FETHİYE BELEDİYE BAŞKANI ALİM KARACA'DAN YENİ YIL MESAJI

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca yeni yıl münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Başkan Karaca yayımladığı mesajda “Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacak olmamızdan dolayı ayrı bir öneme sahip olan 2023 yılının güzel ülkemize hak, hukuk ve adaletin egemen olduğu, gerçek demokrasinin yaşandığı, ekonomik sıkıntıların geride bırakıldığı, evlerimizden bolluk ve bereketin eksik olmadığı, barış ve sevginin hüküm sürdüğü bir ortam getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca yeni yıl mesajında şunları kaydetti:
Yeni ümitlerle ve yeni beklentilerle, yepyeni bir yıla giriyoruz. Her yeni yıl, canlanan umutların, özlemlerin, beklentilerin, mutlu yarınların habercisidir. Bizim de ilk dileğimiz; ülkemizde ve tüm dünyada barışın, huzurun, sevginin, hoşgörünün egemen olması, halkımızın mutluluk içinde yaşamasıdır. 
Ulus olarak cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız 2023 yılına girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşarken, acı ve tatlı anılarıyla hızla geçen 2022 yılı bizlere aynı zamanda bir muhasebe yapma fırsatı da veriyor.  
Fethiye Belediyesi olarak 2022 yılında yaptığımız yoğun çalışmalarla verimli bir yılı geride bıraktığımızı düşünüyoruz. Halkımızın daha iyi yaşam şartlarına ulaşması için en kaliteli hizmeti, en hızlı şekilde üretmeye gayret ettik ve özellikle altyapı sorunlarımızın çözülmesi amacıyla büyük projelere ağırlık verdik. Yurttaşlarımızın bize teslim ettiği emaneti her şeyden üstün bilerek, çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. 
Cumhuriyet tarihimizin en ağır ekonomik krizlerinden birini yaşadığımız bu zorlu süreçte verdiğimiz çeşitli sosyal desteklerle yurttaşlarımızın, esnafımızın, üreticilerimizin ve tüm Fethiyelilerin yanında olduk. Bu çalışmalarımız sırasında hiç kimseyi ayırt etmeden, gönülden gönüle bağ kurarak, şeffaf bir biçimde hemşehrilerimize hizmet ettik. Yeni yılda da aynı bilinçle hareket ederek, yepyeni projelerimizle hemşehrilerimize layık olmaya çalışacağız. 
Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız 2023 yılında hizmetlerimize ve yatırımlarımıza devam ederken, Türk turizminin yıldızı Fethiye’yi yeni pazarlarda en iyi şekilde tanıtmak ve turizmimizi daha da ileriye taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Gözlerde umut, yüzlerde mutluluk olmak için tüm imkânlarımız ile halkımızın yanında olacağız.      
Bu duygu ve düşüncelerle; ülkemize hak, hukuk ve adaletin egemen olduğu, gerçek demokrasinin yaşandığı, ekonomik sıkıntıların geride bırakıldığı, evlerimizden, dükkanlarımızdan, tarlalarımızdan bolluk ve bereketin eksik olmadığı, barış ve sevginin hüküm sürdüğü bir yeni yıl diliyorum. 2023 yılı tüm insanlığa, ülkemize, ulusumuza ve Fethiye’mize sağlık, barış, kardeşlik, huzur, bereket, mutluluk ve aydınlık günler getirsin. Tüm halkımıza en içten sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.” 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN