Zehir Haberleri

Zehir Haberleri

Muğla’da 15 günde 124 zehir taciri yakalandı

Muğla’da 15 günde narkotik suçlarla mücadele çalışmaları çerçevesinde uyuşturucu tacirlerine yönelik yürütülen operasyonda 124 kişi gözaltına alınırken 7 kişi tutuklandı.

Denizlerde gizli tehlike, denizanası

Küresel iklim değişikliğinin bir sonucu olarak Süveyş kanalından ve gemilerin balans suları gelen ve Akdeniz bölgesinde son yıllarda sıkça görülen değişik türlerdeki denizanaları ile ilgili Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nurçin Killi vatandaşları denizanası temasları ile ilgili olarak uyarıda bulundu.

Vali Akbıyık “Zehir tacirlerinin peşindeyiz"

Muğla Valisi İdris Akbıyık Muğla’nın huzuru güvenlik bilgilendirme toplantısında basın mensupları ile bir araya gelerek son iki aylık dönemde yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bodrum'da 12 Hayvanı Zehirlediği İddia Edilen Şahıs Yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 12 kedi ve köpeği zehirleyen şüpheli, jandarmanın 45 ayrı güvenlik kamerasına ait 72 saatlik görüntüleri izlemesi ile yakalandı. Zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bodrum'da Kedi Ve Köpekler Zehirlendi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sokakta bakılan kedi ve köpekler, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bırakılan zehirli yiyecekler ile zehirlendi. Olayda 1'i sahipli 4 köpek ile 3 kedi öldü.

Muğla’da Dev Uyuşturucu Operasyonu

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen 10 farklı operasyonda zehir tacirlerinin planları suya düştü.

Zehirlenme Sonucu Ölümde Sahte Rakı Şüphesi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 31 Ocak’ta zehirlenme sonrası ölen bir kişinin ölümünün şüpheli bulunması üzerine yapılan soruşturmada, sahte rakıdan öldüğü değerlendiriliyor. Olayla ilgili bir kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

Milas’ta 1 Köpek Ve 2 Kedinin Zehirlendiği İddiası

Muğla’nın Milas ilçesinde, Ekinanbarı Mahallesi’nde sahipli 1 köpek ve 2 kedinin kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zehirlenerek telef edildiği iddia edildi.

Muğla’da üniversite öğrencilerini zehirliyorlardı, yakalandılar

Muğla’da üniversite öğrencilerine uyuşturucu madde sattıkları tespit edilen 7 şüpheli yapılan operasyonlar ile yakalandı. Şüphelilerin İzmir ve Mersin illerinden getirdikleri uyuşturucuları Muğla’da piyasaya sürdükleri tespit edildi.

Operasyonlar sonucu iki zehir taciri tutuklandı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü narkotik ekiplerinin iki günde il genelinde yaptıkları 8 ayrı operasyon operasyonda gözaltına alınan 8 şüpheliden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

8 ayrı narkotik operasyonunda 8 şüpheli yakalandı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu ile mücadelesi aralıksız devam ediyor. Narkotik ekipleri il genelinde iki günde 8 ayrı operasyonda 8 şüpheliyi yakaladı.

Muğla'da mantar bereketi yaşanırken, uzmanlar zehirlenmelere karşı uyardı

Yağışların artmasıyla doğada fazlaca görülen mantar türlerinin zehirlenme ihtimalini artırdığını ifade eden Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Allı, rastgele toplanıp tüketilen mantarların insan sağlığı açısından önemli olduğu açıkladı.

Milas’ta Çöpte Kedi Ölüleri Bulundu

Muğla'nın Milas ilçesinde bir alışveriş merkezi yakınındaki çöp konteynerinde iddiaya göre zehirlenerek telef olmuş altı tane kedi bulundu.

Bu bacalar Muğla'da iki asırdır karbonmonoksit zehirlenmesini önlüyor

Muğla'da iki asırdır uygulanan ve yapı sektöründe 'Muğla Bacası' olarak adlandırılan, 28 adet alaturka kiremitten yapılan bacalar poyraza meydan okuyor.

Apartman yangınında bir kişi dumandan etkilendi

Apartmanın mutfak bölümünde başlayan yangın diğer katlara ulaşmadan Milas İtfaiye Ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın esnasında dumandan zehirlenen bir kişi ise hastaneye kaldırıldı.

