Ula Haberleri

Ula Haberleri

Fethiye’de Fenerbahçeliler Olympiakos Maçını Hep Birlikte İzledi

UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Finali ikinci maçında Olympiakos'u konuk eden Fenerbahçe, rakibine penaltı atışlarında kaybederek elendi. Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Genç Fenerbahçeliler grubu, maçı Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde kurulan dev ekranda maçı birlikte izleyerek takımlarına destek oldular.

7. Fethiye Belgesel Günleri (FBG) başlıyor

2016 yılında Ortaklar Öğretmen Okullu mezunları tarafından düzenlenmeye başlanan Fethiye Belgesel Günlerinin 7’ncisi 19 Nisan 202 Cuma ve 20 Nisan 2020 Cumartesi günlerinde gerçekleştirilecek.

Yunanistan’ın geri ittiği can salı battı

Fethiye ilçesi açıklarında Yunanistan sahil güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen ve içerisinde düzensiz göçmenlerin bulundu can salının battığı bilgisinin alınması üzerine olay mahalline Sahil Güvenlik Botu sevk edildi.

Babadağ Muhteşem Manzaranın Anahtarı

Fethiye, Türkiye'nin güneybatısında muhteşem plajları, tarihi zenginlikleri ve doğal güzellikleriyle ünlü bir tatil destinasyonu olarak bilinir. Bu bölgenin en gözde cazibe merkezlerinden biri ise Babadağ'dır. Babadağ, sadece muhteşem manzaraları ve temiz havası ile değil, aynı zamanda sunduğu çeşitli aktivitelerle de tatilcilerin ve macera severlerin ilgisini çekmektedir. Babadağ nerde? Babadağ'a nasıl gidilir? Babadağ Teleferik Nerededir? Babadağ yamaç paraşütü nasıl yapılır? Sorularının cevabı sizlerle?

Fethiye’de 18’i Çocuk 21 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesi açıklarında Türk karasularından lastik bot ile yasa dışı yollardan geçmeye çalışan 18’i çocuk toplam 21 düzensiz göçmen yakalandı.

Skymarine şirketinden lokma ikramı

Ramazan Bayramı heyecanı tüm yurdu sararken Fethiye'de hizmet veren Skymarine Şirketi tarafından ana iskelede Yunan adaları yolcuları için lokma ikramında bulunuldu.

Kumburnu Plajı’nda Ziyaretçi Sayısını Dengelemek İçin Hizmet Bedeli Alınmaya Başlandı

Fethiye’nin dünyaca ünlü Ölüdeniz, Kumburnu Plajı’nın yaya girişi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sualtı Araştırma ve Uygulama Merkezi raporuna göre ziyaretçi sayısını azaltmak ve bölgeyi korumak için milli park ve tabiat parklarında olduğu gibi saha hizmet bedeli alınmaya başlandı.

Fethiye Giyim Pazarı’nda Son Durum Ne? Fiyatlar Ne Durumda? Esnaf Kâr Edebiliyor Mu?

Muğla’nın Fethiye ilçesinde her hafta Salı günleri kurulan Giyim Pazarı adeta enflasyona meydan okuyor. Fethiye Giyim Pazarı’nda esnaf Ebru Korkmaz, fiyatların geçen seneki fiyatlara endeksli olduğunu belirterek fiyatlara çok zam gelmediğini belirtti. Peki Fethiye Giyim Pazarı’nda son durum ne? Fiyatlar ne durumda? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Ekşiliyurt'ta büyükbaş hayvanlar şap aşısıyla koruma altında

Ortaca İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Ekşiliyurt Mahallesi’nde 150 büyükbaş hayvana şap aşısı uygulayarak hayvan sağlığını güvence altına aldı.

Yunanlıların geri ittiği 14 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında Yunanistan sahil güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen 14 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Başkan Akdenizli’yi Duygulandıran Hediye

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz Durmaz ve kurum çalışanlarının hediyesi Başkan Akdenizli’yi duygulandırdı.

Karayiğit, ‘Hal Yasası’nın Bir An Önce Çıkması Lazım!’

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, girdi fiyatlarının devamlı yükselmeye devam ettiğini belirterek bir an önce hal yasasının çıkması gerektiğini söyledi. Karayiğit, Karaçulha Hali ile Fethiye’de kurulan pazarlardaki fiyat farkı ile ilgili de çeşitli açıklamalarda bulundu.

Bayram tatili ne zaman başlıyor?

Bayram tatili tarihleri, Nisan ayının gelmesiyle birlikte gündeme geldi. Peki, Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Muğla ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi saatte kılınacak? Bu soruların cevaplarını haberimizde derledik.

Komşusunu Sokak Ortasında Öldürdü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ev satışı nedeniyle aralarında husumet bulunan iki komşu arasında çıkan kavgada bir kişi tüfekle vurularak hayatını kaybetti.

Saatcı: Yapay Zeka Ürünü Sahte Ses Kayıtlarına Tevessül Edenleri Lanetliyorum

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, kendisi ile ilgili sosyal medyada dolaşıma sokulan yapay zeka ürünü ses kayıtları ile ilgili açıklama yaptı. Hukukçu kurmaylarının konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduğunu söyleyen Saatcı, “Bunun adı yapay zeka değil, yapay alçaklıktır. Buna tevessül edenleri lanetliyorum.” dedi.

Bakan Yardımcısı Ünüvar, Denizcilerin Sorunlarını Dinledi

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Durmuş Ünüvar, Fethiye ziyareti kapsamında denizcilerin sorunlarını dinledi.

Fethiye Belediye Başkan Adayları'nın oy pusulasındaki yerleri belli oldu

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’ne günler kala Fethiye’de yaşayan vatandaşlar, Fethiye Belediye Başkan Adayları’nın oy pusulasındaki sıralamalarını merak ediyor.

Saatcı: Vatandaşa Ve Personele Baskı Ters Teper

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, mevcut belediye yönetimininkendisine destek veren vatandaşlara baskı uyguladığını açıklayarak, "Elimizde whatsapp gruplarında nasıl baskı yaptığınız belgeler var." dedi.

Kökten Emekçi Kadınlar ile Bir Araya Geldi

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçimlere sayılı günler kala saha çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda emekçi kadın ile bir araya geldi. Bir sonraki durağı dolmuşçular olan Muhammet Kökten, dolmuşçuların bekleme kulübesi isteğini en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını belirtti.

Saatcı: MMA Pro Lig 4 Dövüşlerinde Dereceye Giren Sporculara Madalyalarını Verdi

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Fethiye'de gerçekleştirilen MMA Pro Lig 4 Profesyonel Dövüş Gecesi'ne katıldı.

Fethiyespor 91. yıldönümünü kutladı

23 Mart 1933’te kurulan Fethiyespor, 91. Yıldönümünü Beşkaza Meydanı’nda sade bir çelenk sunma töreni ile gerçekleştirdi.

Menteşe Spor Lisesi hokeyde durdulamıyor

Konya Hokey Sahası'nda 22-26 Mart 2024 tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları Hokey Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakalarında Menteşe Spor Lisesi 2’de 2 yaparak puanını 6’ya çıkardı.

Başkan Akdenizli’yi Duygulandıran Sürpriz

Cumhur İttifakı Seydikemer İlçe Teşkilatı, Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B.Önder Akdenizli’ye göreve gelişinin birinci yıl dönümünde sürpriz hazırladı.

Ula’da 150 sporcu ile bisiklet yarışması gerçekleştirildi

 Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce organize edilen Ula Karabörtlen mevkiinde yapılan 'Bisiklet Yarışı'na yaklaşık 150 sporcu katıldı.

Milas’ın efeleri sonunda Efeler Ligi hedefine ulaştı

Uzun yıllardan bu yana Türk Voleybolunun en prestijli ligi olan Efeler Ligi’ne çıkabilmek için olağanüstü mücadele eden Milas Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, hayalini gerçeğe dönüştürdü. Konya’da düzenlenen play-off yarı final ve finallerde başarı göstererek Efeler Ligi’ne çıkmaya hak kazandı.

Başkan Akdenizli, Öğrenci Evinde Sahur Yaptı

Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, kendisini sahura davet eden üniversitelileri kırmadı. Gençler, kendilerine elleriyle menemen ve sahur sofrası hazırlayan Başkan Akdenizli’ye teşekkür ederek yine beklediklerini dile getirdi.

Bodrumlu yüzücü Türkoğlu, karanlık sularda kulaç atıyor

Bodrumlu yüzücü Aysu Türkoğlu, Cook Strait geçişi için suya girerken, gece karanlığında yüzüşünü sürdürüyor.

21 Mart’ta Muğla ve Aydın’da 50 bin fidan toprakla buluşacak

 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kapsamında Muğla ve Aydın illerinde 30 ayrı yerde 50 bin adet fidan toprakla buluşturulacak.

Muğla'daki yurtlarda öğrenciler kaligrafi ve hat sanatı öğreniyor

 Muğla erkek yurdunda öğrenciler kaligrafi ve hat sanatı atölye çalışmaları ile hat sanatının inceliklerini öğreniyor.

Orman İşletme Müdürlüğü aracı kaza yaptı: 3 yaralı

 Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde kontrolden çıkan Orman İşletme Müdürlüğü hizmet aracının yol kenarına savurulduğu kazada 3 kişi yaralandı.