Eğitim

Son dakika Eğitim haberleri, en son Eğitim haberler,, Eğitim haberleri burada, haber oku | Eğitim

Eğitim Haberleri

İTÜ Peyzaj Mimarlığı öğrencileri, Halikarnassos Surları'nda

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Peyzaj Mimarlığı son sınıf öğrencileri, dönem boyunca arkeo-peyzaj alanında çalışacakları Bodrum'a, teknik gezi gerçekleştirdi.

Yurtlarda kültür sanat çalışmaları yapılıyor

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Muğla Erkek Yurtlarında öğrenciler kültürden sanata birçok atölye çalışmaları ile zamanlarını verimli bir şekilde geçiriyorlar.

Ortaokul öğrencilerine gıda israfı ve kompost yapım eğitimi

Seydikemer Atatürk Ortaokulu öğrencilerine, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli Serpil İkiz tarafından 'Sağlıklı beslenme, gıda israfı ve kompost yapımı' eğitimi verildi.

Belediye Fen Lisesi öğrencileri, Fransa yolcusu

Fethiye Belediye Fen Lisesi bu yıl 55.'si düzenlenen Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda bölge finallerine katılmaya hak kazanırken, Tarih Eğitiminde Yenilikçi Okul Projeleri 2024 HİSTOLAB ödül başvuruları için hazırladıkları proje ile Fransa’nın Strazburg kentinde düzenlenecek olan ödül törenine katılmaya davet edildi.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Çay, Minik Öğrencilerle Buluştu

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, "Dilimizin Zenginlikleri" projesi çerçevesinde Menteşe Feriha Osman Günsan Anaokulunda gerçekleştirilen etkinliğe katıldı.

Muğla’da gençler sanat atölye çalışmalarına katılıyor

 Muğla Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Kötekli Gençlik Merkezi'nde faaliyetlerini sürdüren genç ofiste gençler sanat atölye çalışmaları ile zamanlarını verimli bir şekilde geçiriyor.

Narkotik ekipleri UYUMA ve NARVAS uygulamalarını tanıtıyor

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün 2018 yılında yerli ve milli yazılım ile geliştirdiği uyuşturucu suçlarına daha seri müdahale imkânı sağlanması hedeflediği UYUMA İhbar Aplikasyonu ve 2024 yılında uygulamaya konulan Narkotik Vaka Sistemi NARVAS Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri tarafından vatandaşlara tanıtımı yapılıyor.

Seydikemer'de öğretmenlere zeka oyunları eğitimi verildi

Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hizmet içi eğitim kapsamında öğretmenlere akıl zeka oyunları eğitimi verildi.

Miniklere su bilinci anlatıldı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nde çocuklara su bilinci üzerine bilgilendirme çalışması yapıldı.

Fethiye’de Öğrencilere Su Verimliliği Eğitimi Verildi

Fethiye Gazi İlkokulu öğrencilerine Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Personeli Gıda Mühendisi Cihan Altınkaynak tarafından "Su verimliliği ve Seferberliği" eğitimi verdi.

Muğla’da Felsefi Buluşmalar

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Felsefe ve Yaşam Akademisi “Yaşam İçin Felsefe” adını taşıyan felsefe atölyeleri ile vatandaşları felsefe ile buluşturmaya devam ediyor. “Felsefe Yolda Olmaktır” sloganı ile Herkes İçin Felsefe atölyesinin ilkini Menteşe ilçesinde gerçekleştiren Felsefe ve Yaşam Akademisi Bodrum, Ortaca, Ula ve Fethiye ilçelerinde felsefe severlerle buluştu.

Seydikemer’de Taşımalı Eğitim Görüşüldü

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde 2024-2025 eğitim öğretim yılı için İlçe Milli eğitim Müdürlüğü tarafından taşımalı eğitim planlama ve bilgilendirme toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıya okul müdürleri katıldı.

Muğla’da "Bir Kitap Bir İnsan Projesi" Devam Ediyor

Muğla Valisi İdris Akbıyık himayesinde başlatılan "Bir Kitap Bir İnsan Projesi" Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı resmi ve özel okulların tüm kademelerinde öğrenim gören öğrencileri kapsıyor.

Kodlama Eğitimi İle Hem Eğleniyorlar, Hem Öğreniyorlar

Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nde ilkokul düzeyindeki çocuklara 3D tasarım, gezegenler, piyano oyunu ve matematik oyunu tasarımı eğitimi veriliyor.

Suyun Korunmasına Yönelik Eğitim Verildi

Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Personeli Ziraat Mühendisi Ümmü Sezer tarafından İnlice Ahmet Nazif Zorlu İlkokulu öğrencilerine tatlı su kaynakların verimli kullanılması, tasarruflu su kullanımı, suyun kullanım alanları ve suyun korunmasına yönelik eğitim verildi.

Menteşe’de Taşımalı Eğitim Toplantısı Gerçekleştirildi

Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Muhammer Cihan başkanlığında Taşımalı Eğitim Birimi tarafından taşıma merkezi olan okul/kurumlarının müdür ve müdür yardımcılarına bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Tiyatro Atölyesi’nde Çocuklar Hikayelerini Düşleri İle Tamamladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde yer alan Tiyatro Atölyesi’nde çocuklarla hikaye tamamlama eğitimi düzenledi. Eğitim alan çocuklar hikayelerini düşleri ile tamamladı.

MSKÜ ile MUTSO Arasında ‘Girişimcilik’ İşbirliği Protokolü İmzalandı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Genç ve Kadın Girişimciler Topluluğu ile Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) arasında işbirliği protokolü MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ile MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar arasında imzalandı.

Deneyap teknoloji atölyeleri başvuruları başladı

Türkiye’nin yetenekli çocuklarının geleceğe hazırlanması için 81 ilde 139 Deneyap Teknoloji Atölyesinde on binlerce öğrenciye Robotik ve Kodlamadan Nanoteknolojiye, Tasarım ve Üretimden Yapay Zekaya 11 farklı eğitim veriliyor.

Toplam 937 haber.