Yemi Haberleri

Yemi Haberleri

Yürek Mahallesi’ndeki Oyun Parkı İçin Mahalle İmamından Açıklama

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’nın, Fethiye Belediyesi’ni eleştirdiği Söğütlü Yürek Mahallesi’ndeki inşaat halindeki çocuk oyun parkı için Mahalle İmamı sosyal medyadan bir açıklama yaptı. İmam İsa Oklu “Belediyemizden park için gerekli malzemeleri istedik, Belediye Başkanımız iyi niyetli davranarak gönderdi, geri kalanını ben ve köylüler ile beraber yapacağız dedik” dedi.

Fethiyespor, kötü gidişata ‘dur’ diyemiyor: 2-0

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 22. hafta maçında Fethiyespor, konuk olduğu GMG Kastamonuspor’a 2-0 mağlup oldu. 

AK Parti Olarak: “Tarih Yazacağız”

Seydikemer  AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü; “Seydikemer’i AK Belediyecilikle tekrar buluşturmak için belediyemizle birlik ve beraberlik içerisinde gece gündüz demeden çalışacağız. Türkiye Yüzyılın da Seydikemer ve Muğla’da tarih yazacağız” dedi.

Muğla’da 25 öğretmen yemin etti

Muğla’da 24 Kasım öğretmenler günü çerçevesinde Muğla il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından program düzenlendi. Programda 13 ilçeden adaylıkları kalkan 25 öğretmen yemin etti.

İtfaiye ekiplerimizin olay yerine 6 dakika 58 saniyede ulaşıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde 29 Kasım 2021 tarihinde aday memur olarak göreve başlayan 77 itfaiye eri ile 59 zabıta memuru için yemin töreni düzenlendi.

Fethiye Tarhanası, Coğrafi İşaretini aldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), Fethiye tarhanasına coğrafi işaret aldı. FTSO’nun Seydiler Kilimi, Fethiye Tahini ve Fethiye Kaya İncirini coğrafi işaretle tescil ettirerek ekonomiye kazandırdığını hatırlatan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Son olarak da atalarımızdan bize kalan değerlerimizden şifa deposu Fethiye Tarhanasını coğrafi işaretle tescil ettirdik. Fethiye Belediyemizin coğrafi işaret tescillerini aldığı Fethiye Kaya Halısı ve Yeşil Üzümlü Dastarı ile birlikte coğrafi işaretli ürünlerimizin sayısı 6’ya ulaştı. Şimdi sırada Nif Kirazı var.” dedi. 

Balık yemi yüklü tır tarlaya uçtu

Muğla'nın Milas ilçesinde balık yemi yüklü tır tarlaya uçarken, araç sürücüsü yaralandı.

Başkan Gürün; “Güçlü mali yapısıyla Büyükşehir Belediyemiz ilk sıralarda”

Muğla Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Derecelendirme Kuruluşu Fitch Ratings’den yedinci kez en yüksek seviye olan AAA notu aldı.

Ortaca’da ‘Yaza veda’ konseri

Ortaca Belediyesi ve Ege Yolcu Dergisi Motokaravan Festivali çerçevesinde Sarıgerme Belediye tesisinde düzenlenmesi planlanan ‘Yaza Veda’ etkinlikleri hava muhalefti nedeniyle Belediyemiz tören alanında gerçekleşti.

Büyükşehir’den 700 Üreticiye 3 Milyon TL Değerinde Kaba Yem Desteği

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kaba Yem Desteği projesi ile piyasa değeri yaklaşık 3 Milyon TL olan kaba yemi üreticilere dağıtıyor.

Devlet Memurları Yemin Ettiler

Fethiye Belediyesi’nde görev yapan sözleşmeli 38 personel 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun ilgili maddesine göre Türk Bayrağı üzerine yemin ederek, devlet memuru olarak göreve başladı.

Sandık Görevlileri Yemin Ederek Görevlerıne Başladı

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda sandık başında bulunacak görevliler, sandık yemini ederek göreve başladı.

Tavlı, Engel tanımayan dostlarının askerlik heyecanına ortak oldu

Muğla Valisi Orhan Tavlı Engelliler haftası nedeniyle Muğla İl Jandarma Komutanlığında temsili askerlik yapan bireyler için düzenlenen yemin törenine katıldı.

159 sözleşmeli personeller yemin etti

Muğla İl Müdürlüğünde görev yapan sözleşmeli 159 personel Türk Bayrağı üzerine yemin ederek devlet memuru oldu.

Ortaca belediyesi kültür parkta bayramlaşma programı düzenledi

Ramazan Bayramı dolayısıyla Belediyemiz Kültür Parkta Bayramlaşma programı düzenlendi.

Sahil temizliğinin 5.etabı gercekleşti

Belediyemiz tarafından ilçemiz genelinde yürütülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Karaca MAG’ın yeni gönüllülerine sertifikalarını takdim etti

Toplumda afet duyarlılığının gelişmesi, afet öncesinde hazırlıklı olunması ve olası afetlerde meydana gelen olaylarda arama kurtarma çalışmalarına katılması için kurulan Mahalle Afet Gönüllüleri ve Acil Müdahale Fethiye ekibinin (MAG) yeni gönüllüleri, düzenlenen yemin töreninin ardından sertifikalarını aldılar.

BELEDİYE PERSONELLERİ YEMİN EDEREK DEVLET MEMURU OLDU

Ula Belediyesi bünyesinde çalışan ve “Devlet Memurları Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” ile memuriyete başlayan 13 sözleşmeli personelin yemin töreni Nail Çakırhan toplantı salonunda gerçekleştirildi.

DAL-BEL ŞİRKET ÇALIŞANLARINA HİJYEN VE SANİTASYON EĞİTİMİ

Belediyemiz Dalyan Toplantı salonunda Belediyemiz bünyesinde bulunan Dal-Bel şirket çalışanlarına Hijyen ve Sanitasyon Eğitimi verildi.

32 PERSONEL YEMİN EDEREK DEVLET MEMURU OLDU

Menteşe Belediyesi bünyesinde çalışan ve memuriyete başlayan 32 sözleşmeli personelin yemin töreni Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde yapıldı.

AK PARTİ MUĞLA İL BAŞKANI KADEM METE: “GAYEMİZ ŞAHIS DEĞİL, ŞAHISTA TECELLİ EDEN DAVA” 

İl başkanlığından istifa ederek, görevini bırakarak milletvekili aday adaylığını açıklayan AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete basın açıklamasında bulundu.

BAŞKAN OTGÖZ, SEYDİKEMER BELEDİYE MECLİS ÜYESİ TANIR’I EN ACI GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, MHP’li Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tanır’ın babası Nihat Tanır’ın cenaze törenine katıldı. Meclis üyesi Tanır’ı en acı gününde yalnız bırakmayan Başkan Otgöz; “Çok üzgünüm. Belediye Meclis üyemiz, değerli kardeşim Mustafa Tanır’a ve ailesine baş sağlığı diliyorum” dedi.

BALIK YEMİ FABRİKASINDAKİ YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Muğla'nın Milas ilçesinde balık yemi üreten Gümüşdoğa Balık Yemi Fabrikası'nda çıkan yangın, yaklaşık 2.5 saat süren çalışmalar sonucu kontrol altına alındı. Yangında 1 kişinin dumandan zehirlenirken, fabrikada hasarın büyük olduğu öğrenildi.

“ATILAN İFTİRALARA, EN GÜZEL CEVABI ÜYELERİMİZ VERDİ”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri Seçimini, 13 meslek komitesinden 13’ünü de alarak güven tazeleyen FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Seçim sürecinde yaşanan tüm saldırılara, şahsıma ve ekibimize atılan iftiralara en güzel cevabı üyelerimiz verdi. Bize inanan, güvenen üyelerimizin teveccühü ile FTSO tarihinde görülmemiş bir başarıya imza attık. Üyelerimiz gücümüze güç kattı. Bize destek veren vermeyen tüm üyelerimize teşekkür ederim. Şimdi birlik beraberlik içinde üyelerimize, Fethiyemize, Seydikemerimize hizmet zamanı.” dedi.

ADAY İZCİ KAMPI BAŞLADI

8-9 Ekim 2022 tarihleri olmak üzere Karaot Plajı’nda Aday İzci Kampı başladı. Kamp sonunda genç izciler fular takıp yemin ederek izci olmak için ilk adımı atacaklar.

KUBİLAY ALCU FETHİYE’YE GALİBİYETLE DÖNÜYOR

İstanbul'da Uluslararası 7.ci Profesyonel boks maçına çıkan Fethiyemizin Yenilgisiz Gururu Avrupa boks Şampiyonu Hasan Kubilay Alcu Rakibini puanla yenerek en dövüşken Sporcu ödülüne layık görüldü.

AFET FARKINDALIK EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Belediyemiz ve Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Fethiye İtfaiye Grup Amirliği işbirliğinde, su tankeri personelleri ve iş makinası operatörlerine yönelik “Yangın Eğitimi” düzenlendi.

Başkan Oktay:

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin 'ifşa' açıklamasına yanıt vererek, Tavsiyemiz, hukuk dışı işlerin takibi değil memleketin meseleleri ile uğraşmasıdır dedi.

ORTACA BELEDİYESİ YENİ PARKLAR KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

Ortaca Belediyemiz, çocukların daha güvenli ve sağlıklı alanlarda oyun oynayabilmesi için ilçemize yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.

KORAY AVCI, BABADAĞ’I SALLADI

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde Koray Avcı sahne aldı. Konseri kimse terk edemez diyen Koray Avcı, “Teleferik sırasına gireyim, erken kalkayım, önden gideyim, biran önce aşağıya ineyim trafik olmasın. Bu tür hareketleri yaparsanız bakın burada ki herkesi tanıyorum. Ve beni çok seviyorlar. Yemin ediyorum bastırırım düğmeye. Bir buçuk saat o teleferiğin içerisinde beklersiniz” şeklinde konuştu.