belediye Başkan Adaylarını Ağırladı

Myra Mimarlık Ahmet Yasin Çolak ana sponsorluğunda Fethiye TV ve Beşkazanın Sesi tarafından hazırlanmış olan, Fethiye Gönüllüleri Derneği’nde gerçekleştirilen İsmail Peynirci ile Yöremiz Yörük Geceleri programının Karaçulha bölümü finali gerçekleşti. Finalde CHP Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, CHP Seydikemer Belediye Başkan Adayı Özgür Can Çoban, Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, İyi Parti Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’da konuk oldu.

Marmaris Ukraynalılar Derneği: "Halkımız her gün siren ve patlama sesleri ile uyanıyor"

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan Ukraynalılar, ülkelerinde yaşanan savaş ile ilgili açıklama yaptı.

Başkan Oktay, Urfalı Öğrencilerin İsteğini Kırmadı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Şanlıurfa’ya bağlı Haliliye ilçesinde bulunan Yediiklim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin mektubuna kayıtsız kalmadı.

Fethiye'de Uzman Ve Donanımlı Kadrosuyla Cep Klinik Hizmetinizde

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Caddesi No:37’de bulunan Cep Klinik Teknik Servis & Aksesuar, uzman ve donanımlı kadrosuyla hizmet vermeye devam ediyor.

Köyceğizli Öğrenciler Floor Curlingte Bölge İkincisi Oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Naip Hüseyin Anadolu Lisesi floor curling sporcuları Afyonkarahisar’dan ikincilik başarısıyla döndü.

"Okuyorum, Yazıyorum" Projesi Muğla'da Devam Ediyor

Türkiye’de Sosyal Bilimler Liselerinde öğrenim görmekte olan öğrenciler eleştirel okuma ve yazarlık konularında aktif faaliyet gösterebilecekleri bir alan oluşturmak amacıyla yürütülen "Oku-Yorum, Yazı-Yorum" projesi faaliyetleri devam ediyor.

Sesi Duyan Balkona Çıktı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde elektrik direklerindeki patlamalar korkuturken, o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Seydikemer Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Temeli Atıldı

Seydikemer’de “Devlet Yatırım Programı” kapsamında, yaklaşık 50 milyonluk bütçeyle Seydikemer yapılacak olan Seydikemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin temeli törenle atıldı.

Seydikemer Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Temeli Atılıyor

Devlet Yatırım Programı kapsamında, yaklaşık 50 milyonluk bütçeyle Seydikemer ilçesi Kemer Mahallesi’ne yapılacak olan Seydikemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin temeli atılıyor.

Muğla’da Çedes Projesi Çeşitli Etkinlikler İle Uygulanıyor

Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan Çedes (Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi, Muğla’da çeşitli etkinlikler ile gerçekleştiriliyor.

Fethiye Ömer Özyer Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği Açıldı

Fethiye Ömer Özyer Anadolu Lisesi Mezunları Derneği görkemli bir program ile açıldı. Llull Tersane’de düzenlenen organizasyona, okul mezunları ve öğretmenler katıldı. Dernek ile ilgili çeşitli açıklamaların yapıldığı etkinliğe katılanlar keyifli vakit geçirdiler.

Avukat Demir, “İddialar Asılsızdır”

Fethiye eğlence dünyasının sevilen seslerinden ve işletmecilerinden birisi olan Pasha Haktan bir süredir tutuklu olarak Eşen Cezaevi’nde bulunuyor. Son günlerde Haktan’ın cezaevinde intihar ettiğine yönelik iddiaların asılsız olduğu bildirildi.

Muğla’da İkinci Dönem Başlangıç Zili Çaldı

Muğla’da 2023-2024 eğitim öğretim yılı ikinci dönem ilk ders zili çaldı.

11. Sınıf Özel Eğitim Öğrencisi Rumeysa Hastalığına Yenik Düştü

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören 11. Sınıf özel eğitim öğrencisi Rumeysa Alagöz geçirdiği kriz sonrası hayata gözlerini yumdu.

Cura, “Cumhur İttifakının Yanında Bulunacağımızdan Kimsenin Şüphesi Olmasın”

Cumhur ittifakının Fethiye Belediye Başkan Adayının MHP'den Muhammet Kökten olarak açıklanmasının ardından, MHP Muğla İl Başkanlığı tarafından MHP Fethiye İlçe Başkanlığı görevinden alınan Osman Cura, sosyal medya paylaşımıyla sessizliğini bozdu.