FETHİYE'DE MEMLEKET, VATAN VE ZAFER PARTİLERİNİN İMZA KAMPANYASI DEVAM EDİYOR 

Seçmenler tarafından cumhurbaşkanı adayı gösterilmek istenen ve Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından başvuruları kabul edilen 11 isim için 100 bin imza toplama süreci devam ediyor. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

YSK tarafından, Hilmi Özden, Halil Murat Ünver, Yakup Türkal, Ahmet Özal, Sinan Oğan, Muharrem İnce, Doğu Perinçek, Fatih Erbakan, İrfan Uzun, Davut Turan ve Erkan Trükten'in cumhurbaşkanı adaylığı başvuruları kabul edildi. Seçmenler tarafından aday gösterilecek cumhurbaşkanı adayları için imza toplama süreci başladı. 11 adayın, 27 Mart'a kadar 100 bin imza toplaması gerekiyor.
Fethiye’de ise Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan için Fethiye Adliye Binası önünde imza toplama kampanyası sürüyor. İlçe teşkilatlarının kurduğu stantlara gelen vatandaşlar partililerin yönlendirmesiyle adliye binasında imza işlemini gerçekleştiriyor. 

“VATAN PARTİSİ OLARAK FETHİYE’DE 150-200 İMZAYI GEÇTİK”
Vatan Partisi MKK Üyesi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Selçuk Selvi, “Süreç ilk günden itibaren güzel ilerliyor ama genelde gördüğümüz Fethiye'nin siyasi ortamında ve vatandaş ortamında bir durağanlık görüyoruz. Şu an burada imza çalışmaları yürüten 3 parti var. Genel anlamda halkımızda bir yavaşlık var, belki de hafta içi olmasının bir etkisi var. Bugün belki yağışlı olmasının etkisi var ama genel olarak gözlemlediğimiz bir yavaşlık var. Parti üyelerimiz bizi seven dostlarımız sağ olsunlar geliyorlar bu şekilde devam ediyoruz. Şu an Fethiye olarak dünden bu yana bizim saydığımız 150 imzayı geçmiş durumda. Ama akşamüzeri ilçe seçim kurulundan da bir sayı alacağız. İlçe seçim kurulu da bu dönemde akşam 8’e kadar açık... Biz de dolayısıyla halkımıza yardımcı olmak için sabah 8’den akşam 8’e kadar burada memurlarımızla beraber memuriyet yapıyoruz. Bu süreç cumartesi pazar da dahil olmak üzere pazartesi gününe kadar devam edecek” dedi. 

“MEMLEKET PARTİSİ OLARAK İMZA KAMPANYAMIZ YOĞUN ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR”
Memleket Partisi Kurucular Kurulu Üyesi aynı zamanda Parti Meclisi Üyesi Dr. Osman Kurtuluş “Dün sabah saat 8’de başlayan 100 bin imza süreci cumhurbaşkanlığı adaylığı için mecliste grubu olmayan parti liderlerinin 100 bin imzayı doldurması gerekiyor. Bu süreç devam ediyor. Biz Memleket Partisi standı olarak genel başkanımızın adaylığı için Fethiye'deki imza veren göndere daha önce bunu beyan arkadaşlarımızı adliyedeki önüne götürüyoruz. Buraya başvuruyorlar. Kendileri direkt bize gelmeden de imza verebiliyor. Yoğun bir katılım var, görüyoruz. Ama bu süreç tabii 6 gün olunca biraz daha rahat gidiyor. Yığılma olmadı. Herkes aday olmasına imkân vermesi açısından çok önemli olduğuna inanıyoruz. İmzalarını verip de Sayın Genel Başkanımızı Muharrem İnce'nin aday olmasına destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz.  Pazartesi gününe kadar imza süreci devam edecek. 6 günlük YSK'nın belirlediği akşam saat 8’e kadar süreç devam edecek. Biz bu süreçte gelip gidiyoruz. Arkadaşlarımız burada sürekli mavi şapkalı arkadaşlarımız, bu süreci bilmeyen, yolu bilmeyen arkadaşlarımıza yardımcı oluyorlar. İçeriye geçip imza verilecek yere götürüyorlar. Orada kendileri beyanlarıyla bu imzayı veriyorlar. Gün içerisinde nöbet taşı olarak herkes burada yer alıyor” diye konuştu. 

“ZAFER PARTİSİ OLARAK SİNAN OĞAN İÇİN İMZA TOPLUYORUZ”
Zafer Partisi Muğla Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özdemir, “Zafer Partisi olarak Muğla'dan bizim milletvekili aday adayımız olur musun? Teklifinde bulundular. Ben de kabul ettim ve akabinde cumhurbaşkanımızı kendimiz seçelim dedik. Sinan Oğan Beyefendi'yi aday gösterdikten sonra burada bir imza kampanyası başlattık” ifadelerinde bulundu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN