Sevgili Haberleri

Sevgili Haberleri

Elma’da Keyifli 14 Şubat Eğlencesi

14 Şubat Sevgililer Günü’ne Fethiye’nin gözde eğlence mekânlarından biri olan Elma Music&Dance’ta düzenlenen program ile girmek isteyen çiftler, dj eşliğinde doya sıya eğlendiler.

Sevgililerin Tercihi Barbunn Cafe Bistro Oldu

Bora Gölbaşı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Fethiye’nin en nezih mekanlarından biri olan Barbunn Cafe Bistro’da sahne aldı.

Fethiye’de Çiftlerin Tercihi 14 Şubat Oldu

Fethiye’de evlenmek isteyen çiftler nikâh tarihi olarak 14 Şubat Sevgililer Günü’nü tercih etti.

Başkan Adayı Kökten, Vatandaşlara Çiçek Takdim Etti

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla sahil bandında çiftlere ve vatandaşlara çiçek takdim etti. 

Sevgililere hediye 'organik çiçek'

14 Şubat Sevgililer Günü'nde Muğlalı sevgililerin tercihi organik çiçekten yana oldu. Menteşe ilçesindeki köylü pazarında kırsal alanlarda kendiliğinden renk renk ve değişik türdeki yetişen çiçekler, Sevgililer Günü’nde en fazla tercih edilen çiçek oldu.

Cinayet zanlısı iki sevgiliye ağırlaştırılmış müebbet verildi

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, dere yatağında ölü bulunan 24 yaşındaki Kerim Bozan'ı öldürdükleri iddiası ile yakalanıp tutuklanan İngiliz uyruklu Elizabeth Rose Oleary ile sevgilisi Iraklı Hayder Mahdı Karaeem, Fethiye 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasında yine birbirlerini suçlarken, her iki tutuklu sanık da ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

ESKİ EŞİ VE ERKEK ARKADAŞI ARASINDAKİ KAVGAYI AYIRIRKEN AĞIR YARALANDI

Muğla'nın Datça ilçesinde bir kadın, boşandığı eşi ve erkek arkadaşı arasında çıkan kavgayı ayırmak isterken bıçaklanarak ağır yaralandı.

KISKANÇLIK CİNAYETİNDE KARAR ÇIKTI

Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de, sevgilisi ile ilişkisi olduğunu iddia ettiği arkadaşı Mustafa Cömert’i bıçaklayarak öldüren, yanındaki Azerbaycan uyruklu kadını ise ağır yaralayan Selim Akyüz hakkında karar çıktı.

Merve Boluğur’dan jet ski şov

Oyuncu Merve Boluğur ve sevgilisi Aranjör Mert Aydın Bodrum'da tatil yaparken objektiflere takıldı. Tilkicik koyundaki Highlight Otel'de tatil yapan çift jet ski şov yapıp bol bol denizin, kumun ve güneşin tadını çıkardı.

2 kişiyi öldürmüştü, tutuklandı

Muğla’nın Yatağan ilçesi Mesken Mahallesinde araç içinde eski eşi ile birlikte sevgilisini bıçaklayarak öldürdükten sonra firar eden katil zanlısı Jandarma ekiplerince yaralı bir şekilde yakalanmıştı.

Cinayet zanlısı ormanlık alanda ölmek üzereyken yakalandı

Muğla'nın Yatağan ilçesi Mesken Mahallesinde araç içinde eski eşi ile birlikte sevgilisini bıçaklayarak öldürdükten sonra firar eden zanlı olay yerinden kuş uçumu 8 kilometre uzaklıktaki ormanlık alanda bitkin vaziyette Jandarma ekiplerince yakalandı.

ESKİ KARISINI VE SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ

Muğla'nın Yatağan ilçesinde Özay K. isimli şahıs, eski karısı Sevim Yılmaz ile Yılmaz'ın sevgilisi olduğu iddia edilen Özgür Dağ'ı öldürerek olay yerinden kaçtı. Ekipler şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

Bodrum’da Sevgililer Günü kutlaması

Bodrum Belediyesi, 14 Şubat 'Sevgililer Günü'nü Belediye Meydanı'nda düzenlediği konserle kutladı. 'Tezgah' grubunun sahne aldığı konser Bodrum Belediyesi sosyal medya hesaplarından da canlı yayınlandı.

Sevgililer Günü Yoğunluğu

14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutlamak isteyenler eğlence mekânlarına akın etti.

Sevgililer Günü’nde Kent Orkestrası Konseri

14 Şubat Sevgililer Günü olması dolayısıyla Fethiye Belediyesi, Beşkaza Meydanı’nda Kent Orkestrası’nın birbirinden güzel aşk şarkılarıyla günü kutladı.

Sevgililer Gününde Evlendiler

Fethiye’de yaşayan Seda Ataçocuğu ile Mehmet Özhan Özkan, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde unutulmayacak bir ana imza attılar. Genç çift, Fethiye Kültür Merkezi önünde, 14 Şubat Sevgililer günü bandosu eşliğinde dünya evine girdiler.

