Sevenleri Haberleri

Sevenleri Haberleri

Başkan Akdenizli, Ramazan Bayramı’nı Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak; “Dargınların barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Faik Torunoğulları sevenleri tarafından unutulmadı

Orka Hotels Yönetim Kurulu Onursal Başkanı merhum Hacı Faik Torunoğulları, vefatının birinci senesinde sevenleri tarafından unutulmadı. Fethiye Ovacık Mezarlığı’nda gerçekleşen mevlid programıyla merhuma çokça dua edildi.

Motive, Muğla’da sevenleriyle buluştu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ), bu yıl ilk defa düzenlediği 'Sığla Fest' etkinlikleri kapsamında sevilen rap sanatçısı Motive sahne aldı.

Athena'dan Yüzüncü Yıla Yakışır Konser

Fethiye Belediyesi, ‘Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı Etkinlikleri’ kapsamında Fethiye Beşkaza Meydanı’nda ‘Athena’ konseri düzenledi. Sevilen parçalarını Fethiye halkı için seslendiren ‘Athena’ grubu, sevenlerinden tam not aldı.

Buray Sevenlerini Çoşturdu

8. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında şenliğin son günü Türk halkının sevilen sanatçısı Buray sahne aldı.

Büyük Kaptan Yurdanur Uysal Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fethiyespor camiasında da büyük bir yeri ve saygınlığı olan büyük kaptan Yurdanur Uysal, sevenleri tarafından Fethiye Merkez Camii’nde dualar eşliğinde son yolcuğuna uğurlandı.

‘Sanat Güneşimiz’ Zeki Müren, Vefatının 27’nci Yıl Dönümünde Anılacak

Tüm mal varlığını Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı ve Türk Eğitim Vakfına bağışlayan Sanat Güneşimiz Zeki MÜREN, vefatının 27’nci yıl dönümü olan 24 Eylül 2023 tarihinde, Bodrum’daki evinde halka açık mevlit okutularak, Antik Tiyatro’da konser düzenlenerek anılacak. Bursa’da ise kabri başında dualar eşliğinde anılacak olan sanatçı için, sonrasında Emir Sultan Camii’nde mevlit okutulacak ve aynı gün Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi’nde anma etkinliği gerçekleştirilecek. Zeki MÜREN sevenlerin büyük bir özlemle beklediği, Bodrum Antik Tiyatro’da yapılacak olan konserde, Klasik Türk Müziği’nin sevilen sanatçısı Bekir ÜNLÜATAER sahne alacak, gecenin sunuculuğunu ise ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Hakan BİLGİN üstlenecek.

Gökhan Tepe Barbunn'da sevenleriyle buluştu

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn CafeBistro'da 'Yaz Konserleri' kapsamında sevilen sanatçı Gökhan Tepe sevenleriyle buluştu.

Serdar Ortaç Marmaris’te konser verdi

Türk pop müziğinin usta sanatçılarından Serdar Ortaç, Muğla’nın Marmaris ilçesinde sevenleriyle buluşarak konser verdi.

“Sakiler” Barbunn’da kulakların pasını sildi

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn CafeBistro'da “Yaz Konserleri” kapsamında Sakiler grubu sevenleriyle buluştu.

İmge Mıngıroğlu, sevenlerine harika bir Bodrum akşamı yaşattı

Azka Otel Yaz Konserleri kapsamında İmge Mıngıroğlu önceki akşam sahne aldı. Slow şarkılarıyla programına başlayan İmge Mıngıroğlu, sevenlerine harika bir Bodrum akşamı yaşattı.

Barbunn’da Derya Bedavacı Sevenleriyle Buluştu

Fethiye'nin en gözde mekanlarından BarBunn Cafe Bistro'da sanatçı Derya Bedavacı rüzgarı esti. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Derya Bedavacı, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

 ‘Semicenk’ İçin Geri Sayım Başladı

Fethiye'de Telmessos Antik Tiyatro'sunda konserler devam ediyor. Türkiye'nin sevilen müzik sanatçısı Semicenk, 3 Ağustos’ta Fethiye'de sevenlerine konser verecek.

Kızılkaya Ailesinin Acı Günü

Fethiye’nin sevilen simalarından birisi olan, Fethiye Kaymakamlığı’ndan emekli Mahmut Kızılkaya hayatını kaybetti. Kızılkaya’nın vefatı ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. 

