Tabanca Haberleri

Tabanca Haberleri

Köyceğiz’de çok sayıda silah ve mermi ele geçirildi

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Köyceğiz İlçesi Pınar Mahallesinde ikamet eden H.Ç. isimli şahsın ikametinde ruhsatsız tabanca, av tüfeği ve fişek bulundurduğu bilgisinin alındı.

Muğla polisinden Marmaris ve İzmir’de uyuşturucu operasyonu

 Muğla polisi tarafından Marmaris ve İzmir’de 15 adrese düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alınırken, ruhsatsız tabanca, tüfek ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Arkadaşını Öldüren Zanlı Tutuklandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde arkadaşını tabancayla öldürüp kayıplara karışan şahıs, polis ekiplerince yakalandı. Adli makamların karşısına çıkarılan katil zanlısı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bodrum'da Onlarca Kişinin Gözü Önünde Husumetlisini Vurdu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde cezaevinden izinli çıkan şahıs, marinadaki bir işletme önünde husumetlisini tabancayla vurdu. Ağır şekilde yaralanan şahıs, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Vahşi Cinayetin İddianamesi Hazırlandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Ümit Erol’un (50) öldürülerek kum dolu çuval içerisinde yol kenarına gömülmesi ile ilgili yargılanan 4'ü tutuklu, 8 sanık için iddianame hazırlandı. İddianamede Erol’un içeceğine ilaç atılarak bayıltıldığı, ardından göğsüne tabanca ile ateş edilerek öldürüldüğü ifade edildi.

Yatağan’da kurusıkı tabanca ve kısa namlulu pompalı tüfek ele geçirildi

Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şüpheli dört şahsın üzerinde yapılan aramada ruhsatsız silah ele geçirildi.

Uyuşturucu Ve Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi

Muğla Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından KOM Şube ve NARKO ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda uyuşturucu ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Ünlü oyuncu canına kıydı

 Muğla’nın Dalaman ilçesinde yaşayan sinema oyuncusu Merve Kayaalp (36), tabanca ile başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Jandarmayı görünce araçtan inerek tabancayı araziye atı

Marmaris girişi Çetibeli mevkiindeki kontrol noktasında denetim esnasında denetim noktasına 400 metre mesafede duran ve araç inen şahıs tabanca, mermi ve şarjörü araziye attı.

TEYP İÇERİSİNDE 3 TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir otomobilde yapılan arabada teyp içerisinde zulalanmış 3 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

RUHSATSIZ TABANCA VE UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmada, ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu ele geçirildi.

MUĞLA'DA BİR ARAÇTA TABANCA VE SUSTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Muğla'da polis ekiplerince durdurulan 1 otomobilde yapılan aramada, tabanca, susturucu ve mermi ele geçirildi.

ANTİK TABANCAYI SATMAK İSTERKEN YAKALANDI 

Muğla'nın Dalaman ilçesinde çok sayıda uzun namlulu ve antik değeri olduğu düşünülen tabancayı satmak isteyen şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı. 

EV DEĞİL, CEPHANELİK ÇIKTI

Muğla'nın Menteşe ilçesine bağlı Salihpaşalar mahallesinde E.B isimli şahsın evinde bulunan uzun namlulu tüfek ve tabancaları satma arayışında olan şahıs Jandarma tarafından yakandı.

KALEŞNİKOF PİYADE TÜFEĞİ VE TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, C.Ş., F.E.A. ve İ.F. isimli şahısların ellerinde bulunan piyade tüfeği, tabanca ve fişekleri satmak müşteri arayışı içinde oldukları bilgisinin alınması üzerine İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Dalaman İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince 12 Ocak 2023 günü şüphelilerin yakalanması için Kapıkargın Mahallesi Sarsala Koyu mevkiinde operasyon icra edilmiştir.

