GÖKMEN SEÇİM ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek, 2023 Genel Seçimleri'nde AK Parti Muğla Milletvekili aday adaylığını açıklayan Osman Gökmen, seçim çalışmaları için ziyaretlere başladı. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Bodrum’da bir dizi ziyaret gerçekleştirerek, kamu kuruluşları, parti ve STK temsilcileriyle bir araya gelen Gökmen, Fethiye’de de SED Medya’yı ziyaret ederek, genel seçimler hakkında SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ile istişarede bulundu. Gündeme ilişkin değerlendirmede bulunan Gökmen ve Köktener, yapılacak olan seçim hakkında açıklamada bulundu.
Gökmen, “SED Medya önemli bir kuruluş” 
Muğla AK Parti Milletvekili Aday Adayı Osman Gökmen, söz konusu ziyarette, “Çıkmış olduğumuz bu maratonda bölgenin, özellikle de Fethiye, Seydikemer, Ortaca ve Dalaman taraflarında Seda Bey’in ve SED Medya’nın ne kadar önemli bir medya kuruluşu olduğunu bilerek kendilerini ziyaret ettik. Bizi çok güzel karşıladılar. Her şey için teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde de bizim gözümüz ve kulağımız olacaklarını tahmin ediyorum” dedi.
Köktener, “Ziyaretlerde en çok gördüğümüz isim”
SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, Muğla’yı temsil edecek milletvekilinin, aktif siyaset yürütmesinin önemine işaret ederek,  “Nazik ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Siyasi ortam git gide hızlanmaya başladı. Bu aşamada da gördüğümüz kadarıyla Osman Başkan, Bodrum İlçe Başkanlığı görevini lakıyla yerine getirmişti. Sonrasında ise milletvekilliği aday adaylığı için istifasını vermişti. Muğla genelinde aday adayı olarak sokaklarda ve ziyaretlerde en çok gördüğümüz isim. 2023 seçimlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.
“Muğla için böyle heyecanlı adaylar gerekiyor”
Bize heyecanlı adaylar gerekiyor diyen Köktener, “Bize böyle heyecanlı adaylar gerekiyor. Çünkü ilimizi Ankara’da en güzel şekilde temsil edebilsinler. İlimize faydalı çalışmalar yapabilsinler. Sadece koltukta oturup olduğu yerde sıralamayı beklemekle zamanını geçiren adayları kınıyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN