Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Denizi doldururken yakalandılar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir inşaat firması denize hafriyat döküp doldururken yakalandı. Çevre katliamı yapan firmaya Bodrum Belediyesi ekipleri müdahale ederken, firmanın denize ve kıyıya döktüğü hafriyatları temizleyene kadar inşaat durduruldu.

Hasta adamı gidip gelip dövdü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan 58 yaşındaki Levent Yapar, aracı ile eşini almaya giderken 24 yaşındaki bir genç tarafından darp edildi. Bir süre önce felç geçirdiği öğrenilen Yapar'ı darp ettikten sonra bölgeden ayrılan genç, birkaç dakika sonra olay yerine gelerek Levent Yapar'ı yine darp etti.

Takla atan araçtaki 4 kişi yaralandı

Muğla'nın Menteşe İlçesi çevre yolunda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Marmaris’te yaşayan Ukraynalılar Putin’e ’dur’ dediler

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yerleşik yaşayan Ukraynalılar ellerinde dev Ukrayna bayrağı ile Rusya Devlet Başkanı Putine 'Dur ve savaşı durdur' yazılı İngilizce ve kendi dillerinde pankartlar ile seslendiler.

Köpeklerin saldırısına uğramıştı, gözyaşları içinde toprağa verildi

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde eğitim-öğretim gören Milaslı Rabia Kallı, arkadaşı Hilal Topçu ile birlikte yurda doğru yürürken bir anda sokak köpeklerinin havlayarak üzerlerine gelmesi le birlikte korkup yola fırlamış ve yoldan geçen otomobilin altında kalmıştı.

Sanık Mertcan Avcı hakkındaki iddianame kabul edildi

Pınar Gültekin cinayetinin tutuklu sanığı Mertcan Avcı hakkında 'canavarca hisle ve eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürme suçuna iştirakten' ağırlaştırılmış müebbet hapis' istemiyle Muğla Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianame 3. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından yeni delilerin iddianamede yer almadığını gerekçe göstererek geri iade edilmişti.

Satamadan yakalandı

Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Fethiye Grup Amirliği tarafından yapılan çalışmalar sonucunda sahte alkol yapan bir şahıs yakalandı.

Milas Narkotikten operasyon

Milas'a E.Ö isimli şahsın yüklü miktarda uyuşturucu madde taşıyacağı bilgisi üzerine, şahsın kullanmış olduğu araç takibe alınarak Milas girişinde durduruldu. Araç içerisindeki şahıslar ve araç üzerinde yapılan aramalarda 28,83 gr metamfetamin, 0.24 gr metamfetamin, 1 adet hassas terazi ve 1 adet tabanca ele geçirildi. E.Ö. ,M.S. ve B.B.B. isimli üç şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Mobilya mağazasının deposunda çıkan yangın korkuttu

Zincirlikavak Mevkiinde bulunan bir mobilya mağazasının deposunda çıkan yangın korkuttu. İtfaiyenin erken müdahalesi ile alevlerin mağazaya sıçraması önlendi.

2021 Yılında 67 Kaçak Yapı Mühürlendi

2021 yılında Muğla İl jandarma Komutanlığı tarafından yürütülmekte olan İmar Kanunu ile Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kanunu ile mücadele kapsamında Fethiye İlçesi Kayaköy ve Karakeçiler Mahalleleri’nde inşaat faaliyetleri ilgili mevzuat çerçevesinde yapılan denetimlerde yasal mevzuata aykırılığı tespit edilen 67 yapı Fethiye Belediyesi tarafından mühürlendi.

Datça’da 21 düzensiz göçmen kurtarıldı

Datça açıklarında Yunanistan Sahil Güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen21 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Almanya’da yangında ölen anne ve 3 çocuğu gözyaşlarıyla toprağa verildi

Almanya'da çıkan yangında yaşamını yitiren anne ve 3 çocuğu, Muğla'nın Bodrum ilçesinde toprağa verildi. Cenaze töreninde Ebru Turan Sollwedel'in annesi ve yakınlarının ağıtları yürekleri dağladı.

Milas’ta 90 adet sahte alkol ele geçirildi

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından yapılan saha çalışmaları sonucunda 90 adet bandrolsüz içki ele geçirildi.

Kaçak yapılaşmaya karşı çalışmalar sürüyor

Bodrum Belediyesinden Kaçak Yapılaşma ile mücadele kapsamında firmalara uyarı yazıları gönderildi.

ÖZDEMİR AYDIN’DA BULUNDU

Fethiye'ye bağlı Esenköy Mahallesinde yaşayan ve kendisinden haber alınamayan Zekai Özdemir Aydın’da bulundu.

Marmaris’te trafik kazası:1 bir ölü, 1 yaralı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde kamyonet ile motosikletin karıştığı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Kore Gazisi Bayram Çoban Hayatını Kaybetti

Kore Gazisi 1932 doğumlu Bayram Çoban 90 yaşında hayatını kaybetti. Bayram Çoban’ın cenazesi Zincirlikavak’ta ki evinden alınarak Karaçulha Mezarlığı’na defnedildi.

Ortaca’da Kadınlar Günü’nde Kades’i anlattılar

Muğla'nın Ortaca ilçesi Emniyet Müdürlüğü personeli 08 Mart Dünya Kadınlar nedeniyle kadınları KADES hakkında bilgilendirmede bulundu.

Datça açıklarında 36 düzensiz göçmen kurtarıldı

Datça açıklarında Yunanistan Sahil Güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen 36 düzensiz göçmen kurtarıldı.