FTSO'DA VİZE HİZMETİ 15 MART'TA BAŞLIYOR

Fethiye Ticaret ve Sanayi ve Ticaret Odası'nda, vize hizmeti 15 Mart 2023 Çarşamba gününden itibaren başlıyor. Kosmos Vize Hizmetleri tarafından verilecek hizmet kapsamında Yunanistan'a shengen vizesi başvuruları, FTSO hizmet binasında açılan vize ofisinde hafta içi her gün 09.00–16.00 saatleri arasında yapılabilecek. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın Yunanistan İzmir Başkonsolosluğu nezdinde yürüttüğü ısrarlı girişimler sonucu hizmete girecek vize ofisi için geri sayım başladı. Kosmos Vize Hizmetleri şirketi tarafından verilecek vize hizmeti, 15 Mart Çarşamba günü start alıyor. Hafta içi her gün 09.00–17.00 saatlerinde hizmet verecek vize ofisinde, 09.00–16.00 saatleri arasında başvuru işlemleri, 09.00–17.00 saatleri arasında se pasaport teslim alma işlemleri yapılabilecek. Randevu usulü ile çalışacak vize ofisiyle ilgili Kosmos şirketinden yapılan açıklamada seyahat tarihlerinin, proses süresi göz önünde bulundurularak organize edilmesi ve buna göre randevu alınması gerektiğine dikkat çekildi. 
FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, vize ofisiyle ilgili Fethiye ve Seydikemer bölgesine verdikleri sözü tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, “Oda olarak yürüttüğümüz ısrarlı diyaloglar sonucu 15 Mart Çarşamba gününden itibaren üyelerimiz ve bölge sakinleri vize için kilometrelerce mesafe gitmesine gerek kalmayacak. Bölgemiz turizmine ve ekonomisine olumlu katkı yapacağına inandığımız vize ofisimiz hayırlı uğurlu olsun.” dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN