Toprakçı Haberleri

Toprakçı Haberleri

Toprakçı'nın Yerine Kütük Atandı

Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı'nın görevden alınması üzerine Isparta İl Müdürü Yakup Kütük Muğla’ya atandı. İl müdürlüğünde devir teslim töreni yapıldı.

Fethiye Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’nden kahvaltı etkinliği

Fethiye Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’nin, Fethiye Sevgi Evi Erkek Yetiştirme Yurdu’nda düzenlediği kahvaltı etkinliğine; Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Çiğdem Karaca ve Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı ile birlikte katıldı.

Toprakçı, Sosyal Hizmet Çalışmaları Hakkında Bilgi Aldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Muğla İl Müdürü Osman Toprakçı, Marmaris Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Muğla genç işe yerleştirmede Türkiye üçüncüsü

İstihdam sağlamaya yönelik faaliyetlerin görüşüldüğü ve yapılan çalışmaların değerlendirildiği 2022 yılı birinci İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Ermaş Mermer Ula fabrikasında Muğla Valisi Orhan Tavlı Başkanlığında yapıldı.

Dünya Engelliler Farkındalık Günü nedeniyle program düzenlendi

Muğla'da 3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda program düzenlendi. Program Atatürk Anıtına Muğla Engeliler Derneği, Muğla Zihinsel Engelliler Derneği, Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şubesi ve Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından çelenk sunumu ile başladı. Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı konuşma yaptı.

Sosyal yardım almayan ve alan ailelere ziyaret

Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı, Menteşe'nın kırsal Muratlar Mahallesinde herhangi bir sosyal yardımdan faydalanmadığı tespit edilen haneler ile Bakanlığın hizmet modellerinden yararlanan aileleri ziyaret etti.

Otel odasında ölü bulundu

Muğla'nın Bodrum ilçesine tatile gelen Abdullah Toprakçı isimli vatandaş kaldığı otel odasında ölü bulundu.

Bozçelik, “Kurumlarımızdaki çalışmalar dünyaya örnek oldu” 

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Fethiye’deki kurumlarında yeni atamalar gerçekleştirdi. Fethiye SHM Müdürü Sevim Seringen, Fethiye Huzurevi Müdürlüğüne görevlendirilirken; Fethiye SHM Müdürlüğü’ne de Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Tuğba Baki atandı.