UYGULAMADA KURUSIKIDAN BOZMA 2 TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Marmaris giriş noktası Çetibeli yol kontrol noktasında gerçekleştirilen uygulamada durdurulan İstanbul plakalı araçta bomba arama köpeği 'Veda' ile birlikte yapılan aramada aracın arka koltuğunun altına saklanmış şekilde 2 adet kurusıkıdan bozma, seri numarası kazınmış tabanca ve 25 adet mermi ele geçirildi.

MİLAS’TA ALACAK VERECEK KAVGASINDA 2 KİŞİ ÖLDÜ

Muğla'nın Milas ilçesi Karacahisar Mahallesi'nde iddiaya göre alacak verecek kavgasında bir şahıs, tabanca ile 2 kişiyi öldürdü.

OTOMOBİLİN GİZLİ BÖLMESİNDEN RUHSATSIZ TABANCA İLE YÜKLÜ MİKTARDA DÖVİZ ÇIKTI

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğinin şüphe üzerine durdurduğu otomobilde zulalanmış halde 2 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda fişek ve yüklü miktarda döviz ele geçirildi.

Fethiye’de bir kadını evinde öldüren şahıs aynı silahla intihar etti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir kadını tabancayla öldüren şahıs aynı silahla intihar etti.

Milas Narkotikten operasyon

Milas'a E.Ö isimli şahsın yüklü miktarda uyuşturucu madde taşıyacağı bilgisi üzerine, şahsın kullanmış olduğu araç takibe alınarak Milas girişinde durduruldu. Araç içerisindeki şahıslar ve araç üzerinde yapılan aramalarda 28,83 gr metamfetamin, 0.24 gr metamfetamin, 1 adet hassas terazi ve 1 adet tabanca ele geçirildi. E.Ö. ,M.S. ve B.B.B. isimli üç şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

2 tabanca ve 277 mermeri ele geçirildi

Muğla Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında çok sayıda mermi ve taban ile av tüfeği ele geçirildi.

Astsubay, boşanma avukatının ofisinde kendini vurdu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde boşanma avukatlarının ofisinde boşanma işlemlerinin ardından anlaşma protokollerini imzalamak için eski eşi ile buluşan astsubay, beylik tabancasıyla kendini vurarak hayatını kaybetti.

Otel odasında 4.2 kilogram uyuşturucu yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 4.2 kilogram uyuşturucu ile bir adet ruhsatsız tabancanın ele geçirildiği operasyonda 1 kişi tutuklandı.

Bir kadın cinayeti daha! Tabancayla vurularak katledildi

Muğla'nın Milas ilçesinde bir kadın erkek arkadaşı olduğu iddia edilen şahıs tarafından göğsünden vurularak öldürüldü.

Uyuşturucu operasyonları hız kesmiyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda ruhsatsız tabanca ve çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Şok uygulamada esrar ve silah ele geçirildi

Milas Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen şok uygulamada esrar ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Aracını polislerin üzerine sürdü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde otomobilini kendisini durdurmaya çalışan polislerin üzerine süren şahsın aracında yapılan aramada, tabanca ve uyuşturucu ele geçirildi.

Evini basıp tüfekle vurdukları şahsın araçlarını da yakıp kaçtılar

Bodrum'da bir kişinin evini basan 4 kişi, vatandaşı pompalı tüfekle ve tabancayla yaralayıp evinin önündeki 2 aracını yakarak ortadan kayboldu. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürülürken, ağır yaralı vatandaş hastaneye kaldırıldı.

Kurusıkı tabancaları yivli namlu yaparken yakalandılar

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Kavaklıdere İlçe Jandarma ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucu kurusıkı tabancaları yivli namlu yapan ve yaptıran 4 kişi gözaltına alındı.

Muğla yeni yıla silah sesleri ile girdi

Muğla'nın Menteşe ilçesi yeni yılın ilk dakikalarını silah sesleri karşıladı. Covid-19 tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması uygulaması nedeniyle sokakta yeni yıl kutlamalarına katılamayan vatandaşlar yeni yılı tabanca ve tüfek ile havaya ateş açarak karşıladı.