FETHİYE BAYRAMI KUTLADI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi kutlamaları Çelenk Sunma Töreni ile başladı. Çelenk Sunma Töreni'nin ardından Özgecan Anıtı'ndan başlayan kortej yürüyüşü Beşkaza Meydanı'nda sona erdi. Beşkaza Meydanı'nda devam eden etkinliklerde çocuklar gönüllerince eğlendiler.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çelenk Sunma Töreni ile başladı. Törene Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Garnizon Komutanı Personel Asteğmen Cemal Yalçın, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Murat Çalışkan, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, vatandaşlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Törende Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya Atatürk Anıtı’na Milli Eğitim Müdürlüğü çelengini sundu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden törende öğrenciler şiirlerini okudu.

FETHİYE BAYRAMI KUTLADI

FETHİYE BAYRAMI KUTLADIFETHİYE BAYRAMI KUTLADI

ÖZGECAN ANITI’NDAN BEŞKAZA MEYDANI’NA KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi kutlamaları Çelenk Sunma Töreni sonrasında Özgecan Anıtı’ndan Beşkaza Meydanı’na kadar kortej yürüyüşü ile devam etti. Fethiye Belediye Bandosu eşliğinde gerçekleşen yürüyüşe Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Litvanya, Moldova, Ukrayna’dan Çocuk şenliği için gelen çocuklar, Cizre ve Diyadin’den gelen çocuklar, Fethiye’de bulunan okullar, öğrenciler, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Renkli anlara sahne olan yürüyüş Beşkaza Meydanı’nda sona erdi.

FETHİYE BAYRAMI KUTLADIFETHİYE BAYRAMI KUTLADIFETHİYE BAYRAMI KUTLADIFETHİYE BAYRAMI KUTLADIFETHİYE BAYRAMI KUTLADIFETHİYE BAYRAMI KUTLADI
GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Kortej yürüyüşünün ardından Beşkaza Meydanı’nda çocuk şenliği başladı. Şenlik öncesi Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı tarafından düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Çocuk şenliği için Fethiye’ye yurtdışından gelen çocukların kendi ülkelerinin halk oyunları büyük beğeni aldı. Hazırladıkları gösterileri sahneleyen çocuklar keyifli dakikalar geçirdi.

FETHİYE BAYRAMI KUTLADIFETHİYE BAYRAMI KUTLADIFETHİYE BAYRAMI KUTLADIFETHİYE BAYRAMI KUTLADIFETHİYE BAYRAMI KUTLADIFETHİYE BAYRAMI KUTLADIFETHİYE BAYRAMI KUTLADIFETHİYE BAYRAMI KUTLADIFETHİYE BAYRAMI KUTLADIFETHİYE BAYRAMI KUTLADIFETHİYE BAYRAMI KUTLADIFETHİYE BAYRAMI KUTLADIFETHİYE BAYRAMI KUTLADI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN