Yaraladı Haberleri

Yaraladı Haberleri

Oğlunu Darp Eden Komşusunu Tüfekle Vurdu

Muğla'nın Milas ilçesinde iddaya göre bir şahıs oğlunu darp eden kişiyi tüfekle ateş ederek vurdu.

Eşi, kayınvalidesi ve kayınbabasını bıçaklamıştı

Muğla’nın Seydikemer İlçesi’nde boşanma aşamasında olduğu eşinin yaşadığı babasının evine pencere camını kırarak girip eşini, kaynanasını ve kayınbabasını bıçaklayarak yaralayan damat 43 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkemenin karar duruşmasında bıçakla yaraladığı eşi ile anne-babasından özür dileyen damat Mustafa Sazboğaz, "Çok pişmanım. Kendilerinden ayrı ayrı özür diliyorum. Kızımı göstermedikleri için bu olay meydana geldi. Tahliyeme karar verilmesini istiyorum" dedi.

Akrabasını tüfekle yaraladı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde meydana gelen olayda 1’i ağır 2 kişi tüfekle yaralandı.

KÖYCEĞİZ'DE ALEV ALAN AKÜ BİR KİŞİYİ YARALADI

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde motor tamir atölyesinde bulunan akünün bir anda alev alması sonucu bir kişi yaralandı.

BODRUM'U FIRTINA VURDU, ÇATILARI UÇURDU, CAMLARI KIRDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde etkili olan kısa süreli fırtına restoranların tentelerini ve çatılarını uçurdu, camlarını kırdı. Kırılan camlar ve uçan tenteler birkaç kişiyi hafif şekilde yaraladı.

Böyle öfke görülmedi, tüfekle sahile indi, 3 kadın ile 1 köpeği yaraladı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sokak köpeğinin kendine havlamasına sinirlenen bir şahıs evindeki tüfeği alarak adeta dehşet saçtı. Sahile inen öfkeli adam kendisine havlayan köpeğe ateş etmek isterken bu sırada sahildeki bir kafede oturmakta olan 3 kadını da yaraladı. Olayda köpek ile birlikte yaralanan 3 kadın hastaneye kaldırıldı.

Parkta oturan husumetlisini silahla yaraladı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde parkta çocuğu ve arkadaşları ile oturan şahıs, husumetlisi olduğu öğrenilen kişi tarafından silahla ateş edilerek yaralandı.

Eski sevgilisiyle gördüğü şahsı parkta bıçakladı

Fethiye’de bir şahıs eski sevgilisiyle gördüğü şahsı takip ederek, bıçakla ağır yaraladı. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri olayda kullanılan bıçakla birlikte şüpheliyi kaçamadan yakaladı. Hastaneye kaldırılan ağır yaralı şahsın ameliyata alındığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. 

Komşusunun, köpeğini sert cisimle yaraladığını ileri sürdü 

Fethiye’de faaliyet gösteren Hayvan Destek ve Eğitim Derneği (HAYED)’in başkanlık görevini de yürüten Edna Balantine’ye ait Hektor isimli köpeğin, komşusu tarafından sert bir cisimle yaralandığı öne sürüldü. Veteriner tarafından acil müdahale edilen köpeğin, burun üst kısmında travmaya bağlı 1 santimetre çapında delik açıldığı tespit edildi.