Zanlısı Haberleri

Zanlısı Haberleri

Milas'taki Cinayetin Zanlısı 12 Gün Sonra Teslim Oldu

Muğla'nın Milas ilçesinde sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan ve hayatını kaybeden Alican Kırca cinayetinin zanlısı, 12 gün sonra polise teslim oldu.

Arkadaşını Öldüren Zanlı Tutuklandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde arkadaşını tabancayla öldürüp kayıplara karışan şahıs, polis ekiplerince yakalandı. Adli makamların karşısına çıkarılan katil zanlısı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anneyi 3 kurşun, kızını da 2 kurşunla öldürüp kaçmış

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Rus uyruklu anne ve kızının öldürülmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Katil zanlısı eski eşin, anneyi 3 kurşun, kızını da 2 kurşunla öldürdüğü, suç aleti silahı ise çöp konteynerine attığı ve ardından yurt dışına kaçtığı öğrenildi.

Eşini öldürüp kayıp ilanı veren katil zanlısı savunma yaptı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde ormanlık alanda cesedi bulunan Sevim Çet’in tutuklu sanık kocası Özgür Çet’in 'Ağırlaştırılmış müebbet hapis' cezası talebi ile yargılanmasına devam edildi.

Silahlı çatışmanın zanlıları adliyeye sevk edildi

Katil zanlısını yakalamak için özel ekip kuruldu Muğla’nın Bodrum ilçesi Gölköy Mahallesi'nde önceki gece meydana gelen, 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı silahlı çatışma ile ilgili gözaltına alınan 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Katil zanlısını yakalamak için çalışmalar sürüyor.

İş arkadaşını 20 yerinden bıçaklayan katil zanlısı Manisa’ya gönderilecek

Muğla’nın Bodrum ilçesinde aynı lojmanda kaldığı iş arkadaşı Kenan Maral'ı (29) uykusunda 20 yerinden bıçaklayarak öldüren Muzaffer Eser’in (36) Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne gönderilmesine karar verildi.

Cinayet zanlısı iki sevgiliye ağırlaştırılmış müebbet verildi

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, dere yatağında ölü bulunan 24 yaşındaki Kerim Bozan'ı öldürdükleri iddiası ile yakalanıp tutuklanan İngiliz uyruklu Elizabeth Rose Oleary ile sevgilisi Iraklı Hayder Mahdı Karaeem, Fethiye 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasında yine birbirlerini suçlarken, her iki tutuklu sanık da ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Kasten öldürmeden aranıyordu, Bodrum'da yakalandı

Bodrum'da yapılan operasyonda hakkında 26 yıl 8 ay cezası olan cinayet zanlısı jandarma ekiplerince kıs kıvrak yakalandı.

Cinayet zanlısı adliyeye sevk edildi

Muğla’nın Milas ilçesinde sokakta bulunan kadın cesedinin faili olduğu değerlendirilen E.D Milas adliyesine sevk edildi.

Kasten öldürme suçu ile müebbet hapis cezası istendi

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde çıkan tartışma sonucunda evine gelen erkek arkadaşını av tüfeği ile vurup öldüren kadın için kasten öldürme suçu ile müebbet hapis cezası istendiği öğrenildi.

7 yıl hapis cezası bulunan cinayet zanlısı yakalandı

Fethiye’de kasten öldürme ve basit yaralama suçundan 7 yıl 3 ay karara bağlanmış hapis cezası bulunan şahıs Kayaköy’de jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

CEMAL METİN AVCI’YA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET, KARDEŞİNE 4 YIL HAPİS

Muğla’da erkek arkadaşı tarafından öldürülen Pınar Gültekin cinayetinde Muğla’da görülen davada karar açıklanmış ve cinayet zanlısı Cemal Metin Avcı hakkında tahrik indirimi yapılarak 23 yıl hapis cezası, diğer sanıklar ise beraat etmişti.

13 FAİLİ MEÇHUL HIRSIZLIK OLAYININ ZANLILARI YAKALANDI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde son üç yıl içinde 13 ayrı faili meçhul hırsızlık olayının zanlısı olarak aranan şüpheliler Jandarma JASAT ekiplerinin operasyonu ile yakalandı.

13 FAİLİ MEÇHUL HIRSIZLIK OLAYININ ZANLILARI YAKALANDI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde son üç yıl içinde 13 ayrı faili meçhul hırsızlık olayının zanlısı olarak aranan şüpheliler Jandarma JASAT ekiplerinin operasyonu ile yakalandı.

CİNAYET ZANLISI GELECEK PARTİSİ İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI YAKALANDI

Muğla'nın Milas ilçesinde husumetli iki aile arasında çıkan tartışmada 31 yaşındaki Melikşah Yıldız silahla ateş edilmesi sonucu yaşamını yitirmişti.

MUĞLA'DA EV ARKADAŞINI KALBİNDEN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜREN ZANLI TUTUKLANDI

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yeni yılın ilk günü sabah saatlerinde bıçaklanarak hayatını kaybeden Erkut Kocaibrahimoğlu'nun katil zanlısı yakalandı.

SAMET DEMİR CİNAYETİ DAVASINDA KARAR ÇIKTI

Muğla'nın Menteşe ilçesi Kötekli Mahallesinde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Samet Demir cinayetinin 3'üncü duruşması Muğla 1'inci Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Karar duruşmasında katil zanlısı Şuayip Kandemir'e ağırlaştırılmış müebbet, cinayeti azmettirdiği iddiası ile yargılanan Yıldırım İlhan'a ise müebbet hapis cezası verildi.

KATİL ZANLISINA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET

Fethiye'de kaybolduktan yaklaşık 15 ay sonra Dalaman ilçesinde ormanlık alanda cesedi bulunan kişiyi öldürdüğü iddia edilen sanığa, ağırlaştırılmış müebbet ile 10 yıl hapis cezası verildi.

SEYDİKEMER'DEKİ KATİL ZANLISI KUZENLERE CEZA YAĞDI

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde amcası ile iki kuzenini av tüfeğiyle öldürdüğü gerekçesiyle hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebiyle dava açılan sanık ile yaşı küçük tutuklu kardeşi için karar çıkarken, sanıklara ceza yağdı. Duruşma sonrası elinde torununun resmini gösteren acılı anne Teslime Buhuroğlu, “En ağır ceza verilmelidir. Bu mahkeme ceza verdi. Benim oğlum, babası ve kardeşi ile birlikte bebeğini göremeden katledilmişti” ifadelerini kullandı.

Burhan’ı sahte sosyal medya hesabı ile kandırıp dağa çıkararak öldürmüşler

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kaybolduktan 15 ay sonra Dalaman ilçesinde ormanlık alanda cesedi bulunan Burhan Aykurt'u katilinin açtığı sahte sosyal medya hesabı ile kandırıp dağa kaçırarak öldürdüğü belirtildi. Bekar olan kardeşi Burhan'ı M.Y.İ. isimli katil zanlısının açtığı sahte sosyal medya hesabının profiline koyduğu kadın fotoğrafı ile kandırıp dağa kaçırdıktan sonra paralarını alıp öldürdüğünü belirten ağabey Mahmut Aykurt, katilin yalnız olmadığını ve en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

Oğlunu öldüren katil zanlısı babanın yargılanmasına başlandı

Menteşe ilçesi kırsal Akkaya Mahallesi'nde Şubat ayında oğlu Cavit Kara'nın ölümüne sebep olan baba Hüseyin Kara'nın Muğla 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesinde ilk duruşması yapıldı.

Avukat katılmayınca duruşma ertelendi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir polisin şehit olduğu, bir polisin de yaralandığı silahlı saldırı ile ilgili altıncı duruşma yapıldı. Katil zanlısının avukatı mazeret bildirip duruşmaya katılmayınca, mahkeme 27 Temmuz tarihine ertelendi.

Marmaris orman yangınının zanlısı adliyeye sevk edildi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Salı günü başlayan orman yangında bir kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan zanlı S.A. Jandarmadaki işlemlerinin ardından Marmaris Adliyesine sevk edildi.

Pınar Gültekin’in katil zanlısına 23 yıl hapis

İki yıl önce Muğla'nın Menteşe ilçesi Karabağlar Yaylasında Cemal Metin Avcı ile tartıştıktan sonra bayılan ve ardından canlı canlı varile konularak üzerine benzin dökülerek yakılan ve üzerine beton dökülen Pınar Gültekin cinayeti davasında karar açıklandı.

İstismarcı katil zanlısı Bodrum’da yakalandı

İstanbul'da 2018 yılında karısını öldürüp intihar süsü veren, hakkında açılan davada müebbet hapis cezası çıkınca ortadan kaybolan Yunus H. adlı şüpheli, ağabeyinin kimliği ile Muğla'nın Bodrum ilçesinde yakalandı.

Pınar Gültekin'in annesi için 4 yıl 4 ay hapis talebi

Muğla’da öldürülen Pınar Gültekin’in annesi Şefika Gültekin’in mahkeme salonunda katil zanlısı Cemal Metin Avcı için söylediği sözler nedeniyle hazırlanan iddianame kabul edilirken, 4 yıl 4 ay hapis talep edildi.

2 kişiyi öldürmüştü, tutuklandı

Muğla’nın Yatağan ilçesi Mesken Mahallesinde araç içinde eski eşi ile birlikte sevgilisini bıçaklayarak öldürdükten sonra firar eden katil zanlısı Jandarma ekiplerince yaralı bir şekilde yakalanmıştı.

Cinayet zanlısı ormanlık alanda ölmek üzereyken yakalandı

Muğla'nın Yatağan ilçesi Mesken Mahallesinde araç içinde eski eşi ile birlikte sevgilisini bıçaklayarak öldürdükten sonra firar eden zanlı olay yerinden kuş uçumu 8 kilometre uzaklıktaki ormanlık alanda bitkin vaziyette Jandarma ekiplerince yakalandı.

Cinayet zanlısı adliyeye sevk edildi

Muğla'nın Ula ilçesi Akyaka Mahallesinde yaşanan silahlı saldırı olayının ardından aracı ile firar eden şüpheli Bayram H. İle birlikte olay esnasında yanında bulunan boşandığı eşi F., jandarma ekipleri tarafından yakalanmasının ardından bugün Muğla adliyesine sevk edildi.

Pınar Gültekin cinayetinin karar duruşması başladı

Muğla'da bir buçuk yıl önce erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı tarafından yakılarak öldürülen Pınar Gültekin cinayeti duruşması Muğla 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesinde görülecek. Bir önceki duruşmada, duruşma savcısı tarafından verilen mütalaada katil zanlısı Cemal Metin Avcı'ya 'Canavarca hisle adam öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edilmişti.