​​​​​​​FAİK ÖZTÜRK, 'BİR HAYIR İŞİ İÇİN ÇIKTIK GELDİK'

Marmaris'te yaşayan Ümran-Abdullah Dağ çiftinin 1 yaşındaki SMA hastası Zehra Dağ için Fethiye'de gerçekleştirilen konserde sahne alan ünlü sanatçı Faik Öztürk FRTTV mikrofonlarına konuştu. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

SMA hastası Zehra Dağ için geldiklerine değinen ünlü sanatçı Faik Öztürk, “Bugün bir hayır işi için çıktık geldik. Çok yoğun bir programım vardı. Ama böyle hayır işlerinde her zaman en ufak bedel istemeden, yol parama kadar kendim vererek geldim.  Ama ilgi; fethiye’de bu kızcağıza karşı, Zehra Dağ’a karşı yetersiz. Biz onun sağlığı için koşup geldik buraya. Ondan dolayı Fethiyeliye biraz kırgınım” şeklinde konuştu. 

ÖZTÜRK, “DİĞER SANATÇILARIN DA AYNI DUYARLILIKTA OLMASINI İSTERİM”
Bu tarz yardım etkinliklerinde diğer sanatçılarında aynı duyarlılıkta olmasına dikkat çeken ünlü sanatçı Faik Öztürk, “Ben şehit ailelerinin geceleri olsun, hiç beş kuruş para almam. Masrafları cebimden veririm. Bu hayır için yapılıyor zaten. Bu duyarlılık bambaşka. Diğer sanatçıların da aynı duyarlılıkta olmasını isterim. Ama öyle sanatçı var mı yo9k mu onu da bilmiyorum. Yeter ki insanlar sağlıklı olsun, yeter ki çocuklara güzel bir dünya olsun. Bir nebze katkım varsa benden mutlu adam yok. Seve seve yaparım” dedi. 

FAİK ÖZTÜRK, “ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKIYOR”
SMA hastalığı için bir an önce çözüm bulunması gerektiğini belirten Öztürk, “Ben sağlık bakanımızla görüşüyordum. SMA hastası çocuklar için birinci parti ilaçları devlet ücretsiz üretiyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti çok büyük bir devlettir. Allah devletimize zeval vermesin.  Şimdi ikinci parti için de bir şey yapılıyormuş, o da yapılırsa. Yalnız kök hücre yapılıyor. Bu kök hücrenin alınıp, çocuğa entegre edilip de çocuğun sağlığına kavuşması noktasında bir olay daha Türkiye’de yok. Dünyada da belirli ülkelerde var. Ama çok pahalı. Valiliklerimiz olsun, kaymakamlıklarımız olsun destek veriyorlar. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Evde yaşayan anne, baba görüyor çocuğunun durumunu. Biz de yaşıyoruz aynı durumu. Bizim de evimizde var. Ne konuşabiliyor ne duyabiliyor ne yürüyebiliyor ama nefes alıp vermesi bize yetiyor. Onun anladığını düşünüyoruz. Dizi izlerken ona anlatıyoruz, program oluyor onu anlatıyoruz, söylüyoruz. O yüzden Allah herkese şifa versin. Sevgili kardeşim Zehra Dağ da sağlığına kavuşur. İnşallah Allah, onun koskocaman bir genç kız olduğunu görmeyi bana nasip etsin. Çok mutlu olurum. Annesine de babasına da sabır ve güç diliyorum” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN