Vali Orhan Tavlı Haberleri

Vali Orhan Tavlı Haberleri

Vali Tavlı'dan Esnaf Odasına Ziyaret

Vali Orhan Tavlı, veda ziyaretleri kapsamında Muğla Emlak Danışmanları Esnaf Odası’nı ziyaret etti.

Vali Orhan Tavlı Eczacıları Birliği Muğla Eczacı Odasını ziyaret etti

Valimiz Sayın Orhan Tavlı Türk Eczacıları Birliği 32. Bölge Muğla Eczacı Odasını ziyaret etti.

Vali Tavlı, Muğlaspor’lu Futbolcularla Vedalaştı

Vali Orhan Tavlı, Muğla Atatürk Stadyumunda antrenman yapan Muğlaspor’lu futbolcularla ve yöneticilerle bir araya geldi.

Vali Orhan Tavlı’ya Veda Ziyareti

Muğla’daki ilçe belediye başkanları, Vali Orhan Tavlı’ya veda ziyaretinde bulundu.

Vali Orhan Tavlı'nın Muğla’ya Veda Mesajı

Saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın takdiri ile Samsun Valiliği'ne atanmam sebebiyle 3 yıldır görev yaptığım “Yeryüzü Cenneti” Muğla’ya ve sizlere veda ediyorum.

Vali Orhan Tavlı Muğla’ya Veda Etti

Muğla’daki görev süresini tamamlayarak Samsun Valiliğine atanan Vali Orhan Tavlı, Muğla Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak’a ve kuruma veda ziyaretinde bulundu.

Marmaris’te Emniyet Müdürü Görevden Alındı

Marmaris'te göçmen kaçakçısına tekne yaptırdığı ortaya çıkan İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız, Vali Orhan Tavlı tarafından görevden alınarak merkeze çekildi.

Muğlalılar artan sıcaklıklara dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Muğla bölgesinde hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyrederek 40 dereceye çıkması uyarısında bulunmasını adından Muğla Valiliği de vatandaşları sıcak hava ve yangın riskine karşı uyardı.

Vali Orhan Tavlı Yeşil Vatanın Koruyucularının Bayramlarını Kutladı

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Yeşil Vatanımızı yangınlardan korumak için her daim göreve hazır olan orman kahramanlarımızla bir araya gelerek bayramlarını kutladı

Vali Tavlı, Depremzede Ailelerle Bayramlaştı

Vali Orhan Tavlı Depremzede Çocuklar ve Aileleriyle Bayram Şenliğinde Bir Araya Geldi

Vali Orhan Tavlı,Bisiklet Sürerek İncelemelerde Bulundu Rotayı Deneyimledi

Muğla Valisi Orhan Tavlı dört mevsim spor dört mevsim turizm mottosuyla başlatılan çalışmalar kapsamında Muğla spor turizmi haritasına işlenen Karabağlar yaylası bisiklet rotasında bisiklet sürerek incelemelerde bulundu rotayı deneyimledi.

MARMARİS'TE 73 OTEL DEPREMZEDELERİ AĞIRLIYOR

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası Muğla yöresine gelen depremzede vatandaşlar için yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantının Marmaris ayağı Vali Orhan Tavlı Başkanlığında yapıldı.

VALİ ORHAN TAVLI FETHİYE’DE MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Muğla Valisi Orhan Tavlı Fethiye İlçemizde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının ve taleplerinin karşılanması, sorunlarının çözüme kavuşturulması ve kamu hizmetlerinin mahallelerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılması noktasında önemli bir görev üstlenen muhtarlarımızla bir araya geldi.

VALİ ORHAN TAVLI İDYMA ANTİK KENTİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Muğla Valisi Orhan Tavlı Kültür ve Turizm Bakanlığı izniyle Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ve Ula Belediyesinin destekleriyle arkeolojik kazı çalışması başlatılan İdyma Antik Kentinde incelemelerde bulundu.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER VALİ ORHAN TAVLI’YI ZİYARET ETTİ

Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Taşkesen ve beraberindeki heyet Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret etti.

MUĞLA İL TANITIM VE GELİŞTİRME TOPLANTISIA YAPILDI

Muğla İl Tanıtım ve Geliştirme Toplantısı Vali Orhan Tavlı Başkanlığında yapıldı.

VALİ ORHAN TAVLI'DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Cumhuriyet'in kuruluşunun 99'uncu yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

VALİ ORHAN TAVLI MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Muhtarları Valilik bahçesinde karşılayan Vali Orhan Tavlı muhtarların devletin her mahalle ve köydeki kurumsal temsilcisi olarak, vatandaşlarla devlet kurumları arasında köprü vazifesi gördüğünü söyledi

MUĞLA VALİSİ ORHAN TAVLI'DAN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Muğla Valisi Orhan Tavlı, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle yayımladığı mesajında toplumsal hayatın önemli yapı taşlarından biri olan muhtarların, devletin her mahalle ve köydeki kurumsal temsilcisi olarak, vatandaşlarla devlet kurumları arasında köprü vazifesi gördüğünü açıkladı.

MUĞLA'DA ‘SAĞLIK TURİZMİ' ÇALIŞMALARI

Ege ile Akdeniz'in buluşma noktasında bulunan, doğası, iklimi, tarihi ve kültürel değerleriyle öne çıkan, sağlık turizminde küresel bir marka şehir olmayı hedefleyen Muğla'da Kamu özel sektör iş birliğinde devam eden sağlık turizmi değerlendirme toplantısı Vali Orhan Tavlı başkanlığında yapıldı.

VALİ ORHAN TAVLI KADIN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Kızılağaç Mahallesindeki toplantıya Muğla Valisi Orhan Tavlı'nın yanı sıra Vali Yardımcıları Ula Kızılağaç muhtarı Güler Keleş, Ula Kızılyaka muhtarı Selma Şensoy Çetin, Köyceğiz Yeni Mahalle muhtarı Hatice Körpe, Menteşe Yeniköy muhtarı Nevike Öcalan, Yatağan Konak muhtarı Gülgün Ülkü, Fethiye Kesikkapı muhtarı Süzen Taşar, Marmaris muhtarı Gülüzar Tekpak, Adaköy muhtarı Sermin Güvenç, Armutalan muhtarı Perihan Topçu katıldı.

MUĞLA'DAKİ ARKEOLOJİK ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

Muğla Valisi Orhan Tavlı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanlığını ve Arkeoloji Bölümünü ziyaret ederek, kazı başkanları ile bir araya geldi.

VALİ TAVLI, TELMESSOS ANTİK TİYATROSUNDA İNCELEME YAPTI

Muğla Valisi Orhan Tavlı bir dizi ziyaretler için geldiği Seydikemer’den sonra Fethiye’de çalışmaları devam eden Telmessos Antik Tiyatrosunda incelemeler yaptı. 

VALİ TAVLI, DEVAM EDEN KAZI ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Vali Orhan Tavlı, Sedir (Kleopatra) Adası’nda Bulunan Kedreai Antik Kentin’de Sürdürülen Kazı Çalışmaları Hakkında Bilgi Aldı.

Kadına yönelik şiddetle mücadele toplantısı

Kadına yönelik şiddetle mücadele koordinasyon, izleme ve değerlendirme toplantısının 2022 yılı ikinci toplantısı Vali Orhan Tavlı'nın başkanlığında Muğla Valiliği Vali Özer Türk toplantı salonunda yapıldı.

‘Nesilden Nesile El Sanatları’ sergisi

Hayat Boyu Öğrenme haftası etkinlikleri çerçevesinde kültürel değerlerin gelecek kuşaklara aktarılması amacıyla 'Nesilden Nesile El Sanatları' sergisinin açılışı ve üç kuşak ustalara Vali Orhan Tavlı tarafından teşekkür belgeleri verildi.

Yargıtay 1. Başkanı Mehmet Akarca Ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, Vali Orhan Tavlı’yı Ziyaret Etti

17. Türk Ceza Hukuku Günleri için Muğla’ya gelen Yargıtay 1. Başkanı Mehmet Akarca ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin ve beraberindeki heyet Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret etti.

Vali Orhan TAVLI şampiyon gençlerle bir araya geldi

Muğla Valisi Orhan Tavlı Gençlik haftasında Şampiyonluk sahibi milli sporcularla bir araya geldi.

Köyceğiz’deki turizm çalışmaları hakkında Vali Orhan Tavlı bilgilendirildi

Muğla Valisi Orhan Tavlı Köyceğiz'de Ecotrails yürüyüş ve bisiklet yolları ile Sultaniye Kaplıcaları ve Arkeolojik alanındaki çalışmalarla ilgili Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak'tan bilgi aldı.

Turizm Derneği’nden Vali’ye ziyaret

Fethiye Turizm Derneği Başkanı Işıl Sungur ve Yönetim Kurulu Üyeleri Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette turizmden kaçak yapılaşmaya ve çevre kirliliğine kadar bir çok konu konuşuldu.