Koray Avcı sahne performansıyla coşturdu

Güçlü sesi ve eşsiz sahne performansıyla yediden yetmişe herkesin gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Koray Avcı, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro sahnesinde sevenlerini coşturdu.

Genç şarkıcı Rana, sevenlerini çoşturdu

 Azka Yaz Konserleri hız kesmeden devam ederken genç şarkıcı Rana, misafirleriyle buluştu.

Lvbel C5 Revolution’u salladı

Özgün tarzı ve müziğiyle hızla yükselen Türkçe rap ekolünün yetenekli ismi Lvbel C5, Fethiye’nin gözde eğlence mekânlarından biri olan Revolution Night Club sahnesinde sevenleriyle buluştu.

Revolution’da LVBEL C5 Sahne Alacak

Türk rap müziğinin sevilen ismi LVBEL C5, Ölüdeniz Hisarönü’ndeki Revolution Night Club’ta sevenleri ile buluşacak.

Fethiye’de Sagopa Kajmer Rüzgarı Esecek

Fethiye’de Telmessos Antik Tiyatro’sunda konserler devam ediyor. Türkiye’nin sevilen rap sanatçısı Sagopa Kajmer, 12 Temmuz’da Fethiye’de sevenlerine konser verecek.

Bodrum’da DKTT İzdihamı

Türk alternatif rock grubu Dolu Kadehi Ters Tut, önceki akşam Kerkisolfej organizasyonun düzenlediği BtcTurk 10.yıl konserlerinde Bodrum Antik Tiyatrosu'nda sevenleriyle buluştu.

Cem Adrian şarkılarıyla sevenlerini çoşturdu

Ünlü sanatçı Cem Adrian Marmaris’te Amfi Tiyatro’da muhteşem bir konser verdi. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da konseri izleyenler arasındaydı.

Ajda Pekkan Bodrum'u coşturdu

Bodrum’da sahne alan Ajda Pekkan, benzersiz sahne şovu ile sevenlerini coşturdu.

Seksendört Sevenleriyle Buluştu

2005'te yayımladıkları "Ölürüm Hasretinle" ile Türk Rock müziğine damgasını vuran grup "Seksendört", Telmessos Antik Tiyatro'da konser vererek sevenleri ile buluştu.

BarBunn Cafe Bistro'da Gamze Dursun Rüzgarı Esti

Fethiye'nin en gözde mekanlarından BarBunn Cafe Bistro'da  sanatçı Gamze Dursun rüzgarı esti. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Gamze Dursun, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Cem Belevi, Gia The Karacabey'de sevenleriyle buluştu

Sevilen sanatçı Cem Belevi, 24 Haziran Cumartesi günü Fethiye'nin gözde mekânlarından biri olan Gia The Karacabey'de sevenleriyle buluştu.

Ramazan Çelik Sevenleriyle Buluştu

Bu yıl 22.si yapılan Nif Kiraz Festivali’nde sevilen sanatçı Ramazan Çelik sahne aldı. Ramazan Çelik’in sahnesi renkli anlara sahne oldu.

Konser, renkli anlara sahne oldu

Sevilen sanatçı Kalben, Telmessos Antik Tiyatro’da konser vererek sevenleri ile buluştu. Çok sayıda vatandaşın katıldığı konser, renkli anlara sahne oldu.

DJ Mahmut Orhan, Fethiye’ye Geliyor

Dünyaca ünlü DJ Mahmut Orhan, 18 Haziran Pazar günü Leb-i Derya Aksazlar Plajı’nda sevenleri ile buluşacak.

Antakya Medeniyetler Korosu dinleyenleri büyüledi!

Antakya Medeniyetler korosu Marmaris Anfi Tiyatro’da sevenleri ile buluşarak bir konser verdi. Muğla’nın Marmaris ilçesinde düzenlenen ikinci Marmaris Kültür Sanat Festivali etkinlikleri dahilinde verilen ve ’ onur konuğu ‘’ olarak katıldıkları konserde ‘hem duygulu, hem de eğlenceli anlar yaşandı.

Mehmet Barlas 81 yaşında hayatını kaybetti

Sabah Gazetesi Başyazarı Mehmet Barlas, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü Şişli'deki bir hastanede hayatını kaybetti. Barlas'ın vefatı sevenlerini ve medya camiasını yasa boğdu.