GENÇ SİYASETÇİ DOĞU'DAN BİR DİZİ ZİYARET

Genç siyasetçi Turhan Doğu ile arkadaşları Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ve Kesikkapı Mahallesi Muhtarı Süzen Taşar'ı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Genç siyasetçi Turhan Doğu ile arkadaşları bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Program kapsamında Doğu ve arkadaşları Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ve Kesikkapı Mahallesi Muhtarı Süzen Taşar’ı ziyaret etti.
DOĞU, “HALK İÇİN CESUR OLMAK ZORUNDAYIZ”
Ziyaretler sonrasında konuşan Turhan Doğu, “Bugün ekip arkadaşlarımızın bir kısmı ile Fethiye’mizin tek kadın muhtarı Sayın Muhtar Süzen Taşar’ı ziyaret ettik. Kendisi ile 25 Kasım kadına şiddet yürüyüşüne katılma konusunda sözleştik. Ardından uzun yıllar sonra devletin sıcak ve genç yüzü olan, geldiği ilk günden beri halktan kopmadan, siyasi görüş ayırmadan “önce insan” diyen Sayın Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’yı ziyaret ettik. Kendisi ile dönüştürülebilir enerji, sosyal yardımlar, doğa talanları, ülkenin doğusu ve batısı entegrasyonu, körfez sorunu, eski Fethiye’nin mimarlar odası desteği ile canlandırılması hakkında konuştuk. Bu buluşmamıza vesile olan sayın muhtarımıza ve devletin halkla kucaklaşan yüzünü gösteren sayın kaymakamımıza sonsuz teşekkür ederiz. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Cesaret gösteren ve tehlikeye atılan kazanır. Korkak kalp, daima mağluptur.” Halk için cesur olmak zorundayız. Programımızı takip eden tüm basın mensuplarına ve katılım sağlayan arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler” şeklinde konuştu.
MUHTAR TAŞAR, “NAZİK ZİYARET İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”
Kesikkapı Mahallesi Muhtarı Süzen Taşar ise, “Öncelikle kadın muhtar olarak nazik ziyaretinize çok teşekkür ederim. Sizlerle sayın kaymakamımıza ziyaret edip tanışmamız vesile olduğum için çok mutlu oldum. Fethiye’mizin sizin gibi Fethiye ye sahip çıkan ve Fethiye ve ülke için bizde varız demeniz, çok güzel düşünceleriniz için tekrar teşekkür ederiz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN