Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Bodrum’da 1,5 milyonluk nüfus 900 bine düştü

9 günlük Kurban Bayramı tatilinde 1,5 milyona yaklaşan nüfus tatilin bitmesinin ardından 900 bine kadar düştü. Turizmciler bu düşüşün normal olduğunu açıkladı.

Kleopatra Adasına ziyaretçi akını

Mavi yolculuğun en önemli rotalarından Gökova Körfezinde yer alan Kleopatra Adası olarak da bilinen Sedir Adası, pandemi kurallarının gevşetilmesinin ardından yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor.

Körfezde istenmeyen görüntüler!

Fethiye körfezinde deniz kirliliği çözüm bekleyen bir sorun olarak duruyor. Kordon boyunca kenarlara birikmiş çöpler, kokan ve köpüren deniz Fethiye’nin güzelliğine gölge düşürüyor.

Dizi oyuncularından Kaymakam Fırat’a ziyaret

80'ler dizisi oyuncusu Erkan Köse ile Kuruluş Osman dizi oyuncusu Latif Koru, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’ı makamında ziyaret etti.

Deniz araçları bağlama noktalarında çevreci yaklaşımlar

1480 kilometre kıyı uzunluğuna sahip Muğla'da, deniz araçlarının trafiğinin düzenlenmesi ve deniz kirliliğinin önüne geçmek amacıyla Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında istişare toplantısı düzenlendi.

Fethiye Sulama Birliğinden üreticiye şok mesaj!

Fethiye’de çiftçilik ile geçimini sürdüren üreticiler Fethiye sulama birliğinden gelen mesaj ile şoka uğradı.

Bayram sonrası detaylı temizlik çalışmaları başladı

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü beraberinde Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleriyle birlikte, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın katılımıyla Akmaz Mesire Alanı ve Koca Çalış civarında temizlik kampanyası yapıldı.

Bodrum Belediyesi’nden farkındalık etkinliği

Bodrum Belediyesi’ne bağlı tam donanımlı cankurtaranlar, “25 Temmuz Dünya Boğulma Önleme Günü” dolayısıyla halk plajlarında düzenlenen etkinliklerde, denizlerde boğulmaların kader değil önlenebilir bir kaza olduğunu anlatarak farkındalık yarattı.

Fethiye Belediyesi kürek takımı dereceyle döndü

Sapanca’da yapılan Gençler Türkiye Kupası Kürek Yarışına katılım sağlayan Fethiye Belediyesi Kürek Takımı dereceyle döndü.

Fethiye'de oltaya 3 metrelik kılıç balığı takıldı!

Muğla’nın Fethiye ilçesi Kızılada açıklarında yaklaşık 3 metre boyundaki Kılıç balığı, takıldığı oltadan kurtularak , özgürlüğüne kavuştu.

Saklıkent Kanyonu’nu bayramda 72 bin kişi ziyaret etti

Seydikemer’de bulunan, Antalya ve Muğla’yı birbirinden ayıran Saklıkent Kanyonu, Kurban Bayramı’nda korona virüsü salgınına rağmen ziyaretçi akınına uğradı. Kurban Bayramı tatili için Fethiye ve Seydikemer'e gelen tatilcilerin büyük ilgi gösterdiği Saklıkent Kanyonu bayramda 72 bin ziyaretçi ağırladı.

Mine Soydemir ile Mustafa Amaç rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi

Fethiye Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ‘in avukat olan kızı Mine Soydemir ile Süleyman Amaç’ın avukat olan oğlu Mustafa Amaç rüya gibi bir düğün ile dünya evine girdi.

Plaja bırakılan çöpler vatandaşın tepkisini çekti

Muğla'nın en gözde tatil merkezlerinden biri olan Fethiye'de plajlara bırakılan çöpler halkın tepkisini çekti.

Bodrum’da kilometrelerce uzunlukta araç kuyruğu oluştu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde tatillerini bitirip evlerine dönen tatilciler, kilometrelerce uzunlukta araç kuyrukları oluşturdu.

Tatilcilerin dönüş çilesi devam ediyor

Muğla'nın Sakartepe Geçidi'nde dönüş yolunda bulunan tatilciler, 15 kilometre uzunluğunda araç kuyruğu oluşturdu.

Başoğlu, Güven Tazeledi

Fethiye Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi 61. Genel Kurulu gerçekleşti. Tek listeyle girilen seçimde Başkan İsmail Başoğlu güven tazeledi. Genel Kurulunda Divan Kurulu Başkanlığını Bölge Birlik Başkanı Necip Saraç, Divan Kurulu Başkan Yardımcılığını Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Mehmet Soydemir, Divan Kurulu Katipliklerini ise Murat Burmabıyık ve Yusuf Özdemir yaptı.

Başkan Oktay’dan Basın Bayramı mesajı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Rektör Çiçek’ten ‘Basın Bayramı’ mesajı

24 Temmuz Basın Bayramı kapsamında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin çiçek mesaj yayımladı.

Çadır turizmi

9 günlük Kurban Bayramı tatilinde yerli turistin en fazla tercih ettiği turizm merkezi Muğla'da çadır kentlerde de yoğunluk yaşandı.

Toplam 14601 haber.