Turnava Haberleri

Turnava Haberleri

Seydikemer’deki satranç turnuvası sona erdi

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde gerçekleşen 3. Geleneksel Satranç Turnuvası, genç zihinleri doğa bilinciyle buluşturdu.

Yaşlılar Satranç Oynayarak Keyifli Vakit Geçirdi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Sağlıklı Aktif Yaşam Programı (SAYAP) projesi kapsamında FETAV binasında yaşlılar bir araya gelerek satranç oynadı. 60 yaş üzeri yaşlı vatandaşların satranç aktivitesi renkli görüntülere sahne oldu. İkinci kademe satranç antrenörü ve hakemi Simber Cana Özdilek, mikrofonlarımıza satranç aktivitesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Plaj Voleybol Turnuvası gerçekleştirilecek

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde ‘Evinin Sultanları Plajda’ mottosuyla 30 Ağustos Zafer Kupası plaj voleybol turnuvası gerçekleştirilecek.

Güllük 14. Yıldırım Satranç Turnuvası sona erdi

Türkiye Satranç Federasyonu Milas Temsilciliği ile Milas Belediyesi Spor Kulübü işbirliğiyle Milas’ın Güllük Mahallesi’nde satranç turnuvası düzenlendi.

“Satranç Turnuvası” için geri sayım başladı

Seydikemer Belediyesi tarafından düzenlenen30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında “Satranç Turnuvası” için geri sayım başladı.

Satranç Turnuvası kayıtları başladı

Türkiye Satranç Federasyonu Milas İlçe Temsilciliği ve Milas Belediye Spor Kulübü Derneği işbirliği ile bu yıl 14’üncüsü düzenlenecek olan Yıldırım Satranç Turnuvası'na kayıtlar başladı.

Kurumlararası turnuvada şampiyon Muğla Emniyeti oldu

Muğla'da düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvada Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü ile karşılaşan Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, kupanın sahibi oldu.

Milli Takımlar Bodrum’da buluştu

12 yaş erkek tenis Milli takımları, Avrupa Yaz Kupası eleme turnuvasında Bodrum’da buluştu. 8 ülkenin milli takımları 4 gün boyunca şampiyonaya katılmak için kıyasıya mücadele etti.

Muhtarlar Derneği Futbol Turnuvası Devam Ediyor

Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde organize edilen "Ula Muhtarlar Derneği Futbol Turnuvası" oynanan yarı final maçları ile devam ediyor.

“Fethiye’mizde Önemli Turnuvalara Ev Sahipliği Yapıyoruz”

Fethiye’de düzenlenen “Orka Geleneksel Faik Torunoğulları Anı Satranç Turnuvasında” dereceye girenler ödüllendirildi.

Voleybol Turnuvası Ünal Türer Anı Kupası Şampiyonası Başladı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Muğla Voleybolunu Geliştirme ve Yaşatma Derneği tarafından ve İstanbul Veteran Sporları Derneği işbirliği ile Cumhuriyet’in 100. yılı Veteranlar Voleybol Turnuvası Ünal Türer Anı Kupası Şampiyonası başladı.

Milli Eğitim Müdürlüğü Turnuvanın Şampiyonu Oldu

‘Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’ dün oynanan final maçıyla son buldu. Milli Eğitim Müdürlüğü ile Fethiye Baro Temsilciliği arasında oynanan müsabakada Milli Eğitim Müdürlüğü maçı 3-0 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.

Masa tenisi müsabakaları tamamlandı

29-30 Nisan tarihlerinde Menteşe Uluslararası Gençlik Merkezinde Masa Tenisi 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kupası müsabakaları tamamlandı.