Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Prefabrik bina tesisat tamiri yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Muğla Orman İşletme Müdürlüğü tarafından, Gökova Şefliği Prefabrik Bina Tesisat Tamiri yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Mesai saatleri değişti 

Muğla Valiliği kontrollü normalleşme sürecinde bugünden itibaren geçerli olmak üzere mesai saatlerinde değişikliğe gidildiğini açıkladı. 

Baharın müjdecisi Leylekler geldi

Türkiye'nin doğusu kar ve soğuk ile mücadele ederken, Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Gökova Körfezi kenarında yer alan ve 'Leylek köy' olarak bilinen Akçapınar Mahallesine baharın müjdecisi olarak bilinen leylekler gelmeye başladı.

“Bize turuncu yakışmaz, hedefimiz önce sarı sonra mavi” 

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan illere ve haftalık vaka sayılarına göre 15-21 Şubat tarihleri arasında 49,66 olan Muğla'daki vaka sayısı 20-26 Şubat tarihleri arasında yüz bin kişide haftalık 57,38'e yükseldi.

Adım adım normalleşmeye doğru

İçişleri Bakanlığı, 81 ilin valiliğine "Risk Gruplarına Göre Alınacak Tedbirler" konulu genelge gönderdi. Genelgede sokağa çıkma yasağı, yüz yüze eğitim, restoran ve kafelerle ilgili detaylar tek tek belirlendi. 

Merakla beklenen kısıtlamaya dair açıklama yapıldı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantıda corona virüs sürecindeki kademeli normalleşme ele alındı.

Fethiye Kalesi ve Kayaköy Yukarı Kilise turizme kazandırılıyor

Geçtiğimiz haftalarda Vali Orhan Tavlı ve Kültür Turizm İl Müdürü Dr. Zekeriya Bingöl’ün Fethiye’de yaptıkları incelmenin ardından, Muğla Valiliği, Fethiye Kaymakamlığı, Fethiye Belediyesi ve Kültür Turizm İl Müdürlüğü işbirliğinde çalışma başlatıldı.

Vergi Dairesi bugün geç saatlere kadar açık

Vergi borcu ödemesinde son tarih 1 Mart olduğu için, bu hafta sonuna özel Fethiye Vergi Dairesi de açık tutulmuştu. Fethiye Vergi Dairesi’nde ilk taksit ödemeleri için mesai saati bitmesine rağmen açık tutulan dairede vatandaşların işlemlerinin yapılması geç saatlere kadar devam edecek. Vatandaşların mağdur olmaması için Vergi Dairesi’nde işlemlerini kuyruk bitene kadar yaptırabilecek.

Pazarcı esnafının işgaliye ücretlerinde indirim yapılacak

Fethiye Belediye Meclisi, Mart ayı toplantısında bir tanesi gündem dışı olmak üzere toplam 9 madde görüşüldü.

Fethiye Kaya İnciri’nin ekonomiye kazandırılması için adım atıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ve Fethiye Ata Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Fethiye Kaya İnciri’nin yerel standartlara uygun olarak üretiminin arttırılması, ekonomik değerinin yükseltilmesi, tanıtım kanallarının etkin kullanılması ve coğrafi işaret süreçlerinde işbirliği yapılması amacıyla işbirliği protokolü imzaladı.

Muğla İl Birinciliği Yine Fethiye’de

Atık Pil ve Elektronik Atık Toplama Yarışmalarında dereceye giren okullara ödülleri verildi.

Menteşe Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı

Menteşe Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı 2 Mart salı günü Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde yapılacak.

Fethiye Belediye Meclisi hangi kararları aldı?

Fethiye Belediye Meclisi hangi kararları aldı?

Marmaris’te arama kurtarma ekibi kuruldu

Marmaris Belediyesi’nin gönüllü çalışanlarından arama kurtarma ekibi oluşturuldu. Ekibe ilk eğitimi AFAD Muğla uzmanları verdi.

Bodrum'un eski Belediye Başkanı Kocadon yoğum bakımda

Korona virüse yakalanan geçmiş dönem Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yoğun bakıma alındı. Kocadon'nun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

“Arama Bodrum Vizyon Konferansı”nda Bodrum’un Geleceği Konuşuldu

Bodrum’un gelecek vizyonu “Arama Bodrum Vizyon Konferansı” ile masaya yatırıldı. Bodrum’un sosyo-ekonomik gelişimini ve yarımadanın planlanmasının konuşulduğu toplantıda ayrıca, Bodrum’un sorunlarına çözüm yolları arandı.

Yemek hizmeti alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Fatih Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, Ramazan Ayı Yemek Ve İkram Organizasyonları Hizmeti Alımı hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

At ve köpek yemi satın alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, J. At-Köpek Eğitim Merkezi(Jakem)(Nevşehir) İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı tarafından, 7 (YEDİ) Kısımlı Muhtelif At Ve Köpek Yemi mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

İlaçlama hizmeti alınacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Nevşehir Özel İdaresi Su Ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, Nevşehir İli Sınırlarında bulunan 153 Köye ait Biyosidal ilaçlama uygulaması ile Kızılırmak nehrinin Simullium SPP Mücadelesi uygulaması hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Toplam 14581 haber.