Uluslararası Haberleri

Uluslararası Haberleri

Muğla'da çocuklar tarihle buluştu

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki faaliyetlerini sürdüren Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nde 'Biz Bir Takımız' projesine katılan çocuklar Yatağan Stratonekia Antik Kenti'nde tarihe yolculuk ettiler.

Muğla’da Engelsiz Bahçe Yapıldı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki faaliyetlerini sürdüren Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi bahçesinde engelli bireylere yönelik bahçe oluşturuldu.

Muğla'da 1'inci Uluslararası Nefesli Halk Çalgıları Sempozyumu Açılış Töreni İle Başladı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından 18-20 Nisan tarihlerinde 1'inci Uluslararası Nefesli Halk Çalgıları Sempozyumu açılış töreni gerçekleştirildi.

Dalyan Dev Bisiklet Organizasyonu İle Sezona Merhaba Diyecek

13-14 Nisan 2024 tarihinde 500’den fazla bisiklet sporcusu Muğla’nın Ortaca ilçesi Dalyan’da Uluslararası Dalyan Caretta Granfondo Bisiklet Yol yarışı için bir araya gelecek. Federasyonun 2024 faaliyet programı kapsamında yapılacak yarış YDA Dalaman Aiport’un destekleri ile gerçekleştirilecek.

BIOR 2024 Start Aldı

Bodrum Belediyesi ve Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi ev sahipliğinde bu yıl 12.'si düzenlenen Superpar Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları (BIOR) başladı.

MIYC Kış Trofesi Yarışı rüzgar yetersizliğinden iptal oldu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Marmaris Uluslararası Yat Kulübünün (MIYC) 15'inci kez düzenlediği 7 ülkeden 38 yelkenli yatın katıldığı Kış Trofesi'nin 3'üncü ayak ilk gün yarışları, yeterli rüzgar olmadığı için yapılamadı.

Muğla’da 6. Hamsi Festivali düzenlenecek

Muğla’nın Menteşe ilçesinde 6. Uluslararası Hamsi Festivali 10 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek.

Muğla'da Çocuklardan Sokak Hayvanlarına Karşı Duyarlı Davranış

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nde çocuklar sokak hayvanları için mama kabı yaptı.

Miniklere su bilinci anlatıldı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nde çocuklara su bilinci üzerine bilgilendirme çalışması yapıldı.

Muğla'da Çocukların El Becerileri Gelişiyor

Muğla Uluslararası Gençlik Merkezinde çocuklara yönelik sanat atölye çalışmaları ve el sanatları atölye çalışmaları ile çocukların sanatsal gelişimlerine katkıda bulunuluyor.

Fethiyeli Öğrenci Bozyiğit’ten Uluslararası Matematik Yarışmasında Derece

Fethiye Atatürk Ortaokulu ve Bilsem öğrencisi Elif Sıla Bozyiğit, Uluslararası Amerika Copernicus Matematik Yarışmasında altın madalya kazandı.

Kodlama Eğitimi İle Hem Eğleniyorlar, Hem Öğreniyorlar

Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nde ilkokul düzeyindeki çocuklara 3D tasarım, gezegenler, piyano oyunu ve matematik oyunu tasarımı eğitimi veriliyor.

Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezi, Kano Sporcu Eğitim Merkezi Oldu

Kano'da elde edilen Ulusal ve Uluslararası başarılardan sonra kano branşının daha da yaygınlaştırılması için, Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezi, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün girişimi ile Kano Sporcu Eğitim Merkezine dönüştü.

Muğla'ya bir uluslararası madalya da Kick Boks‘tan

Muğlalı Kick Boks’cu Uluslararası Kick Boks kupasında şampiyon oldu.

Muğla'da Otantik Çocuk Oyunlarıyla Geçmişe Yolculuk

Muğla'da unutulmaya yüz tutmuş oyunları çocuklara oynatma etkinliği düzenlendi.

Gençlerde Taekwondo Şampiyonu Dalaman’dan

Antalya’da düzenlenen 11. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası'nda Gençler FreeStyle Pair Kategorisi’nde Dalamanlı sporcu Mustafa Kıvanç Aksoy büyük bir başarı elde ederek şampiyon oldu.

Fethiye’nin Yöresel Ürünlerini Tanıttılar

Bu yıl 27’cisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonuna katılan Fethiye Likya Kadın Kalkınma Kooperatifi üyeleri, Fethiye’nin yöresel ürünlerini tanıttılar.

Başkan Adayı Tosun “EMITT Fuarı, Doğu Akdeniz’in En Önemli Turizm Fuarıdır”

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) etkinliğine katılım sağlayan AK Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, organizasyon ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Dernek Başkanı Ay Fuarı Değerlendirdi

Bu yıl 27’cisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonuna katılan Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay, etkinlik hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Soydemir’den Fuar Değerlendirmesi

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) etkinliğine katılım sağlayan Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, organizasyon hakkında düşüncelerini aktardı.

EMITT’te “En Etkin Tanıtım” Ödülü Seydikemer’e

Seydikemer Belediyesi, dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri ağırlayan 27. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) "En Etkin Tanıtım" ödülünü aldı. Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği Seydikemer standında ilçenin doğal, kültürel güzellikleri ile yöresel lezzetleri dünyaya tanıtıldı.

Yılmaz, “Fethiye, EMITT’te Tanıtılıyor”

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) etkinliğine katılım sağlayan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası en genç Meclis Üyesi Can Yılmaz, organizasyonu değerlendirdi. Yılmaz, “Fethiye özel bir lokasyon” dedi.

Mandalinacı, “Bir Bütünün Çok Güzel Bir Parçasıyız”

Bu yıl 27’cisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonuna katılan Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, izlenimlerini aktardı. Başkan Adayı Mandalinci, “Muğla’da 13 ilçe olarak biz bir bütünüz” şeklinde ifadeler kullandı.

Aras, “Muğla’nın turizmdeki yeri çok önemli”

Bu yıl 27. kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonuna katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, “Muğla’yı çok iyi tanıyoruz” diye konuştu.

Karaca, 'Türkiye’de de Birinci Sıraya Yükselmiş Durumdayız'

Bu yıl 27. kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonuna katılan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca izlenimlerini aktardı. Başkan Karaca, “Fethiye 2024 yılında yeni bir rekor kıracak” diye konuştu.  

Fethiye standı, 27. Yıl Onur Ödülü’ne Layık Görüldü

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 27’cisi gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonunda Fethiye standı onur ödülü kazandı. 

Muğla'da Oryantiring Etkinliği Düzenlendi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi eğitmenleri tarafından oryantiring branşında faaliyet yürüten 30 sporcu ile Menteşe Kışla Parkı'nda bir araya geldi.

Başkan Akdenizli EMITT ile ilgili konuştu

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 27. kez kapılarını açtı. Fuarda yer alan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli çeşitli açıklamalarda bulundu.

Özdemir, “Güzel dönüşler oluyor”

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonunda Fethiye standı yoğun ilgi görüyor. FODER Üyesi Yasin Özdemir ise fuar ile ilgili açıklamada bulundu.

Torunoğulları, “İlk izlenimim olumlu”

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 27. kez kapılarını açtı. Fuarda yer alan FTSO Meclis Üyesi Özkan Torunoğulları, çeşitli açıklamalarda bulundu.