Sevgilerini, Temizlik Yaparak Gösterdiler

Fethiye Belediyesi Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü’nün organizasyonunda Keep Fethiye Clean, Göcek Kültür ve Dayanışma Derneği, Doğa için El Ele Grubu, MAG-AME Derneği, AKUT, Fethiye Temiz Kalsın Hareketi, Son Çöp Bükücüler Grubu ve çok sayıda vatandaş, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Fethiye Yarımada’da temizlik yaptılar.

Çiçekçiler 14 şubat’a hazır

14 Şubat Sevgililer Günü denilince akla ilk çiçek geliyor. Tüm dünyada olduğu gibi Fethiye’de de 14 Şubat’ı iple çeken çiçekçi esnafı, işlerin artmasını bekliyor.

Menteşe Belediyesi’nden Sevgililer Günü’ne Özel Gösterim

Menteşe Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel Türk sinemasının kült yapımlarından “Selvi Boylum Al Yazmalım” filmini kültür – sanat etkinlikleri kapsamında halkımızla buluşturuyor. Türk Sinemasının başyapıtlarından birisi olarak kabul edilen film, Zeybek Sineması Ahmet Zeybek Kültür ve Sanat Merkezi’nde 13 Şubat Pazar Günü saat:14.00’te ve 20.00’de iki seans, 14 Şubat Pazartesi Günü saat: 20.00’de tek seans olarak gösterime girecek.

Mekanlar sevgililer için hazırlanıyor

Evli olanlar ve sevgilisi olanların merakla beklediği 14 Şubat’a az kaldı. Fethiye’de mekanlarda vatandaşların Sevgililer Günü’nü en iyi şekilde kutlamalarını sağlamak adına hazırlıklarına şimdiden başladılar.

Sevgilisine evlilik teklifi yapmak için kendisini trafik ekiplerine yakalattı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde taksi şoförlüğü yapan Mehmet Hışır, sevgilisine evlilik teklifi yapmak için kendisini trafik ekiplerine yakalattı.

Ozan Doğulu ve Hera, Bodrum Kalesi’nde sahne aldı

Ünlü prodüktör ve aranjör Ozan Doğulu ile sevgilisi genç popçu Kübra Hera Aslan, Bodrum Belediyesi Sarı Yaz konserleri kapsamında Bodrum Kalesi'nde sahne aldı.

Milletvekilleri Demir ve Gökcan’dan müjde

AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan; Üniversite gençliğimiz için yeni yurtlar kazandırmaya devam ettiklerini belirterek, “Muğlamızda KYK’ya ait yeni bir yurdun daha açılışını yaptık. Muğlamıza, Üniversitemize ve sevgili öğrencilerimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Eski sevgilisiyle gördüğü şahsı parkta bıçakladı

Fethiye’de bir şahıs eski sevgilisiyle gördüğü şahsı takip ederek, bıçakla ağır yaraladı. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri olayda kullanılan bıçakla birlikte şüpheliyi kaçamadan yakaladı. Hastaneye kaldırılan ağır yaralı şahsın ameliyata alındığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. 

Öztürk “Çocuklarımızın bayramı kutlu olsun”

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yıldönümü nedeniyle yayınladığı yazılı mesajda, “Milletiyle bütün geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. yıldönümünü en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

Başkan Karaca’dan 23 Nisan Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yayımladığı mesajında, “Sevgili çocuklar, dünyanın hiçbir ülkesinde çocuklara armağan edilmiş ulusal bir bayram yok. Sizler hepiniz bizim için çok değerlisiniz. Sizler geleceğin; bilim insanları, sanatçıları, doktorları, mühendisleri, öğretmenleri ve daha nice görevlerin başarılı değerleri olacaksınız” dedi.

Datça Belediyesi Tweetini satışa çıkardı

Datça Belediyesi’nin 14 Şubat Sevgililer Günü'nde paylaştığı tweet 6 bin dolara satıldı. Elde edilen gelir ise ihtiyaç sahibi kız çocukları için harcanacak.  

Turizmin cenneti Göcek’te sessizlik hakim

Dünyanın gözde turizm merkezleri arasında yer alan Fethiye'nin Göcek Mahallesi, korona virüs salgını sürecinde alınan 56 saatlik hafta sonu kısıtlama kararları nedeniyle sevgililer gününde sessizliğini sürdürüyor. Kordon boyu ve çarşı merkezindeki açık olan işletmeler ise paket servisi ve gel al hizmeti doğrultusunda faaliyetlerini yürütüyor.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde Bodrum’daki çiçekçiler, yoğun mesai yaptı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde faaliyet gösteren çiçekçilerde Sevgililer Günü yoğunluğu yaşıyor. Çiçekçiler, gün boyu Yarımada’nın dört bir yanındaki siparişlere yetişmeye çalıştı.

Çiçekçilerde Sevgililer Günü hareketliği 

Çiçekçiler, Sevgililer Günü için sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulmuştu. 56 saatlik kısıtlamanın ilk gününde sabah 10.00’dan 17.00’ye kadar açık olan çiçek mağazaları, Pazar günü hazırlıklarını tamamladı.