FETHİYESPORLU SEZER, RÖNESANS REZİDANS'TA ENKAZDA KALAN SPORTİF DİREKTÖR HAKKINDA KONUŞTU

Etimesgut Belediye'den Fethiyespor'a transfer olan Sezer Özmen, Türkiye'yi vuran deprem ve enkazda kalan Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut hakkında konuştu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerle sarsıldı. Toplam 10 ilde çok sayıda can kaybına neden olan feci afetin ardından bölgeye arama kurtarma ekipleri ve yardım malzemeleri sevk edildi. Afette enkaz altında kalan insanlar için arama kurtarma çalışmaları devam ederken, oluşturulan yardım kampanyaları ile depremzedelerin ihtiyaç duyduğu malzemelerin gönderilme işlemleri sürüyor.
Ocak ayında TFF 2. Lig'de Etimesgut Belediyespor'dan Fethiyespor'a transfer Sezer Özmen, konuk olduğu bir ptogramda, depremin yarattığı psikolojiyi anlattı. Depremde Rönesans Rezidans'ta enkaz altında kalan ve henüz kendisinden haber alınamayan Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut hakkında konuştu.
"İNŞALLAH BİR MUCİZE OLUR VE ALLAH TANER ABİ'Yİ BİZE BAĞIŞLAR"
Sezer Özmen, "Taner Savut'la birlikte 2015'te çalışma imkanı buldum. Taner Hoca ile iletişimimiz çok iyiydi, bize her zaman bir abi oldu. İnşallah bir mucize gerçekleşir ve Taner Abi'yi Allah bizlere bağışlar" dedi.
"DÜN RÖNESANS SİTESİ'NDEN SESLER DUYULMUŞ"
Sözlerine devam eden Özmen, "Dün, Rönesans Sitesi'nden sesler duyulmuş, inşallah bir an önce güzel haberler gelir. Allah'ın bir mucizesi; 188. saatte güzel haberler geliyor. Allah'tan umut kesilmez. Taner Abi çok mücadeleci bir insan inşallah bu savaşı kazanacaktır" şeklinde konuştu.
"HİÇBİRİMİZ PSİKOLOJİK OLARAK RAHAT DEĞİLİZ"
Deprem psikolojisini anlatan Sezer Özmen, "Deprem felaketinin yaşandığı gece Diyarbakır'dan gelmiştik. Ülkemizin gördüğü en zor afetlerden birisini yaşıyoruz. Hiçbirimiz psikolojik olarak rahat değiliz. Yemek yemekten, uyumaktan utanıyoruz" ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN