Tepki Haberleri

Tepki Haberleri

Muğla Ve İlçelerindeki “Video Sahtekarlığı” Tepki Çekiyor

Muğla’daki bazı internet siteleri ve sosyal medya profillerinin, takipçi ve etkileşim kazanmak için sosyal medyada Muğla yada ilçe isimlerini kullanarak paylaştıkları bazı videoların, Muğla yada ilçelerinde çekilmediği ortaya çıktı. Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener, bu tutumun Muğla basınının güvenilirliğine zarar verdiğini belirterek kınama yayınladı.

Saatcı'ya Kendi Yaptığı Sosyal Tesiste Halkla Buluşmasına İzin Vermediler

Fethiye Belediyesi mevcut yönetimi, Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'ya kendisinin yaptırdığı Çatalarık Sosyal Tesisileri'nde toplantı yapmasına izin vermedi. Buna rağmen Saatcı'yı sevenler soğuk havada kendisini dinlemek için tesisin yan tarafındaki boş alana akın etti. Yaşananlara tepki gösteren Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, "10 derece soğukta bu kadar insanı sokakta bırakanlara Fethiyeliler 31 Mart'ta gereken cevabı sandıkta verecektir." dedi.

Fethiye'de Kadına yönelik şiddete tepki söyleşi düzenlendi

Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde, Fethiye Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından kadına şiddet, kadın cinayetlerine dikkat çekmek söyleşi düzenlendi. 

AK Parti İl Başkanı Akça, ‘’ Bitmeyen Yollar Çileye Dönüştü’’

AK Parti İl Başkanı Avukat Gültekin Akça, Yatağan, Menteşe ve Dalaman’da Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından caddelerde yapılan altyapı ve yol çalışmalarının uzun sürmesine tepki gösterdi.

Aydın Ayaydın, Fethiye’de Açılan “Seçim Ofisine” Sert Tepki Gösterdi

Fethiye'de Ak Parti seçim bürosunun kapatıldığı iddiası üzerine AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın'dan açıklama geldi. Açıklamada olayın gerçek dışı olduğu vurgulanırken Ayaydın, “İki sahtekar ve dolandırıcı benim adımı kullanarak açmış” dedi.

Sahaya Atatürk’ün Sözüyle Çıktılar

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanması planlanan Süper Kupa maçında yaşanan olayların ardından, Muğla’nın Bodrum ilçesinde U14 karşılaşmasında oyuncular, ‘Yurtta Sulh, Cihanda Sulh, Ağabeylerimizi Tebrik Ederiz’ yazılı pankartla sahaya çıkarak olaya tepki gösterdi.

Fethiye'de Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları Suudi Arabistan'a tepki gösterdi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir grup Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarı Atatürk anıtı önünde İstiklal Marşı okuyarak Suudi Arabistan'a tepki gösterdi.

"Teknik arızadan dolayı sirenleri çalamadık"

Atatürük, ölümünün 85. yılnda tüm yurtta sirenle anılırken Muğla'nın Milas İlçesi'nde Milas Belediyesi sirenleri çalamadı. Halk arasında ciddi tepkiye neden olan durum sonrası açıklama yapan Milas Belediyesi, sirenleri teknik sorunlardan dolayı çalamadıklarını duyurdu.

İsrail'e tepkisini resimleriyle gösterdi

Muğlalı ressam, Gazze'de yaşayan çocukların çektiği zulmü resmetti.

Gökyüzünde bayrak açıp Filistin'e destek verdiler

Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen festivale katılan bir grup paraşütçü, İsrail'in Gazze'de 500 kişinin ölümüyle sonuçlanan hastaneye bombalı saldırısına gökyüzünde Filistin bayrakları açarak tepki gösterdi.

Bodrum FK Taraftarları Mağlubiyetten Dolayı Tepkili

Trendyol 1.Lig’de Bodrum FK, deplasmanda lider Eyüpspor’a 3-0 mağlup olmuştu. Bodrum FK taraftarları, mağlubiyete sitem etti.

Mehmet Demir'den Göçmen Akınına Sert Tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı ve Fethiye Belediye Başkan A.Adayı Mehmet Demir, Fethiye'de yaşanan göçmen akınına dikkat çekti. 

Kaçak yapılaşma ve sahillerin işgaline isyan ettiler

Datça'da yıllardır önü kesilmeyen kaçak yapılaşma, sahillerin işgali ve eğlence mekanlarının yüksek desibelli müzik yayını vatandaşı çileden çıkardı. Belediye'nin duyarsızlığına tepki göstermek amacıyla Datça Belediyesi önünde toplanan bir grup vatandaş, Datça Belediyesi yönetimine protesto etti.

Güç Birliği Platformu'ndan Basın Açıklaması

Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu, Ölüdeniz Belcekız Plajı’nda turizm sezonu ortasında da devam eden izne ve yönetmeliklere aykırı yapılaşmaya tepki gösterdi.

Akbelen'de ne oluyor?

Muğla-Milas'ta maden genişletme çalışmalarına yönelik birçok farklı gruptan çeşitli tepki ve iddialar gelmişti. Çalışma yapılan Yeniköy-Kemerköy termik santralden o iddialara yanıt geldi. Yapılan yazılı açıklamada, dile getirilen iddialara yanıt verildi.

Kocaçalış Sahilinde Şok Eden Görüntü

Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Fethiye’de oluşan deniz kirliliği tepkilere yol açtı.

Başkan Alim Karaca, Akbelen’de

Muğla'nın Milas ilçesinde Yeniköy ve Kemerköy termik santralleri maden sahasının genişletilmek istenmesine yönelik tepkilerle gündemde yerini koruyor.

Fethiye Yarımadası'ndaki çöplere vatandaşlar tepki gösterdi

 Fethiye’de yeşil ve mavinin buluştuğu noktalardan olan Yarımada’da kıyılara ve yol kenarlarına atılan çöpler pes dedirtti.

park, karavanlarla doldu vatandaşlar tepki gösterdi

 Muğla'nın turizm merkezi Fethiye ilçesinde bulunan Şehit Fethi Bey Parkı, son dönemde artan karavan kullanımıyla birlikte adeta karavan parkına dönüştü. Bölge sakinleri ise oluşan görüntü ve çevre kirliliğine tepki gösterdi.

Gece Yanmayan Sokak Lambaları Gündüz Yanıyor!

Fethiye ilçesinde, gündüz saatlerinde sokak aydınlatma lambalarının yanması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. 

Datça’da AYDEM Önünde Protesto

Muğla’nın Datça ilçesinde yaşanan elektrik ve su kesintisine tepkiler devam ediyor. AYDEM’in önünde toplanan Datça halkı kesintiyi protesto etti.

Gazetecilere Tehdit Hukuki Süreç Başlatıldı

Bodrum’da haber takibindeki gazetecilerin silahla vurulmakla tehdit edilmesine, basın mensupları sert tepki gösterdi. Konuyla ilgili hukuki sürecin başlatıldığı bildirildi. 

Çöpler Dalgalarla Geri Geldi

Bodrum’da denize atılan çöpler dalgalarla kıyıya geldi. Çöplerin ortaya çıkardığı manzara tepki topladı.

Milletvekili Adayı Demir, Saylak’a tepki gösterdi

11. Fethiye Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda İhtisas Fuarı Çamköy Kapalı Pazar yerinde Kapılarını Açılışına siyasi gerginlikler damga vurdu.

TİP’in müziği tepki aldı

Türkiye İşçi Partisi seçim aracının Fethiye sokaklarında yüksek sesle seçim müzikleri ve sloganlar atması tepkilere neden oldu. 

Ulaşıma fahiş zamma tepkiler büyüyor

Muğla’da Büyükşehir Belediyesi denetimindeki taksi, servis ve toplu taşıma hizmetlerine yüzde 41 zam yapılmasının ardından tepkiler sürüyor.

HALKI ÇAMURLU VE TOPRAK YOLDA ZOR GÜNLER YAŞIYOR

Muğla'nın Milas ilçesinde bazı cadde ve sokakların çamur içinde olması ve yolların Milas Belediyesi tarafından yapılmadığını iddia eden vatandaşlar belediye yetkililerine tepki gösterdi.

RES PROJESİNE BAŞKAN ARAS’TAN TEPKİ

Bodrum ve Milas ilçeleri, Mazı, Demirciler, Gökpınar, Akçakaya, Fesleğen ve Demirciler Mahallelerinde, geçtiğimiz yıllarda yanan ormanlık alanların bir kısmını da içine alan Rüzgâr Enerji Santrali Projelerine Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, bir kez daha tepki gösterdi.

DOMATESTE İHRACAT YASAĞI KALKTI

Domates üreticilerinin büyük tepkisini çeken ihracat yasağı kaldırıldı.