Zehir tacirlerine operasyon

Muğla İl Jandarma komutanlığına bağlı KOM şube müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ticareti ile mücadeleye hız kesmeden devam ediyor

Zehir Tacirlerine Göz Açtırılmıyor

Muğla İl Jandarma Komutanlığı, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığınca 15 Eylül 2023 -30 Eylül 2023 tarihleri arasında il genelinde yapılan Narkotik Suçlarla Mücadele çalışmaları kapsamında zehir tacirlerine göz açtırılmadı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Zehir Tacirlerine Göz Açtırmıyor

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından narkotik suçlarla mücadele çalışmaları kapsamında uyuşturucu tacirlerine yönelik çalışmada 1 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. İfadesinin ardından şüpheli tutuklandı.

Denizin 40 Metre Derinliğinde Türk Bayrağı Açtı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaşayan Aziz ve Buse Zehir, çifti Antalya’nın Alanya ilçesinde deniz altında Türk bayrağı açtılar.

Sokak Hayvanları İçin Yürüdüler

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde geçtiğimiz ay sokakta yaşayan hayvanların iddiaya göre zehirlenerek öldürülmelerinin ardından Köyceğizli hayvanseverler ‘Köyceğiz Canları Platformu’ kurarak seslerini her kesime duyurmaya çalışıyor.

17 Migros çalışanı yemekten zehirlendi

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı üç mahalledeki Migros marketlerin 17 çalışanı, gıda zehirlenmesi şikayetiyle hastaneye başvurdu.

Gıda zehirlenmesi sonrası işletmede denetim

Muğla’nın Bodrum ilçesinde faaliyet gösteren bir işletmede gece saatlerinde yaşanan gıda zehirlenmesi sonrası 17 vatandaşın etkilenmesi sonrası İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından işletmede ve merkezi Milas’ta gece denetimi gerçekleştirildi.

Genel Başkan Akşener’den Zehir Zemberek Açıklamalar

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin 3. olağan genel kurulunda yaptığı konuşmada zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Abla ve kardeşi Bodrum’u yasa boğdu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde zehirlenme sonucu yaşamını yitiren 6 aylık Uraz Sandık ve ablası 6 yaşındaki Karya Sandık son yolculuğuna uğurlandı.

6 aylık bebeğin ardından 6 yaşındaki ablası da hayata gözlerini yumdu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde zehirlenerek hayatını kaybeden 6 aylık bebeğin ardından 6 yaşındaki ablası da hayata gözlerini yumdu.

6 aylık Uraz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde zehirlendikleri sanılan Sandık ailesinden Uraz Bebek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, 6 yaşındaki ablası yaşam mücadelesi veriyor.

KÖPEKLERİN ZEHİRLENMESİ İLE İLGİLİ DAVADA MAHKEMEDEN DURDURMA KARARI

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 3 köpeğin zehirlenmesi ile ilgili yürütülen soruşturmada hakkında dava açılan şahıs, hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyeti, İlçe Tarım Müdürlüğü’nün şikayetçi olması konusundaki eksiliğin tamamlanması için davayı durdurma kararı verdi.

NARKOTİK EKİPLERİ BİR ZEHİR TACİRİNİ DAHA YAKALADI

Muğla'nın Marmaris ilçesine il dışından uyuşturucu madde geleceği ihbarını alan Marmaris narkotik ekipleri valizinde bir kilo 700 gram uyuşturucu taşıyan taciri yakalayıp adalete teslim etti.

BALIK YEMİ FABRİKASINDAKİ YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Muğla'nın Milas ilçesinde balık yemi üreten Gümüşdoğa Balık Yemi Fabrikası'nda çıkan yangın, yaklaşık 2.5 saat süren çalışmalar sonucu kontrol altına alındı. Yangında 1 kişinin dumandan zehirlenirken, fabrikada hasarın büyük olduğu öğrenildi.

JANDARMA ZEHİR TACİRLERİNİ SEYDİKEMER’DE YAKALADI

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde elinde bulundurduğu uyuşturucu maddeyi satmak için müşteri arayışı içinde olan D.K ve S.S isimli şahıslar, İstihbarat Şube Müdürlüğü, Seydikemer İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyon ile gözaltına alındı.