Ücretsiz Haberleri

Ücretsiz Haberleri

Saatcı: Çiftçilerimize Ücretsiz Ziraat Mühendisi Ve Veteriner Desteği Vereceğiz

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkmaları halinde çiftçilere Ziraat Mühendisi ve Veteriner Hekim desteği vereceklerini açıkladı.

Muğla Yeşilay Derneği’nden gençlere teknoloji bağımlılığı uyarısı

1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Muğla Yeşilay Şubesi, genç nesle teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek ama amacıyla ‘Sosyal İkilem’ filmini gençlere ücretsiz olarak izlettirdi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi AKM-B Salonunda gösterilen filme, öğretim üyeleri ve öğrencilerin yanı sıra halkın da ilgisi dikkat çekiciydi.

MEGEM Kurslarına Kayıtlar Başladı

Menteşe Belediyesi’nin Kötekli Gençlik Merkezinde (MEGEM) açtığı ücretsiz kurslara kayıtlar başladı. Kurslara kayıt yaptırmak isteyenler MEGEM’in 0 252 424 06 66 numaralı telefonundan ya da https://forms.gle/RXBEfDqyowNxXu859 linkten başvuruda bulunabilirler.

Marmaris’te Üniversite Tanıtım Günleri Düzenlenecek

Marmaris Belediyesi ve özel bir fuar işletmesi işbirliği ile üniversite tanıtım günleri düzenlenecek. 13 Mart’taki etkinlikte ücretsiz atölyeler de olacak.

Başkan Gümüş, “Kadınların Daha Güçlü Olduğu Bir Menteşe İçin Çalışıyoruz”

Menteşe Belediyesi Kadın Danışma Merkezi şiddete maruz kalan ya da kalma riski bulunan kadınlara yönelik sosyal, psikolojik ve hukuki danışmanlık hizmeti veriyor. Danışma Merkezinde ayrıca kadınlara şiddetle mücadelede, 6284 sayılı kanun kapsamında yasal hakları ve önleyici tedbirleri konusunda bilgilendirme yapılıyor.

Aday Ayaydın, “Fiyatı Düşüreceksin Deme Hakkına Sahip Değiliz”

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatına yaptığı ziyarette basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Göcek Tüneli’nin 2027 yılından önce ücretsiz olma ihtimali var mı?” sorusunu cevaplandıran Ayaydın, “Tünel özel bir şirkete ait olduğu için böyle bir şey deme imkanımız yok. Parasıyla yapmış. Dolayısıyla “Bu fiyatı düşüreceksin’’ deme hakkına sahip değiliz. Şirket sahibi ile görüşüp, halkımızın memnun olacağı noktaya inşallah getiririz” dedi.

Marmaris’te Çocuklar İçin Animasyon Film Gösterileri Başladı

Marmaris Belediyesi tarafından ara tatil etkinlikleri kapsamında düzenlenen ücretsiz animasyon filmi gösterimleri başladı. Çocuklar gönüllerince tatil geçirmenin keyfini çıkardı.

Başkan Gümüş: “MEGEM’de Herkes İçin Mutlaka Bir Şey Var”

Menteşe Belediyesi Kötekli Gençlik Merkezi’nde (MEGEM) spor, sanat ve kültürel faaliyetleri içeren ücretsiz kursların yanı sıra üniversite öğrencileri ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar için el ele butik ve ücretsiz çamaşırhane hizmeti de veriliyor.

Başkan Oktay, Sabah Sporuna Katılan Kadınlarla Kahvaltıda Buluştu

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, belediyenin ücretsiz olarak düzenlediği sabah sporuna katılan kadınlarla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Bu etkinliğin geliri sivil toplum kuruluşlarına aktarılacak

Marmaris Belediyesi yeni yıl nedeniyle sivil toplum kuruluşlarına ücretsiz stant tahsis etti. Geliri tamamen STK’lara kalacak stantlarda yılbaşına yönelik hediyelik eşyalar satışa sunuldu.

Büyükşehir Ücretsiz Taşıma Maliyetlerini Hesaplara Yatırdı

Ülke genelinde yaşanan ücretsiz taşıma krizini Muğla’da çözen Büyükşehir Belediyesi 1359 şoför esnafını ilgilendiren ilk ödemeyi hesaplara yatırdı

Bin 79 vatandaşa ücretsiz sağlık taraması

Menteşe Belediyesi 2023 yılı içerisinde Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından kurduğu stantlarla toplam Bin 79 vatandaşa ücretsiz sağlık taraması yaptı.

Marmarisli kadınlar güne sporla başlıyor

Marmaris Belediyesi, sağlıklı ve zinde yaşam için kadınlara yönelik ücretsiz sabah sporu etkinliği başlattı.

13 ilçede şeker ölçümü yapılıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi 14 Kasım Dünya Diyabet Günü nedeniyle farkındalık oluşturmak ve diyabet hastalığına karşı vatandaşları bilgilendirmek için 13 ilçe 28 noktada sabah 09.00 ile 12.00 saatleri arasında ücretsiz kan şekeri ölçümleri yapacak. 10-20 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan şeker ölçümünden tüm vatandaşlar faydalanabilecek.

Muğla’da ücretsiz taşıma sorunu çözüldü

Muğla’da 65 yaş üstü vatandaşların şehir içi taşıma sorunu Başkan Gürün’ün aldığı karar ile çözüldü.

Yoga ve Sağlıklı Yaşam Festivali

25-29 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan 6. Uluslararası Bodrum Yoga ve Sağlıklı Yaşam Festivali Halikarnas Arena ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Etkinliklerin herkese açık ve ücretsiz olduğu Festival mekanlarından biri Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum olacak.

Muğla Tarımının dört yıllık çalışması değerlendirildi

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, son dört yılda yapılan hizmetleri ve gerçekleştirilen çalışmaların yer aldığı 'Tarım Bülteni’ni Muğla’nın tüm ilçelerinde ücretsiz olarak dağıtmaya başladı.

Marmaris'te ücretsiz film günleri

Marmaris Belediyesi, Zülfü Livaneli’nin Atatürk’ün hayatını anlatan Veda isimli filmini mahallelerde ücretsiz olarak halkla buluşturuyor.

Emekli Öğretmen Ücretsiz Ulaşımın Kalkmasını Savundu

Fethiye’de yaşayan Emekli Öğretmen İmadettin Yıldız, Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği’nin açıkladığı, 65 yaş üstü yurttaşların toplu taşımayı ücretsiz kullandığı günlerin yalnızca ayın 1'i ile 4'ü arasında olacak şekilde sınırlandırıldığını kararını olumlu karşıladı.

“Ben ücretsiz binişin kalkmasından yanayım"

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği, 65 yaş üstü yurttaşların toplu taşımayı ücretsiz kullandığı günlerin yalnızca ayın 1'i ile 4'ü arasında olacak şekilde sınırlandırıldığını açıkladı. Bu karar henüz yasallaşmasa da bu konu 65 yaş üstü vatandaşların ilgi odağı oldu. Fethiye’de yaşayan emekli Kazım Özcan, bu kararı olumlu karşıladı. Özcan, yaptığı açıklamada Emekliler ücretsiz ulaşımı suistimal ediyor dedi.

Şoförler ücretsiz taşımayı değerlendirdi

Muğla Kamyoncu, Otomobilci Şoförler ve Esnaf Odası Başkanlığında, yönetim kurulu ve ilçe taşıma kooperatifi başkanları ücretsiz taşıma yönetmeliği ile ilgili konuları düzenlenen toplantıda görüştü. Türkiye Özel Halk Otobüsleri Birliği'nin her ayın ilk 4 günü hariç 26 gün ücretsiz taşımayı belli gruplar için kaldırma kararı toplantıda değerlendirildi.

Menteşe Belediyesi'nden öğrencilere sıcak çorba ikramı

Menteşe Belediyesi yeni eğitim-öğretim dönemi ile birlikte üniversite öğrencilerine yönelik sıcak çorba ikramına başladı. MSKÜ Meslek Yüksekokulundaki öğrencilere haftanın beş günü 07.30-10.00 saatleri arasında ücretsiz sıcak çorba ikram ediliyor.

6. Bodrum Yoga ve Sağlıklı Yaşam Festivali Başlıyor!

25-29 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan 6. Uluslararası Bodrum Yoga ve Sağlıklı Yaşam Festivali Halikarnas Arena ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Etkinliklerin herkese açık ve ücretsiz olduğu Festival mekanlarından biri Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum olacak.

“Emekli kira mı versin, toplu taşımaya mı para versin?”

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği, 65 yaş üstü yurttaşların toplu taşımayı ücretsiz kullandığı günlerin yalnızca ayın 1’i ile 4’ü arasında olacak şekilde sınırlandırıldığını açıkladı. Bu karar henüz yasallaşmasa da kulaktan kulağa yayılmaya devam ediyor. Fethiye’de yaşayan emekliler, bu kararı beğenmediklerini dile getiriyor.

“65 Yaş Üzeri 4 Gün Toplu Taşıma Durumu Şuan Geçerli Değil”

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği, yaptığı açıklamada 65 yaş üstü vatandaşların ayın sadece ilk 4 gününde ücretsiz yolcu taşınacağı belirtildi.

Hayıtlı’dan Start Verildi

Milas merkezde, konutlar da dahil olmak üzere 12.000 binayı kapsayan Ücretsiz Yapı Durum Tespiti çalışmaları, Milas Belediyesi ve İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi arasında imzalanan protokol kapsamında başladı.

Sanat Tiyatrosu Resim Kurslarına Kayıtlar Başladı

Milas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılacak Milas Sanat Tiyatrosu Resim Kurslarına kayıtlar başladı. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek kurslar kapsamında Güzel Sanatlar Liselerine hazırlık, üniversiteye hazırlık ve yetişkinler için yağlı boya ve akrilik boya çalışmaları düzenlenecek.

Büyükşehirden Üreticilere Ücretsiz Yem Desteği

Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğla genelinde devam ettiği Kaba Yem Desteği projesi ile üreticilere destek olmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Yatağan ilçesinde Kaba Yem Dağıtım programı düzenledi.

Okullarda Ücretsiz Öğün Talebinde Bulundular

Cumhuriyet Halk Partisi il ve ilçe örgütleri kadın kolları, ülke genelinde eş zamanlı olarak basın açıklaması yaptılar. Açıklamada gıda artışlarındaki fiyatlara dikkat çekilerek, okullarda ücretsiz öğün taleplerini bir kez daha dile getirdiler.

Ücretsiz sünnet projesi devam ediyor

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, sosyal yardım projesi kapsamında, ihtiyaç sahibi vatandaşların çocuklarına ücretiz sünnet yaptırılması ile ilgili hizmet sözleşmesini geçtiğimiz günlerde imzalamıştı. İhtiyaç sahibi ailelerin, ücretsiz bir şekilde sünnet olan çocuklarına ilk ziyareti Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli gerçekleştirdi.