Fırtına sonrası belediye ekipleri sahada

Fethiye'de etkili olan şiddetli yağış ve fırtına sonrası belediye ekipleri, yolları onardı, kırılan ağaç dallarını temizledi, su birikintilerini tahliye etti ve vatandaşların güvenliği için sahada görev başındaydı.

Fırtına sonrası belediye ekipleri sahada

Fethiye’de dün etkisini artıran şiddetli yağış ve fırtına, ilçe genelinde günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Bazı yollarda çukurlar oluşurken, fırtına nedeniyle kırılan ağaç dalları cadde ve sokaklara saçıldı, bazı bölgelerde su birikintileri oluştu. Fethiye Belediyesi ekipleri, gece saatlerinden itibaren teyakkuz halinde çalışmalara başladı. Ekipler; yollardaki çukurları doldurdu, kırılan ağaç dallarını topladı ve yolları temizledi, su baskınlarına karşı birikintileri tahliye etti, ulaşımı aksatan diğer engelleri kaldırarak cadde ve sokakları güvenli hale getirdi.

Fırtına sonrası belediye ekipleri sahada

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, yaptığı açıklamada, “Şiddetli yağış ve fırtınanın ardından ekiplerimiz geceden bu yana teyakkuz halinde çalışmalarını sürdürüyor. Oluşan olumsuzlukların giderilmesi ve hayatın en kısa sürede normale dönmesi için tüm birimlerimiz sahada, var gücüyle görev başında. Özveriyle çalışan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Fırtına sonrası belediye ekipleri sahada

Bakmadan Geçme

WhatsApp İhbar Hattı
0 530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Dost Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!