Yükselme Haberleri

Yükselme Haberleri

Karayiğit, ‘Hal Yasası’nın Bir An Önce Çıkması Lazım!’

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, girdi fiyatlarının devamlı yükselmeye devam ettiğini belirterek bir an önce hal yasasının çıkması gerektiğini söyledi. Karayiğit, Karaçulha Hali ile Fethiye’de kurulan pazarlardaki fiyat farkı ile ilgili de çeşitli açıklamalarda bulundu.

Gezen, ‘Altın piyasası yükselişte’

Fed'in 2024 yılında üç defa faiz indirimine gitmesini beklediklerini açıklamalarının ardından ons ve gram altından yeni rekor geldi. Altın fiyatları yükselmeye devam ederken Tufanlar Kuyumculuk’tan Caner Gezen piyasa hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Gram Altın Tavan Yaptı

20 Şubat 2024 altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Gram altın 2 bin 2 liradan işlem görüyor.

Muğlaspor, 169 Takımlı BAL Liginde Namağlup İki Takımdan Birisi

Türkiye genelinde 3. Lige yükselmek için mücadele eden 12 grupta toplam 169 futbol kulübünün mücadelesi bu yıl statünün değişmesi ile rekabeti daha da önemli hale getirdi.

Hava sıcaklığının yükselmesi bekleniyor

Fethiye’de Ekim aylarının sonuna gelinmesine rağmen Temmuz ayından kalma sıcak havalar yaşanıyor. Fethiye’de hava sıcaklığının 34 derecelere kadar yükselmesi bekleniliyor. 

Üçüncü: "Altının Yükselmesinin Sebebi Savaş"

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmaların şiddetlenmesiyle beraber gram altın fiyatı da yükselmeye devam ediyor. Dün 1.670 lira seviyelerinde güne başlayan gram altın bugün itibariyle 1.725 lira seviyelerinden işlem görüyor. Basın mensuplarına konuşan kuyumcu yetkilileri, altının artmasının sebebi olarak İsrail ile Hamas arasında savaş olarak değerlendiriyor.

Çağdaş Bodrum Fenerbahçe Deplasmanında

Geçtiğimiz iki sezonda iki lig birden yükselme başarısı göstererek 2023-2024 Sezonu Türkiye Sigorta Basketbol süper Ligi’nin yeni takımlarından biri olan Çağdaş Bodrum Spor, ligin ilk haftasında deplasmanda Fenerbahçe Beko ile oynayacak.

Seydikemer Devlet Hastanesi, B Gurubuna Yükseltildi

Seydikemer Devlet Hastanesi; Sağlık Bakanlığı tarafından, B Gurubuna yükseltildi. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, hastanenin yapılmasında ve kategori yükselmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek; “Bu sayede Seydikemer’in sağlık alt yapısı güçlendirildi” dedi.

MEB’de görev yükseltme sınavı

Milli Eğitim Bakanlığı personeli görevde yükselme sınavı Menteşe’de Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Muğla Şehit Altuğ Pek Anadolu Lisesinde gerçekleştirildi.

Dolar 23 TL’ye yükseldi

Döviz kuru rekor kırmaya devam ediyor. Dolar/TL, 23,13 seviyesinde %7,28 artışla rekor yenilerken, Euro/TL ise 24,85 seviyesinde yükselmeye devam ediyor.

Eldirekspor, 1.Amatör yolunda

Dr. Alp Gayrimenkul 2. Amatör Küme Ligi B Grubu'nu üçüncü sırada bitiren Eldirekspor Play-Off yükselme mücadelesinde A Grubu’nu üçüncü bitiren Boğaziçi Bargilyaspor ile karşılaşacak.

Bodrumspor, Eyüpspor karşılaşmasına hazır

Süper Lig'e yükselme play-off 2. tur ilk maçında Bodrumspor, Eyüpspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı.

Bodrumspor, İstanbul yolcusu

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Bodrumspor, Play-Off yükselme 2.tur mücadelesinin ilk maçında Eyüpspor’a konuk olacak.

Yılsonu dolar tahmini geriledi, büyüme beklentisi arttı

Piyasa katılımcıları anketinde yıl sonu dolar kuru tahmini 23,09 olarak gerçekleşirken, büyüme beklentisi yüzde 3,5 ‘ten yüzde 3,7’ye yükseldi.

Yağışlar barajları dolduruyor

Aydın'da Mart ayının yağışlı geçmesiyle yükselmeye başlayan barajlardaki su seviyeleri çiftçilerin yüzünü güldürdü. Yeni yıl ile beraber etkili olan sağanak yağışlar, il genelindeki barajların doluluk oranlarını da yükseltti.

MİLAS BELEDİYESPOR GALİBİYETLE BAŞLADI

Efeler Ligi’ne yükselme adına play-off müsabakalarında mücadele eden Milas Belediyespor Voleybol Takımımız yarı final etabının ilk maçında Ürgüp Spor’u mağlup etti.

FETHİYE’NİN SULTANLARI KUPAYI FETHİYE’YE GETİRDİ KAYMAKAM KARAMAN’I ZİYARET ETTİ

Lokman Hekim Zirve Spor Kadın Voleybol takımı 1. Lig’e yükselmeye hak kazanırken, sporcular şampiyonluk kupası ile birlikte Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı ziyaret etti.

PAZARCI ESNAFI ÜRETİM MALİYETLERİNDEN ŞİKÂYETÇİ

Doların yükselmesiyle birlikte artan tarımsal girdiler doların düşmesiyle gerilemezken, üstüne her geçen gün yapılan yeni zamlar üreticinin âdete belini büktü. Girdi maliyetlerinin sürekli artmasından yakınan üreticiler, FRT TV’ye konuştu.

DİNÇEL İÇEL’DEN AYRILDI

Geçtiğimiz sezon Fethiyespor’u çalıştıran ve TFF 3. Lig 3. Grup’ta play-offa kalarak takımı şampiyon yapıp 2. Lige yükselmesini sağlayan Teknik Direktör Selahattin Dinçel Fethiyespor’dan ayrılarak İçel İdman Yurdu ile anlaşmıştı. Daha sezon başlamadan İçel İdman Yurdu Selahattin Dinçel ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Muğlaspor’dan orta sahaya transfer

Muğlaspor, 2022-2023 sezonu transfer çalışmalarında son olarak Kepez Belediyespor forması giyen ve takımıyla 3. Lig'e yükselme başarısı gösteren ofansif orta saha-santrafor Mustafa Yılmaz'ı kadrosuna dahil etti.

Pazarda uygun fiyatlar dikkat çekti

Hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte topraktaki verimlilik arttı. Verimliliğin artmasıyla birlikte de ürünler bollaştı. Bu durum da meyve sebze fiyatlarını yüzde 50'ye kadar düşürdü.

Yangın yönünü Okluk Koyu’na çevirdi

Dün akşam saatlerinde Marmaris Bördübet mevkiinde başlayan orman yangınında, rüzgarın şiddetini arttırması sonrası tekrar gökyüzüne alevler yükselmeye başladı.

AKARYAKITTA İNDİRİM BEKLENTİSİ

Brent Petrol Fiyatları’nın Dünya üzerinde artarak 123 dolar seviyelerini geçtikten sonra arka arkaya artış gösteren benzin ve motorinin litre fiyatı 30TLüzerine çıkmıştı. Doların da 17 TL üzerine kadar yükselmesi ile beraber tüm Dünya’da artış gösteren brent petrol fiyatının 113 dolar seviyelerine kadar gerilemesi akaryakıt fiyatlarında da indirim beklentisi oluşturdu.

Bozdurmaya gelen memnun, almaya gelen üzgün

Haftayı yükselişle tamamlayan altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. 1000 lira bandını aşan altın ve 17 lirayı geçen dolar her geçen gün yükselmeye devam ediyor.

Havalar ısındı, tatilciler denizde serinledi

Türkiye'nin ve Muğla'nın gözde turistik ilçesi Marmaris'te hava sıcaklıklarının birden yükselmesi ile plajlarda yoğunluk başladı.

Bodrum nefesini tuttu, finali bekliyor

Bodrumspor, Teco Karacabey Belediye Spor ile oynayacağı TFF 1. Lig'e yükselme play-off final maçı için hazırlıklarını sürdürüyor.

Fethiyespor 2. lig seferinde

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden ve ligi 2. Sırada bitirerek 2.Lige yükselmek için play-off oynamaya hak kazanan Fethiyespor play-off maçlarında İçel İdmanyurdu ile final maçına çıkacak. Kazandığı takdirde 2. Lige yükselecek olan takımımız maçın oynanacağı Ankara’ya hareket etti.

Havalar Isındı Fiyatlar Düştü

Havalar Isındı Fiyatlar Düştü Hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte Salı Pazarı'ndaki ürünlerin fiyatlarında ciddi düşüşler yaşandı.

YEMEKLİK DEĞİL YATIRIMLIK FASULYE

Enerji üretim maliyetlerinin ve akaryakıt fiyatlarının yükselmesinin ardından enflasyonun önlenemez yükselişi vatandaşın cebini yakmaya devam ediyor. Üretim maliyetlerinin artması ile artan sebze meyve fiyatlarından sonra vatandaşlar semt pazarlarından bile alışveriş yapmakta zorlanıyor. Fethiye’nin en büyük semt pazarlarından olan Salı Pazarı’nda 1 kilogram taze fasulyenin 80 TL’lik fiyatını gören vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemedi.

ORTACA BELEDİYESPOR BAL LİGİ YOLUNDA

2021-2022 Muğla Bölgesi Süper Amatör Lig Yükselme Grubu Şampiyonu Ortaca Belediyespor oldu. Geçtiğimiz sezonda BAL’da oynama hakkı olmasına rağmen lige katılmayan ve Süper Amatör Lig’de mücadele eden Ortaca Belediyespor bu sezon yeniden BAL Ligi’ne yükselme yolunda bir engeli daha aştı.