Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Başoğlu, Güven Tazeledi

Fethiye Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi 61. Genel Kurulu gerçekleşti. Tek listeyle girilen seçimde Başkan İsmail Başoğlu güven tazeledi. Genel Kurulunda Divan Kurulu Başkanlığını Bölge Birlik Başkanı Necip Saraç, Divan Kurulu Başkan Yardımcılığını Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Mehmet Soydemir, Divan Kurulu Katipliklerini ise Murat Burmabıyık ve Yusuf Özdemir yaptı.

Başkan Oktay’dan Basın Bayramı mesajı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Rektör Çiçek’ten ‘Basın Bayramı’ mesajı

24 Temmuz Basın Bayramı kapsamında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin çiçek mesaj yayımladı.

Çadır turizmi

9 günlük Kurban Bayramı tatilinde yerli turistin en fazla tercih ettiği turizm merkezi Muğla'da çadır kentlerde de yoğunluk yaşandı.

Aracı park ettiği yeri görenler şok oldu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 9 günlük Kurban Bayramı nedeniyle yaşanan yoğunlukta araç sürücüleri araçlarını park edecek yer bulamayınca, tatile gelen vatandaşlar araçlarını yürüyüş yollarına park ettiler.

Başkan Otgöz’den 24 Temmuz Basın Bayramı mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak ulusal ve yerel basın temsilcileri ile çalışanlarının basın bayramını kutladı.

Koro Şefi, Eczacı Akan dualarla son yolculuğuna uğurladı

Fethiye’de yıllarca koro şefliği yaparak öne çıkan Eczacı Mehmet Emin Akan hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Şef Mehmet Emin Akan için Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi önünde tören düzenlendi.

Kolaylı, 'Medyadaki mesleki kirlenme hepimizi derinden yaralıyor'

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, sansürün kaldırılışının yıldönümü olan 24 Temmuz Basın Dayanışma Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yaparak, basının sorunlarına ve çözüm önerilerine dikkat çekti.

Tatilcilerin dönüş çilesi başladı

Kurban Bayramı tatili için Muğla'nın turistik ilçelerini tercih eden yaklaşık 5 milyon tatilcinin dönüş çilesi başladı. Turistik ilçelerin geçiş noktası konumunda bulunan Gökova Kavşağı'nda, kilometrelerce uzunluğunda araç kuyruğu oluştu.

Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

Muğla Valisi Orhan Tavlı 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı yayınladı.

Bayram sonu kurulan üretici pazarı sakindi

Kurban Bayramının son gününde kurulan üretici pazarı, üreticilerin beklentilerini karşılamadı. Bayram sonu Üretici Pazarı sakindi.

4 bin nüfuslu mahallenin nüfusu 150 bine çıktı

9 günlük Kurban Bayramı tatilinde Muğla'ya beklenen 4 milyon yerli turist hedefi aşılırken, turistik ilçe ve mahallelerde adeta izdiham yaşanıyor. Yerel yönetimlerin 'rezervasyonsuz gelmeyin' uyarılarını dikkate almayan yerli turist sahilleri tıka basa doldurdu.

Koro şefi, eczacı Mehmet Emin Akan hayatını kaybetti

Fethiye’de yıllardır koro şefliği yapan eczacı Mehmet Emin Akan vefat etti.

Çarıklı Kasap’ın hayvan pazarında satışları devam ediyor

Kurban Bayramının üçüncü gününde de Çarıklı Bizim Kasap, Çatalarık Mahallesindeki Fethiye belediyesi kurbanlık hayvan pazarına kurbanlık satışına devam ediyor.

Herkes Muğla’ya, Muğlalı Yaylaya gitti

Bayram tatili nedeniyle Türkiye'nin birçok yerinden milyonlarca insan Muğla'ya akın etti, şehrin birçok ilçesi kilitlendi. Muğlalılar ise hem kalabalıktan hem de 50 dereceye yaklaşan sıcaktan kaçarak Denizli'nin Çameli ilçesine gittiler.

Ada Kasap’ta bayram yoğunluğu

Kurban Bayramı geleneği olan kurbanın kesimden sonra kasaplarda yoğunluk yaşandı. Bayramın 2. ve 3. günlerinde yaşanan yoğunluk kasap işletmecilerinin yüzlerini güldürdü. Ada Kasapta da tecrübeli ekibi ve titiz çalışmaları ile müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Kurban bayramının yoğun olduğunu ve bu yoğunluktan memnun olduklarını vurgulayan Ada Kasap işletmesi ortaklarından Halit Metiner, “Yoğunluk beklediğimizden iyiydi. İlk başlarda bir durgunluk vardı ama son bir haftadır hiç bir şekilde durmuyoruz. Hala daha yoğunluğumuz devam etmekte” şeklinde konuştu.

Uyarıları dikkate almayan turistler sahilde uyuyor

Kurban Bayramı tatilinde yerli turist akınına uğrayan Muğla'daki yetkililer, vatandaşlara rezervasyonsuz gelmemeleri konusunda uyarılarda bulunmuşlardı. Uyarıları dikkate almayıp ilçeye rezervasyonsuz gelen yerli turistler sahilde, sokak aralarına park ettikleri araçlarında uyuyor.

Çalış Plajı’nda bayram yoğunluğu

Muğla'nın gözde turizm merkezlerinden biri olan Fethiye sahillerinde sıcak hava ve 9 günlük bayram tatili nedeniyle yoğunluk yaşandı.

CHP İlçe Başkanı Demir, Umut’a umut oldu

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, doğuştan yürüme engelli 17 yaşındaki Umut Boz isimli gence akülü sandalye hediye ederek bayramına bayram kattı.

Toplam 14605 haber.