FETHİYESPOR'A BAYRAM TOYSAL MI GELİYOR?

Fethiyespor'da teknik direktör Mesut Toros'un ayrılmasıyla birlikte yeni teknik direktör için çalışmalara hızlı başlayan yönetim kurulu. Son olarak Iğdırsporda görev yapan Bayram Toysal'ın Fethiyespor'un gündeminde olduğu ve görüşmelere başlandığı öğrenildi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Edinilen bilgiye göre, Fethiyespor Teknik Direktörlük için Bayram Toysal ile prensipte anlaştı. Direktör Bayram Toysal’ın bu hafta oynanacak olan Balıkesir maçında türbinde olacağı öğrenildi. Tüm sezonlarda Teknik Direktörlük kariyeri boyunca bir çok takımın başında 145 maça çıkan Bayram Toysal’ın 67 galibiyet, 38 beraberlik ve 40 mağlubiyetlik istatistikleri ile dikkat çekiyor. 

TEKNİK DİREKTÖR BAYRAM TOYSAL KİMDİR?
1 Ocak 1977 tarihinde Hatay’da doğan Bayram Toysal 45 yaşındadır. Son olarak 18 Ekim 2022 tarihinde Iğdır Futbol Kulübündeki görevinden ayrıldı. Teknik Direktörün genelde futbol saha dizilişi 4-2-3-1 olduğu öğrenildi. Hatayspor, Kahramanmaraş, Adana Demirspor gibi kulüplerde teknik direktörlük görevinde bulundu. 2022-2023 sezonunda toplam maç başı puanı 1.57’dir. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN