Trabzonspor Haberleri

Trabzonspor Haberleri

Fethiyespor, son maçına çıkıyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grup 37.Hafta karşılaşmasında Fethiyespor, sahasında 1461 Trabzon FK ile karşılaşacak.

HASAN VEZİR: "GÜNÜMÜZ FUTBOLUNDAN KEYİF ALMIYORUM"

80'li yıllarda Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Çaykur Rizespor formalarını giyen Hasan Vezir, kendi dönemindeki futbol ile günümüz futbolu arasında kıyaslama yaptı. Kendi dönemindeki futbolcuların severek oynadığını dile getiren Vezir, Şimdi tam tersi. Ben oynarken keyif aldıklarına da inanmıyorum. İzleyen de bu sefer onlara uyuyor, onlar da keyif almıyorlar şeklinde konuştu.

İbrahim Yattara, Muğla Süper Amatör Lig takımı Ortaköyspor ile sözleşme imzaladı

Trabzonspor'un unutulmaz yıldızı İbrahim Yattara, Muğla Süper Amatör Lig'in yeni ekibi Ortaköyspor ile resmi olarak sözleşme imzaladı.

YATTARA, ORTAKÖYSPOR İLE TRANSFER GÖRÜŞMESİ İÇİN MUĞLA’YA GELDİ

Trabzonspor’un eski futbolcusu Gineli İbrahim Yattara, Muğla Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Ortaköyspor ile transfer görüşmesi için Muğla’ya geldi.

Şampiyon Trabzon

Trabzonspor, 38 yıl sonra Süper Lig'de şampiyonluk ilan etti. Antalyaspor karşısında 2-2 berabere kalan bordo-mavililer, şampiyonluğu coşkuyla kutladı.

MARMARİS’TE TRABZONSPOR ŞAMPİYONLUĞU KONVOYLAR VE MEŞALELER İLE KUTLANDI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşayan Trabzonspor tarafları, şampiyonluğu araçları ile konvoylar yaparak ellerinde meşaleler ve marşlarla kutladılar.

BODRUM’DA BORDO-MAVİ GECE

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor'un taraftarları, Muğla'nın Bodrum ilçesinde şampiyonluk coşkusu yaşadı.

Ersun Yanal, Bodrum’da inzivaya çekildi

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un eski teknik direktörü Ersun Yanal, ikametini Muğla'nın Bodrum ilçesine aldırdı.