Toros Haberleri

Toros Haberleri

FETHİYESPOR’DA İMZALAR ATILDI

Geçtiğimiz günlerde Mesut Toros'la yolları ayıran Fethiyespor yönetimi Teknik Direktör Erhan Altın ve ekibi ile anlaştı. Fethiyespor yönetim binasında gerçekleşen basın toplantısı ile resmi olarak imzalar atıldı.  

FETHİYESPOR TEKNİK DİREKTÖR ALTIN İLE ANLAŞTI

Geçtiğimiz günlerde Mesut Toros'la yolları ayıran Fethiyespor yönetimi yeni teknik direktör arayışı içerisindeydi. Fethiyespor yönetiminden alınan bilgiye göre son olarak Van Spor FK'de görev yapan Teknik Direktör Erhan Altın ve ekibi ile anlaştı.

FETHİYESPOR’A BAYRAM TOYSAL MI GELİYOR?

Fethiyespor’da teknik direktör Mesut Toros’un ayrılmasıyla birlikte yeni teknik direktör için çalışmalara hızlı başlayan yönetim kurulu. Son olarak Iğdırsporda görev yapan Bayram Toysal’ın Fethiyespor’un gündeminde olduğu ve görüşmelere başlandığı öğrenildi.

MESUT TOROS, NAZİLLİ BELEDİYESPOR İLE ANLAŞTI

Kötü gidişat sonrası Fethiyespor'dan ayrılan Mesut Toros, Nazilli Belediyespor ile anlaştı.

MESUT TOROS FETHİYESPOR’DAN AYRILDI

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta evinde Uşakspor'a 2-0 mağlup olarak üst üste 2'nci mağlubiyetini alan, galibiyet özlemi 4 haftaya yükselen Fethiyespor'da teknik direktör Mesut Toros istifa etti.

TOROS, “HİÇ BEKLEMEDİĞİMİZ BİR MAĞLUBİYETTİ”

Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, iç sahada alınan beklenmedik mağlubiyet sonrası açıklamalarda bulundu.

TOROS, 'HEPİMİZ AYNI GEMİDEYİZ'

Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, sosyal medyadan paylaşımda bulundu. Paylaşımında Fethiyespor sevdalılarına seslenen Toros, ' Hepimiz aynı gemideyiz' dedi.

KARŞILAŞMAYI DEĞERLENDİRDİLER

Fethiyespor 12. hafta karşılaşmasında Sarıyer ile evinde 1-1 berabere kaldı. İç sahada alınan 1 puan sonrası Teknik Direktör Mesut Toros, Genel Kaptan Nacit Çatal ve Takım Kaptanı Selçuk Alibaz açıklamalarda bulundu.

TOROS, “GERÇEKTEN İYİ MAÇ OYNAMADIK”

3-2’lik iç saha galibiyeti sonrası Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros açıklamalarda bulundu.

TOROS,’’HAKEM İNANILMAZ KÖTÜ BİR MAÇ YÖNETTİ’’

Lacivert beyazlılar evinde ilk mağlubiyetini Ankara Demirspor karşısında aldı. Karşılaşma sonrası Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros FRT TV’ye konuştu.

TOROS, “İLK DEFA DEPLASMANDA BU KADAR ŞANSSIZLIK YAŞIYORUZ”

Fethiyespor – Etimesgut Belediyespor maçı sonrası değerlendirme yapan Teknik Direktör Mesut Toros, “İyi ve adil futbol oynamaya çalışıyorlar. Bu kadar yıldır ilk defa deplasmanda bu kadar şanssızlık yaşıyoruz” dedi.

TOROS, “OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM’”

Seyircisi önünde net bir galibiyet alan Fethiyespor, taraftarını mutlu etmeyi bildi. Galibiyetin ardından camiada yüzler gülerken Teknik Direktör Mesut Toros FRT TV mikrofonlarına konuştu.

FETHİYESPOR HAZIRLIKLARA AFYON’DA DEVAM EDİYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, yeni sezon hazırlıklarına Afyon’da devam ediyor.

ÇATAL, “HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”

TFF 3.Lig 3. Grup’ta play offlarda şampiyon olarak TFF 2. lige yükselen Fethiyespor, sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, transferleri ve sezon hazırlıklarını FRT TV mikrofonlarına değerlendirdi.

FETHİYESPOR TRANSFERE DOYMUYOR

TFF 3. Lig 3. Grup’ta başarılı bir sezonun ardından 2. Olarak playofflara kalan ve playoff şampiyonu olarak TFF 2. Lig’ yükselen Fethiyespor’da transfer çalışmaları son hızla devam ediyor. Transfere Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaşarak başlayan Fethiyespor teknik heyetin raporu doğrultusunda yürütülen titiz bir çalışma ile gerekli bölgelere transferler yapılıyor.

FETHİYESPOR TRANSFERDE HIZ KESMİYOR

TFF 3.Lig 3. Grupta play offlarda şampiyon olarak TFF 2.Lige yükselen Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaştıktan sonra kadrosunu güçlendirmek adına yeni transferler yapmaya başladı. Lacivert beyazlar Murat Demir ve Oğuz Özden ile anlaşmaya vardı.

FETHİYESPOR ESKİ FUTBOLCUSUNU TRANSFER ETTİ

TFF 3.Lig 3. Grupta play offlarda şampiyon olarak TFF 2.Lige yükselen Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaştıktan sonra kadrosunu güçlendirmek adına yeni transferler yapmaya başladı. Lacivert beyazlar son olarak Fethiyespor altyapısında da forma giyen Rıdvan Türker ile anlaşma sağladı.

Fethiyespor'dan orta sahaya takviye

TFF 3.Lig 3. Grupta play offlarda şampiyon olarak TFF 2.Lige yükselen Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros ile anlattıktan sonra kadrosunu güçlendirmek adına yeni transferler yapmaya başladı. Lacivert beyazlar son olarak İnegolspor da forma giyen Aykut Ulaç ile anlaşma sağladı.

Fethiyespor defansını güçlendirdi

TFF 3. Lig 3. Grup’ta sezonu 2. Olarak tamamlayarak playoff oynamaya hak kazanan ve playoff maçları sonucunda şampiyon olarak TFF 2. Lige yükselen Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaşma sağladıktan sonra takımı güçlendirmek adına transfer çalışmalarına başladı. Lacivert beyazlılar son olarak Nazilli Belediyespor forması giyen sol bek Selçuk Hakalmaz’ı transfer etti.

Selim Kayacı Fethiyespor’da

TFF 3. Lig 3. Grup’ta sezonu 2. Olarak tamamlayarak playoff oynamaya hak kazanan ve playoff maçları sonucunda şampiyon olarak TFF 2. Lige yükselen Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaşma sağladıktan sonra takımı güçlendirmek adına transfer çalışmalarına başladı. Lacivert beyazlılar son olarak Sarıyer forması giyen Selim Kayacı ile anlaştı. Selim 2 yıl Fethiyespor forması ile ter dökecek.

Fethiyespor’dan Karaca’ya ziyaret

3. Lig 3. Grup'ta lig 2. si olarak play-off oynayarak play- off şampiyonu olan ve TFF 2. Lig'e yükselen Fethiyespor 2022-2023 sezonu için Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaşmaya varmıştı. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, yönetim ve yeni teknik direktörü Toros, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundular.

Fethiyespor, Toros’la sözleşme imzaladı

Fethiyespor'un 3 yıl aradan sonra, TFF 2'nci Lig'e çıkmasının ardından İçel İdmanyurdu'yla anlaşan teknik direktör Selahaddin Dinçel'le yollarını ayırmıştı. Fethiyespor 2021-2022 sezonu için, eski teknik direktörlerinden Mesut Toros ile yeniden sözleşme imzaladı. Fethiyespor'da daha önce iki farklı dönemde teknik direktörlük yapan Mesut Toros ile anlaşılarak imzalar atıldı.

MESUT TOROS 3. KEZ FETHİYESPOR’DA

3. Lig 3. Grup'ta lig 2. si olarak play-off oynayarak play- off şampiyonu olan ve TFF 2. Lig'e yükselen Fethiyespor 2022-2023 sezonu için Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaşmaya vardı.

YÖRÜKLER KAHVALTIDA BULUŞTU

Yörük Türkmenlerin Muğla İl Beyi İsmail Uzunoğlu’nun Toroslar Yörük Türkmen Federasyonu Başkanı olması nedeni ile Fethiye Yörük Türkmen ve Kültür Derneği üyeleri kahvaltıda bir araya geldi. Çalış’ta bulunan Yörük Çadırı’nda gerçekleşen kahvaltıya Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’da katıldı.

Kerimoğlu İsmail Toroslar Yörük Türkmen Federasyonu Başkanı

2004 yılında kurulan Toroslar Yörük Türkmen Federasyonu Genel Kurul’u yapıldı. Genel Kurul’da Toroslar Yörük Türkmen Federasyonu Başkanlığı’na Kerimoğlu İsmail olarak ta bilinen İsmail Uzunoğlu seçildi.

Hırdavat malzemesi satın alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Devlet Hastanesi -Mersin Toros Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcılıkları tarafından, 8 Kısım Hırdavat Malzeme Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Yılın Teknik Direktörü Mesut Toros

MİSLİ.com 3'üncü Lig'de Nazilli Belediyespor'u mucizevi bir şekilde şampiyon yaparak 2'nci Lig'e çıkaran teknik direktör Mesut Toros, yılın teknik direktörü seçildi. Sezon başında Fethiyespor’u çalıştıran tecrübeli teknik direktör Mesut Toros Fethiyespor grupta lider olarak bulunurken yönetim tarafından görevine son verilmişti.  

Nazilli Belediyespor şampiyon oldu

Fethiyespor ile yollarını ayıran Teknik Direktör Mesut Toros, daha sonra Nazilli Belediyespor ile anlaşmıştı. Aydın temsilcisi Toros göreve geldikten sonra üst üste 6. galibiyetini ligin son haftasında Yomraspor'u deplasmanda 90+4. dakikada Murat Can’ın penaltı golüyle 1-0 yenerek aldı.

Fethiyespor Bahri Kaya ile yollarını ayırdı

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor Mesut Toros’un ardından Bahri Kaya ile de yollarını ayırdı. Kovit-19 testi pozitif çıkan Başkan Esat Bakırcı ve yönetim kurulu online yaptıkları toplantıda 7 haftada 2 galibiyet 4 mağlubiyet ve 1’de beraberlik aldığı başarısız sonuçlardan dolayı Bahri Kaya ile yollarını ayırma kararı aldı. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı ve yönetim kurulu Bahri Kaya ile karşılıklı anlaşıp, yollarını ayırdı. Fethiyespor yeni hoca arayışını sürdürüyor. 

Teknik Direktör Toros Nazilli Belediyespor ile anlaştı

Fethiyespor’daki görevinden ayrılmasının ardından Teknik Direktör Mesut Toros, 3. Lig 2. Grup’ta averajla ikinci sırada bulunan Nazilli Belediyespor ile anlaştı. Aydın temsilcisi geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Hasan Şermet ile yollarını ayırmıştı.