Tan Haberleri

Tan Haberleri

Yiğit, Kahvehane Toplantısında Sorunları Dinledi

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, mahalle ziyaretleri ile vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Karaca, Sosyal Belediyecilik Budur

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca,  seçime sayılı günler kala halk buluşmaları kapsamında Salı akşamı Eldirek mahallesinde konuştu. 

Fethiye Belediye Başkan Adayları'nın oy pusulasındaki yerleri belli oldu

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’ne günler kala Fethiye’de yaşayan vatandaşlar, Fethiye Belediye Başkan Adayları’nın oy pusulasındaki sıralamalarını merak ediyor.

Akdenizli: “sizlerle birlikte bu şehrin mimarı olmaktan mutlu olacağım”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Ayı dolayısıyla Belediye Personeli ve aileleri ile iftar programından bir araya geldi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Akdenizli iftar programında yaptığı konuşmada; “Önümüzdeki 5 yıl sürecinde de sizlerle birlikte bu şehrin mimarı olmaktan inanın mutlu olacağım” dedi.

Kökten, Üreticilerin Sorunlarını Dinledi

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, beraberindeki heyetle birlikte Fethiye Toptancı Hali’ni ziyaret etti.

Kökten, “Bizim Projelerimiz İle Uğraşmayın”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, halk buluşmaları kapsamında Çamköy Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Fethiye ve Bodrum Devlet Hastaneleri Anjiyo cihazına kavuştu

Sağlık Bakanlığı tarafından Muğla’nın Bodrum Devlet Hastanesi ve Fethiye Devlet hastanesine tahsis edilen 2 adet Anjiyografi Cihazlarının kurulumları tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.

Marmaris Kaymakamlığı Öksüz Ve Yetimleri Unutmadı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde kaymakamlığa bağlı hizmet veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, vakfa kayıtlı vatandaşlar, öksüz, yetim çocuklar ve ihtiyaç sahipleri için Ramazan ayının 15. gününde ve ‘Unutursan Yetim Kalır’ projesi çerçevesinde Dünya Yetimler Günü’nde iftar programı düzenlendi.

Saatcı: Vatandaşa Ve Personele Baskı Ters Teper

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, mevcut belediye yönetimininkendisine destek veren vatandaşlara baskı uyguladığını açıklayarak, "Elimizde whatsapp gruplarında nasıl baskı yaptığınız belgeler var." dedi.

Batmak Üzere Olan Bottaki Düzensiz Göçmenleri Sahil Güvenlik Kurtardı

Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında yasa dışı yollardan Yunanistan adalarına gitmek için bindikleri lastik botun su alması üzerine batma tehlikesi yaşayan düzensiz göçmenleri Türk Sahil Güvenlik ekipleri kurtardı.

MEAH’ta Sağlıklı Yaş Alma Merkezi Yaşam Polikliniği Hizmete Açıldı

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Sağlıklı yaş alma merkezi yaşam polikliniği hizmete açıldı.

Büyükşehir’den Bayram Öncesi Mezarlık Temizliği

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı öncesi 13 ilçede mezarlık temizlik ve bakım çalışmalarına devam ediyor. 2024 yılında 1434 mezarlık alanının 788 tanesinde temizlik ve bakım çalışması yapıldı.

304 Yıllık 'Muğla Saraylısı' Geleneği Yaşatılıyor

Ramazan'ın en çok tercih edilen tatlısı 'Muğla saraylısı' 304 yıldır vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Dalaman'da Vatandaşlara 3 Bin Adet Fidan Dağıtıldı

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Dalaman’da İlçe Orman Müdürlüğü tarafından fidan dağıtımında Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta vatandaşlara fidan dağıttı.

Kökten, Bademli’de Vatandaşlar ile Buluştu

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Esenköy Mahallesi Bademli Mevkii’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Adayı Kökten, “Yıllardır bekleyen Fethiye Körfezi temizliği için artık son noktaya geldik” şeklinde ifadeler kullandı.

Karaca, ‘Afişlerimizi Yırtan Gençler Özür Dilemeye Geldiler’

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçime sadece bir hafta kala halk buluşmaları kapsamında Pazar akşamı Yanıklar’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Ormanda Yaralanan Vatandaş İçin Ekipler Seferber Oldu

Muğla Fethiye ilçe Kabak koyunda yürüyüş yaparken ayak bileğini büken vatandaş için Jandarma JAK, UMKE, AFAD ekipleri seferber oldu.

Karaca, “Kendilerinin Geride Olduklarını Görünce Kirli Siyaset Yapıyorlar”

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçime sayılı günler kala, halk buluşmaları kapsamında Esenköy Mahallesi’nde vatandaşlarla biraraya geldi.

Esnaflardan Akdenizli’ye Tam Destek!

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, esnaf ve vatandaşlarla buluşarak seçim çalışmalarına devam ediyor.

Alim Karaca Kayaköy’e Müjdelerimiz Var

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçime çok az bir zaman kala, halk buluşmaları kapsamında Kayaköy, Faralya, Kirme ve Karagedik’te vatandaşlarla biraraya geldi.

Akdenizli, Seçim Çalışmalarını Menekşe’de Sürdürdü

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, yerel seçim çalışmaları dolayısıyla sürdürdüğü mahalle buluşmalarına Menekşe Mahallesi’nde devam etti. Akdenizli vatandaşlara, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’tan “spor kompleksi” sözü aldığı müjdesini verdi.

Karaca, “Hizmet Nasıl Yapılır Gösterdik”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, seçim çalışmaları kapsamında Pazaryeri Mahallesi Karapınar (Karamuar) Mevkii’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Marmarisliler baharın keyfini çıkarıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde hava sıcaklığının 20 derece civarında olması ile vatandaşlar sahillere akın etti. Yürüyüş yapanların yanı sıra, sezona hazırlanan turizmciler de yeni sezondan umutlu olduklarını belirttiler.

Karaca Nif Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca,  seçime sayılı günler kala, halk buluşmaları kapsamında Nif’te vatandaşlarla biraraya geldi.

Denizanaları kanser için umut oldu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nurçin Killi, son yıllarda Akdeniz ve Ege kıyılarında sayıları her geçen yıl artan denizanalarının zehrini laboratuvar ortamında izole ederek kanser hücrelerinde denediklerini ve olumlu sonuçlar aldıklarını açıkladı.

Kökten, “4 Yıldan Bu Yana Yatan Bir Belediye Var”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten Yenievler Mahallesinde düzenlenen halk buluşmasında, mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Kökten "Fethiye'nin il olması için söz aldım. Türkiye'de 19 ilçe il olacak. Ancak il olmak için müracaat eden 27 ilçe var. Önemli olan bu 19 ilçenin içinde yer almak” dedi. Bunun yanında 2025 yılında Fethiye bölgesine doğal gaz geleceğini hatırlatan, Başkan adayı Kökten "İmar planını tamamlamayan yerler, doğalgaz hizmetinden faydalanamıyor" diye konuştu.

Oyun Aynı Oyun, Senaryo Aynı Senaryo!

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, rakipleri tarafından yapılan algı oyunlarıyla ilgili bir vatandaşın sorusunu cevaplandırdı.Vatandaşın "Başkanım, seçime bir hafta kala çekileceğiniz dedikodusu yapıp milletin aklını karıştırıyorlar. Biz inanmıyoruz da, sizden de duymak istiyoruz" sorusuna Saatcı net cevap verdi. Seçimi kaybetme korkusu yaşayanların her seçim öncesinde böyle söylemler geliştirerek aciziyetlerini ortaya koyduğunu söyleyen Saatcı, "Allaha şükürler olsun şimdiye kadar çıktığımız hiçbir yoldan geri adım atmadık. 1 Nisan’dan sonra da Sizlere hizmetkârlık yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Büyükşehir, Cengiz Bektaş Kent Belleği ve Kültür Merkezi’nin tanıtımını gerçekleştirdi

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe ilçesinde yapımı tamamlanma aşamasına gelen Cengiz Bektaş Kent Belleği ve Kültür Merkezi, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'ün katılımıyla tanıtıldı.

Yatağan’da gelir getirici fidan dağıtımı

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri fidan dağıtım törenleri ile başladı.

Köyceğiz’de çok sayıda silah ve mermi ele geçirildi

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Köyceğiz İlçesi Pınar Mahallesinde ikamet eden H.Ç. isimli şahsın ikametinde ruhsatsız tabanca, av tüfeği ve fişek bulundurduğu bilgisinin alındı.