FLAŞ GELİŞME! FETHİYE GELECEK TEŞKİLATI, AK PARTİ'YE GEÇİYOR

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız, yaptığı basın açıklamasında partiden istifa ettiğini duyurarak, Fethiye Gelecek Partisi Teşkilatı'nın AK Parti'ye geçeceğini söyledi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız tarafından basın açıklaması yapıldı. İlçe binasında gerçekleştirilen basın açıklamasında, son dönemlerde Muğla genelinde Gelecek Partisi teşkilatlarının bir dağılma yaşadığını kaydeden Sadet Kansız, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte siyasi hayatlarına AK Parti’de devam etme kararı aldıklarını açıkladı.

“TOPLU GEÇİŞ YAPACAĞIMIZI DUYURUYORUM”

Basın açıklamasında bulunan Sadet Kansız, “Yaklaşık 2 yılı geçkindir Gelecek Partisi Fethiye Kurucu İlçe Başkanlığını yapmaktayım. 2 yıl içinde çok yalnız kaldık. Ankara yönetimi teşkilatından. Muğla’da İl Başkanlığı görevini yapmamasından dolayı, Fethiye’de iki üç yılı aşkındır görev yapmaktayım. 2, 3 aydır biliyorsunuzdur, Muğla ve Fethiye’nin gündemini. Gelecek Partisinin ilçe başkanı atadığını Selahattin Kayaman basına açıklama yaptı. Bizde görevimizin başında olduğunu söyledik. Buna rağmen, bizim kendi yönetimimizdeki arkadaşları da tek tek arayarak, dilekçe göndererek parti üyelerine görevden alındınız dendi. Biz arkadaşlarımızla beraber bu yola çıktık.  Gelmeyecek bir partinin ilçe başkanlığını yapmışım, iki yılı aşkın. Ben Fethiye halkından özür diliyorum bu konuda. Burada, Sayın Ahmet Davutoğlu’nunda teşkilattan hiç haberi olmadığını, buradan defalarca Ankara’ya gittiğimiz, mektup gönderdik ve genel başkan yardımcılarınında bu konuyla ilgili tamamının haberi var. Muğla İl Yönetimi zaten yok. 13 ilçeden zaten bir ilçesi kaldı, o da Milas İlçe Başkanlığı. Başka yerde teşkilatı olmayan tek partidir. Sayın Ahmet Davutoğlu, görüştüğümde, kendisi bizi istifaya zorladı. Bizim bu göreve seçilerek geldiğimizi ve bizim inanan insanlarla yola çıktığımızı ve kendisinin mağduriyetine inanmış olarak, İlçe Başkanı görevine talip olduğumuzu anlattığımızda yola çıktıkları yolda satan tek genel başkan Ahmet Davutoğlu’dur. Güvenilmez, sözlerine inanılmaz tek lider olduğunu anladık, o yüzden bizde yolumuzu bu 6’lı masanın da 7. Ayağı HDP olduğu için Adalet ve Kalkınma Partisinde siyaset yapmanın teşkilatımızla birlikte en uygun olduğunu, Fethiye teşkilatıyla birlikte toplu geçiş yapacağımızı duyuruyorum” dedi.

“SELAHATTİN KAYAMAN BANA TEHDİTLERDE BULUNDU”

Konuşmasına devam eden Kansız, “Selahattin Kayaman bana tehditlerde bulundu. Ben onu mahkemeye verdim. Kendisi il, ilçe başkanlığı, muhtarlık yapamayacak karakterde bir arkadaş. Beşkazalı olduğunu iddia etmiş, Beşkazalı değil, Beşkaza’nın ağzına bile, kelimesine bile yakışmayacak şahıstır. Bu şahıs, kendisi mimardır önce kendi meslektaşının hakkını yiyen, hukukunu yiyendir. Benim karşıma çıksın, parasını bile ödemeyen il başkanıdır. Beni arayan arkadaşlar söyledi, bu şahıs böyledir, diye. Muğla Teşkilatında selam veren yok, partisinde, teşkilatında, dört kişi, üç kişi kalmış bugün toplantısı varmış. Bana mesaj geldi, toplantısında 4 kişi varmış. 13 ilçeden bir tane ilçe başkanlığı kaldı. Nereye çalıştığı belli değil. Gelecek Partisi’nin durumu bu. İçler acısı. Gelecek Partisi diye bir parti güven vermediği için Türkiye’nin birçok ilinden aynı sıkıntılar var. Gönlüm el vermiyor. Yönetime sahip çıkmıyor. Yengem vefat etti, genel merkezden bu kadar adam gelmişiz,  baş sağlığı dilemeyen bir teşkilat var. Daha bu millete, bu vatandaşa, bu partiden ne beklenir” şeklinde konuştu.

“6’LI MASA ZATEN ADAYINI AÇIKLAYAMADI”
Kansız, “6’lı masa zaten adayını açıklayamadı. Adayını bulamadı. Seçim gelmiş, şurada 3 ay kalmış. 3 ay zarfında seçime gidilecek. Bu zarf içinde vatandaşlara vaatleri yok. İşleri güçleri Cumhurbaşkanı. Memleketin halinden haberleri olmadan, eleştirmekten başka bir şeyleri yok. Biz yönetim ve üyelerimizle birlikte 100 kişi civarında Ak partiye geçiyoruz. Benimle birlikte olan, sevdiğim bir 100 kişiyle de birlikte aşağı yukarı 200 kişiyle Fethiye’de Ak Parti’ye geçiyoruz. Son zamanlarda 6lı masanın güven vermemesi, dünya kontenjanında lider olarak Türkiye’yi temsil ettiğini, vatanımıza, milletimize sahip çıkan tek lider olduğu için. Bir tanesi gidip Amerika’dan izacet alıyor, diğer ülkeye yapılan yatırımları baltalacağını, öbürü farklı açıklamalar. 7. ayak zaten belli. Biz milliyetçi bir ailenin çocuğu olarak, ülkenin çıkarlarını hangi parti gözetirse biz o partinin çatısı altında çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN