Tartışma Haberleri

Tartışma Haberleri

Ölümle biten kavganın faili adliyeye sevk edildi

 Muğla’nın Milas ilçesinde bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kavgayla ilgili gözaltına alınan şahıs adliyeye sevk edildi.

Fırıncı Saraç, Ekmek Zammı Tartışmasına Açıklık Getirdi

Fethiye’de 2016 yılından bu yana fırın işletmeciliği yapan Burak Saraç, halk arasında konuşulan ekmek zammının aslında gram artışından olduğunu belirterek konuya açıklık getirdi. Fethiye’de 200 gram olan ekmeğin gramı 250 grama çıkarken fiyatı da 7.50 liradan 10 liraya yükseldi.

Otobüs şoförü kurtarılamadı

 Kocaeli’den Muğla’ya gelen yolcu otobüsün şoförü ile yolcu arasında çıkan tartışmada başını yere çarpan otobüs şoförü 10 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Fethiyespor’da 3 futbolcu ile yollar ayrıldı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da Başkan Esat Bakırcı yönetiminde toplanan yönetim kurulunun 3 futbolcu ile yollarını ayırma kararı aldığı, bu futbolcuların kendilerine kulüp bulmalarının istendiği öğrenildi.

Milas’ta Yeni Yılın İlk Gecesi Kanlı Bitti

Muğla'nın Milas ilçesinde M.A. (62), tartıştığı M.A. (54) isimli kişi silahla vurarak olay yerinden kaçtı. Vurulan M.A. olay yerinde hayatını kaybederken, jandarma her yerde şüpheliyi arıyor.

Karaca Ve Hıra Arasında Sözlü Tartışma Çıktı

CHP Fethiye İlçe teşkilatında Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile CHP Fethiye Eski İlçe Başkanı, eski Fethiye Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Hıra arasında sözlü tartışma çıktı.

Anneyi 3 kurşun, kızını da 2 kurşunla öldürüp kaçmış

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Rus uyruklu anne ve kızının öldürülmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Katil zanlısı eski eşin, anneyi 3 kurşun, kızını da 2 kurşunla öldürdüğü, suç aleti silahı ise çöp konteynerine attığı ve ardından yurt dışına kaçtığı öğrenildi.

Zafer Partisi İlçe Başkanının Ölüm Sebebi Belirlendi

Muğla'nın Dalaman ilçesinde iki gündür kayıp olan Zafer Partisi Dalaman İlçe Başkanı Ramazan Şahin, aracının yanında ölü olarak bulunurken olayla ilgili bir kişinin tutuklandığı öğrenildi. İddiaya göre olay anında bölgede bulunan kadının verdiği ilk ifadesinde yaşanan tartışmanın ardından Şahin'in başına taşla vurduğunu söylediği ortaya çıktı.

28 yaşındaki genç, amcası tarafından silahla vurularak öldürüldü

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Koru Mahallesi’nde, aynı soy ismi taşıyan 2 aile arasında yaşanan miras tartışması silahlı kavgaya döndü. Paylaşılamayan köy evinin önünde yaşanan kavgada, Y.A. isimli şahıs, 28 yaşındaki yeğeni ile kardeşine silahla ateş etti.

Silahlı çatışmanın altından alacak verecek meselesi çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 1 kişinin öldüğü silahlı silahlı çatışmayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Kavganın nedeninin, alacak verecek anlaşmazlığı olduğu iddia edildi.

Pompalı tüfekli kavga: 1 ölü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde çıkan silahlı kavgada pompalı tüfekle vurulan 24 yaşındaki genç hayatını kaybederken, yaralanan 1 kişi de hastaneye kaldırıldı.

O Hakeme Bu Hafta Maç Verilmedi!

Fethiyespor’un Somaspor ile karşılaştığı maçta, 90+5.dakikada Sezer Özmen’in yerde kaldığı tartışmalı penaltı pozisyonunda penaltı düdüğü çalmayan hakem Berkay Erdemir’e bu hafta TFF tarafından maç verilmedi.

Özmen Tartışmalı Penaltıyı Değerlendirdi

Fethiyespor’un başarılı defans oyuncusu Sezer Özmen, Somaspor maçında beklediği penaltı pozisyonunu FRT TV muhabirlerimize anlattı.  Somaspor maçında beklediği pozisyonu, 2025 yılına kadar uzattığı sözleşmesini, geçmişte beraber çalıştıkları Teknik Direktör Erhan Altın hakkındaki düşüncelerini FRT TV muhabirlerimize anlattı.

Eşini çalıştığı iş yerinin deposunda bıçaklayarak katletti

Bir şahıs, boşanma aşamasında olduğu 5 yıllık eşini çalıştığı zincir markette bıçaklayarak öldürdü. Talihsiz kadının tartışma sonrası kaçıp marketin deposuna saklandığı ancak kocasının kapıyı kırdığı öğrenilirken, kayınvalidenin gelinine yaktığı ağıtlar yürekleri dağladı.

Sokak kavgası cep telefonu ile görüntülendi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde farklı restoranların çalışanları arasındaki sözlü tartışma ile başlayan kavga araya giren kişilerin uğraşları ile sona ererken o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İl Tartışmalarına Bir Yenisi Eklendi! Milas İl Mi Oluyor? 

'100'üncü yılda 100 il' söylemiyle ülke gündemine gelen ilçelerin il olma tartışmaları devam ediyor.

Karaca, “Gerginlik oldu ama yatıştırdık”

AK Partili bir grup ile CHP'liler arasında çıkan tartışma sonrasında Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca açıklamada bulundu.

Demir’den Kadem Mete’ye; “Onlar bizim elimizi öpecek”

AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ın ve AK Parti Muğla Milletvekili adayı Kadem Mete’nin AK Parti Muğla İl Başkanlığı görevindeyken her Fethiye ziyaretinde müjdelediği Fethiye’de anjiyo merkezi tartışmaları siyaset gündeminden düşmüyor.

Gol mü değil mi?

BAL ligi Play-Out mücadelesinde Yatağanspor, Ortaca Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek BAL liginde kaldı. Yatağanspor’un attığı gol tartışmalara sebep oldu.

Kasten öldürme suçu ile müebbet hapis cezası istendi

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde çıkan tartışma sonucunda evine gelen erkek arkadaşını av tüfeği ile vurup öldüren kadın için kasten öldürme suçu ile müebbet hapis cezası istendiği öğrenildi.

CİNAYET ZANLISI GELECEK PARTİSİ İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI YAKALANDI

Muğla'nın Milas ilçesinde husumetli iki aile arasında çıkan tartışmada 31 yaşındaki Melikşah Yıldız silahla ateş edilmesi sonucu yaşamını yitirmişti.

MUĞLA'DA BIÇAKLI, SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Muğla’nın Milas ilçesinde bir grup arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda, 1kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

KAHVEHANEDE OYUN OYNADIĞI ARKADAŞINI TÜFEKLE VURARAK ÖLDÜRDÜ

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde bir kişi, kahvehanede oyun oynadığı arkadaşını yaşanan tartışmanın ardından av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

SELAM KAVGASINDA KAFASINDAN SİLAHLA YARALANDI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir barda çıkan tartışma sonucu bir kişi ağır yaralanmış 1 kişi tutuklanmış 3 kişi de adli kontrol şartı ile salıverilmişti.

TARTIŞTIĞI KİŞİNİN ÖNCE KAFASINA SİLAH DAYADI SONRA ATEŞ ETTİ

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir barda çıkan tartışma dışarıya taştı.

TAKSİCİ BESTE'Yİ BIÇAKLAYAN ESKİ KOCANIN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Muğla'nın Datça ilçesinde, taksicilik yapan eski eşi Beste Drama'yı kavgada bıçakla ağır yaralayan Kenan Y. savcılık ifadesinde, "Böyle bir olay olmaması gerekiyordu, 2 çocuğunun annesidir. Beste bana hiç vurmadı" dedi.

İŞ ARKADAŞINI UYKUSUNDA ÖLDÜREN ZANLI TUTUKLANDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde aynı lojmanda kaldığı iş arkadaşını horlama tartışması sonrasında uykusunda 20 yerinden bıçaklayarak öldüren şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

“KÜFÜR” TARTIŞMASI KANLI BİTTİ, MEKAN ÖNÜNE GELİP KURŞUN YAĞDIRDI 1 YARALI

Muğla’nın Bodrum ilçesinde “küfür etme” meselesi yüzünden çıkan kavgada bir şahsın telefonla aradığı oğlu mekanın önüne gelip kurşun yağdırdı. Olayda 1 kişi yaralandı.

Yoğun bakım servisinde covid tartışması

Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi'nde iddiaya göre covid pozitif olan bir hastanın negatif olan hastalarla aynı servise konulması istenince hastane yönetimi ile hekimler arasında tartışma yaşandı. Durumu uygun bulmayan servisteki doktorlar ve sağlık görevlileri, kendilerine gelen talimatı tutanak ile uyguladı.

Başkan Oktay, turizm sezonunu değerlendirdi

Muğla'nın Marmaris ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Oktay 2022 turizm sezonunu değerlendirdi, müzik kısıtlamaları ve son dönemlerin hala tartışma konu olan Kızılbük mevkiinde inşaatı devam eden otel ile ilgili konuştu.