FTSO 11 NOLU MESLEK KOMİTESİ ÖLÜDENİZ'İN SORUNLARINI KONUŞTU

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın (FTSO) 11 Nolu Kuyum Tekstil, Ayakkabı Toptan ve Perakende Meslek Komitesi üyeleri, Ölüdeniz Mahallesi'ndeki sorum ve çözüm önerilerini konuşmak üzere bir araya geldi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -


FTSO Meğri Salonu’nda 17 Kasım 2022 tarihinde düzenlenen toplantı Meslek Komitesi Başkanı Mustafa Özkaya başkanlığında, 15 kişinin katılımıyla yapıldı. FTSO Genel Sekreteri Av. Ezgi Kullukçu’nun da katıldığı toplantıda Ölüdeniz Mahallesi ile Ovacık ve Hisarönü mevkilerinde FTSO üyelerinin yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri kayıt altına alındı. Komite üyelerinden 2023 turizm sezonu beklentilerinin de alındığı toplantıda, turizm sezonunun 12 aya yayılması için yapılabilecekler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Komite üyeleri bölgede en büyük sorunun trafik ve otopark olduğunu kaydetti. Altyapı ve kanalizasyon sorununun da çözülmesi gerektiğini belirten katılımcılar, yağmurlu havalarda sorunlar yaşandığını ifade etti. Ölüdeniz sahillerinde ve çarşısında insanların oturup dinlenebilmesi için bank ihtiyacı olduğu kaydedildi. Belceğiz Plajı’ndaki paraşüt iniş noktalarında kazaların yaşanmaması için ciddi düzenlemelere ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan komite üyeleri, yoğun sezonda çöp toplanma işlemlerinin yeniden düzenlenmesi ve hızlandırılması gerektiğine de dikkat çekti. Katılımcılar elektrik faturası ödemelerinde yaşanan gecikmelerin uyarı yapılmaksızın kesintiye neden olmasından duyduklarını rahatsızlığı da değindi.
Taleplerin tümü ilgili kurumlarla görüşülmek üzere kayıt altına alınırken toplantıyı ziyaret ederek komite üyelerine teşekkür eden FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı şunları söyledi;
“Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Odamız üyelerinden beklentimiz sorun ve çözüm önerilerini sürekli bizimle paylaşması. Tüm talepler kayıt altına alınıyor ve kurumlara iletiliyor. Üyelerimizin sorunlarına çözüm bulunması adına tüm kurum yöneticilerine, gerek bir araya geldiğimiz ziyaret ve görüşmelerde gerekse telefonla iletişim kurarak sözlü olarak da bizzat talepte bulunuyorum. Amacımız sorunlarımızı çözmek, pozitif taleplerin de uygulanmasını sağlayarak bizim yaşamaktan mutlu olduğumuz, tatilcilerimizin ise tekrar tekrar ziyaret etmek isteyeceği bir turizm kenti yaratmak. Bunu da ancak hep birlikte başarabiliriz” dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN