Seydikemer Belediyesi Haberleri

Seydikemer Belediyesi Haberleri

Akdenizli “Hedefimiz Meclisin Tamamını Kazanmak”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, 31 Mart seçimlerinde sandıklardan en az yüzde 80 oy alacaklarını belirterek, Muğla ve Türkiye’de rekor kırmak istediklerini söyledi. Gittiği her ortamda Seydikemer’li vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve alaka ile karşılaşan Akdenizli, “Amacımız 25 belediye meclis üyesinden oluşan Seydikemer Belediyesinde, Cumhur İttifakı olarak 25 meclis üyesini de alacağız” dedi.

Başkan Akdenizli’den Seydikemerli Kadınlara Eğlence Jesti

Seydikemerli kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Seydikemer Belediyesi tarafından organize edilen Kadınlar Matinesinde doyasıya eğlendiler. 

İkbal Gürpınar Seydikemerlilerle Buluşacak

Seydikemer Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında TV Sunucusu ve yazar İkbal Gürpınar’ın konuşması olarak katılacağı “Mutlu Kadın, Mutlu Toplum” konulu söyleşi düzenleyecek. Söyleşi 6 Mart Çarşamba günü gerçekleşecek.

Başkan Akdenizli: “Antalya’yı Zor Günlerinde Yalnız Bırakmadık”

Antalya'da yaşanan sel afetinin ardından Seydikemer Belediyesi, belediye ekiplerini göndererek bölgedeki çalışmalara katıldı. Seydikemer Belediyesi ekipleri su tahliye işlemlerine yardımcı oldu.

EMITT’te “En Etkin Tanıtım” Ödülü Seydikemer’e

Seydikemer Belediyesi, dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri ağırlayan 27. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) "En Etkin Tanıtım" ödülünü aldı. Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği Seydikemer standında ilçenin doğal, kültürel güzellikleri ile yöresel lezzetleri dünyaya tanıtıldı.

Başkan Akdenizli, Depremzede Aileye Destek Oldu

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Hatay'da yaşadıkları 6 Şubat depremlerinden sonra Seydikemer’e yerleşen depremzede aileyi evinde ziyaret etti. Başkan Akdenizli; “Sizlere bir nebze olsa dokunabiliyorsak ne mutlu bizlere! Bugüne kadar Seydikemer Belediyesi olarak sizlerin yanında olduk. Bundan sonra da olacağız, olmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Akdenizli’den Belediye Çalışanlarına Yüzde 70 Zam

Seydikemer Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında yapılan sözleşme ile çalışan personelin maaşlarına yüzde 70 zam yapıldı.

Seydikemer, EMİTT’e Hazır

Seydikemer’in tanıtımı için 6- 9 Şubat tarihleri arasından İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek fuara katılacak olan Seydikemer Belediyesi, hazırlıklarını tamamladı.

Başkan Akdenizli, Verdiği Sözü Yerine Getiriyor

Seydikemer Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi’ne yapılacak kapalı Pazar yeri ile vatandaşlar yaz ve kış aylarında alışverişlerini konforlu bir ortamda yapma imkanına kavuşacak.

Başkan Akdenizli: “Tüm Birimlerimiz Özveriyle Çalışıyor”

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde parke çalışmalarına devam ediyor.

Seydikemer, Şehitlerimiz İçin Tek Yürek

Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde hain terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan kahraman askerlerimiz için Seydikemer’de saygı programı gerçekleştirildi.

Başkan Akdenizli, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Akdenizli, “Basın demokrasilerin vazgeçilmez bir unsurudur. Kamuoyunun aydınlatılmasında da siz değerli gazeteci kardeşlerim önemli bir görev üstlenmektedir” diyerek tüm basın mensuplarının gününü kutladı.

Başkan Akdenizli Başkanlığında Yılın İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

Seydikemer Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin başkanlığında gerçekleşti. 2024 yılının ilk toplantısında görüşülen 12 madde, oy birliği ile kabul edildi.

Başkan Akdenizli Kapalı Pazar Yerinin Müjdesini Verdi

Seydikemer Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda ilçenin en büyük ihtiyacı olan Kapalı Pazar Yeriyle ilgili sinevizyon gösterimi yapıldı. Başkan Akdenizli Kapalı Pazar Yerinin ihale aşamasında olduğunu belirterek; “Çok yönlü bir proje planladık. 3400 metrekarelik kapalı bir alan. Aynı zamanda düğün salonu olarak da kullanabileceğiz” dedi.

