Gençlik Haftası ve 15 Mayıs Aile Günü Kutlandı

'Gençlik Haftası ve 15 Mayıs Aile Günü' münasebetiyle Fethiye İlçe Müftülüğü Şehit Sümer Deniz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde program düzenledi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Müftülüğü Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü ve Aile ve Dini Rehberlik Büroları (ADRB) Koordinatörlüğü’nün düzenlediği programda davetlilerin ilgisi yoğun oldu.

Düzenlenen programa Fethiye İlçe Müftüsü Kamil Oktay, Seydikemer İlçe Müftüsü Orhan Turan, Eğitimci Yazar Sıtkı Aslanhan ve vatandaşlar katıldı. 

Eğitimci Yazar Sıtkı Aslanhan katılımcılara,  aile içi iletişimin önemi, gençleri bekleyen tehlikeleri ve alınması gereken tedbirleri konu aldığı bir sunum yaptı.

 Program ilçe vaizi Muhammer Gökmen’in Kur’ an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Fethiye İlçe Müftüsü Kamil Oktay’ın selamlama konuşmasından sonra, konferans sunumuna geçildi. Eğitimci Yazar Sıtkı Aslanhan sunumda; aile içi iletişimin önemi, gençleri bekleyen tehlikeleri ve alınması gereken tedbirleri katılımcılarla paylaştı.

Seydikemer İlçe Müftüsü Orhan Turan da katıldığı ve misafir konuşmacıya çiçek takdim ettiği program, Fethiye Müftüsü Oktay’ın, programın düzenlenmesinde katkıda bulunan Yusuf Bozkurt plaket takdimi ile sona erdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN