Tedbirsizlik Haberleri

Tedbirsizlik Haberleri

DEPREM KUŞAĞINDA OLMAMIZA RAĞMEN TEDBİRLERİN YETERSİZLİĞİNİ MAALESEF ÇOK PAHALIYA ÖDEDİK…!

Ülkemizin yaşadığı afetlerin en büyüklerinden olan Kahramanmaraş merkezli 2 depremin ardından Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirmesi ile tüm milletvekili arkadaşlarım gibi ben de görevlendirildiğim Osmaniye ilimize 6 Şubat da hareket ettim.

ORMAN YANGINLARINA YÖNELİK UYARICI GÖRSELLER HAZIRLANDI

Menteşe Belediyesi orman yangınlarına yönelik uyarıcı ve bilgilendirici görseller hazırladı. “Geleceğini karartma, ormana ateşle yaklaşma” başlığı ile hazırlanan görsellerde Muğla’nın il olarak yangınlara karşı hassas bir bölge olduğu vurgusu yapılırken, doğal nedenlerin yanında yangınların daha çok tedbirsizlik ya da kasıtlı olarak insan kaynaklı nedenlerle çıktığına dikkat çekildi.

“Tedbirsizlik ve ihmal felaket getirdi”

CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, CHP Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcı ve Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ile birlikte, sel ve su baskını yaşanan Marmaris’in İçmeler Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Milletvekili Erbay, Marmaris’te yaşanan sel ve su baskınlarının nedeni olarak gerekli tedbirlerin alınmaması ve ihmalleri işaret etti.

Su Kanalı Ölüm Saçıyor, Vatandaş İsyanda

Mahalle ortasından geçen su kanalı, tedbirsizlik yüzünden ölüm saçıyor. Kanal kenarında bariyer veya herhangi bir korkuluğun bulunmaması yüzünden şimdiye kadar bir çok ölüm vakası yaşandı. En çok ölümle burun buruna gelenler ise çocuklar ve hayvanlar oluyor.