Başkan Akdenizli: Engelli Vatandaşlarımız İçin Çalışmalar Yürütüyoruz

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Seydikemer Belediyesi olarak hayattaki birçok engele rağmen yaşama tutunmaya çalışan engelli vatandaşlarımızın daha rahat, daha mutlu bir şekilde yaşamalarını sağlamak için çalışmalar yürütüyoruz” dedi.

Harun Sağır, ‘Seydikemer Belediye Başkanlığı görevine adayım’

Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır, Seydikemer Belediye Başkan aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Seydikemer’de 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, düzenlenen programa katıldı. Seydikemer Belediyesi ve Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtına çelenk sunmayla başlayan program Seydikemer Şehit Alper Seven Anadolu İmam Hatip Lisesi salonunda düzenlenen programla devam etti. Programda bölücü terör örgütü PKK tarafından şehit edilen öğretmenler unutulmadı.

Seydikemer Tabelası Büyük Beğeni Topladı

Seydikemer Belediyesi tarafından, ilçenin görselliğine renk katacak çok güzel bir çalışma daha yapılarak Uğurlu ve Beşkavak’a “Seydikemer” tabelası konuldu. Tabela, ilk günden itibaren büyük beğeni topladı.

Meclis toplantısı Başkan Akdenizli önderliğinde gerçekleşti

Seydikemer Belediyesi’nin Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli başkanlığında yapıldı.

Seydikemer’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Dolayısıyla Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi

Seydikemer’de Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı kutlamaları kapsamında Seydikemer Belediyesi ve Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni yapıldı.

Seydikemer Belediyesi’nin Araç Filosuna Bir Yeni Cenaze Aracı Kazandırıldı

Seydikemer Belediyesi vatandaşlara en iyi hizmeti verebilmek için araç filosunu güçlendiriyor. Vatandaşların en zor gününde de yanında olan Seydikemer Belediyesi, araç filosuna 1 yeni cenaze aracı daha kazandırdı.

Başkan Akdenizli: “Gazze’de Yaşanan İnsanlık Dramı Nedeniyle Hülya Avşar Konseri İptal Edilmiştir”

Seydikemer Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100’üncü yılı kapsamında yapılması planlanan Hülya Avşar konseri, Gazze’de yaşanan insanlık dramı nedeniyle iptal edildi.

Başkan Akdenizli’den 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Akdenizli, Karaderde'ki asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

Seydikemer Belediyesi, ilçede başlattığı asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İhtiyaç duyulan mahallelerde adeta asfalt seferberliği başlatan Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Karadere Mahallesindeki çalışmalarını yerinde inceleyen Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Seydikemer’in her noktasına dokunmaya devam ediyoruz” dedi.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kurumlararası Voleybol Turnuvası Başlıyor

Seydikemer İlçe Kaymakamlığı ve Seydikemer Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılı Kurumlararası Voleybol Turnuvası yarın başlıyor.

Seydikemer’de Öğrenciler Can Dostlarımızla Buluştu

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü sebebiyle Eşen Ortaokulu öğrencileri Seydikemer Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettiler. 

Seydikemer Belediye Meclisi Başkan Akdenizli Başkanlığında Toplandı

Seydikemer Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli Başkanlığında yapıldı.

Kıncılar Mahallesi, Çok Amaçlı Düğün Salonuna Kavuşuyor

Seydikemer Belediyesi ilçe genelindeki çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Kıncılar Mahallesi’ne yapılacak ve bölge halkına hitap edecek olan Çok Amaçlı Düğün Salonu’ndaki çalışmaları inceledi.

Cumhuriyetimizin 100. yılında voleybol turnuvası etkinliği

Seydikemer Kaymakamlığı ile Seydikemer Belediyesi işbirliğinde, Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında kurumlar arası bay-bayan voleybol turnuvası düzenlenecek.

AK Parti’den birlik beraberlik buluşması

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Belediyesi AK Partili Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Birlik ve beraberlik mesajının verildiği buluşmada, Başkan Akdenizli; “Seydikemer’de daha güzel işlere, hizmetlere imza atacağız” dedi.